Gizli kalması gereken durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
İyi günler herkese,

Kısa bir süredir birisiyle görüşüyorum. İlişkimizin henüz adını koyma taraftarı değilim. Daha çok yeni ve birbirimizi daha çok tanımamız gerektiğini düşünüyorum.

Uyumluyuz. Güzel vakit geçiriyoruz, geçirdiğimiz her vaktin zevkini alarak.

Problem şu ki, belli başlı durumlardan ötürü ilişkimizin gizli kalması gerekiyor, bir süreliğine. Onun bütün yakın arkadaş çevresi beni biliyor.

Bana 'Beni lütfen arama ya da whatsapptan vs. yazma. Ben seni arayacağım' dedi, ben de benim için problem olmadığını, her daim konuşmamıza gerek olmadığını, mutluluğumuza önem verdiğimi söyledim.

Beni her gün arıyor. Açıkçası sebebini merak ettim içimdeki şüpheci Claire yüzünden.

Acaba özlediği, konuşmak istediği için mi arıyor; yoksa arayarak benim aramamamı garanti altına almak için mi?
Gerçi aramamın problem yaratmayacağı zamanlarda da arıyor.

Sizin fikriniz nedir?

Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.

Gizli kalması neden mi gerekiyor? Boşanmış, 9 yaşında bir kızı var. İlişkimizin gidişatına göre pedagog desteği alarak bu durumu bilmesini sağlayacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Problem şu ki, belli başlı durumlardan ötürü ilişkimizin gizli kalması gerekiyor, bir süreliğine. Onun bütün yakın arkadaş çevresi beni biliyor.
Benim bildigim KK kadinlari bu isin aslini ve niye gizli kalmasi gerektigini ogrenmeden birakmaz. :KK70:

O yuzden bastan soyle ve kurtul .:dondurma: Biz de ona gore yorum yapalim.

İyi günler herkese,

Kısa bir süredir birisiyle görüşüyorum. İlişkimizin henüz adını koyma taraftarı değilim. Daha çok yeni ve birbirimizi daha çok tanımamız gerektiğini düşünüyorum.

Uyumluyuz. Güzel vakit geçiriyoruz, geçirdiğimiz her vaktin zevkini alarak.

Bana 'Beni lütfen arama ya da whatsapptan vs. yazma. Ben seni arayacağım' dedi, ben de benim için problem olmadığını, her daim konuşmamıza gerek olmadığını, mutluluğumuza önem verdiğimi söyledim.

Beni her gün arıyor. Açıkçası sebebini merak ettim içimdeki şüpheci Claire yüzünden.

Acaba özlediği, konuşmak istediği için mi arıyor; yoksa arayarak benim aramamamı garanti altına almak için mi?
Gerçi aramamın problem yaratmayacağı zamanlarda da arıyor.

Sizin fikriniz nedir?

Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Sevgili yapmış gibi geldi :KK64:

Benim bildigim KK kadinlari bu isin aslini ve niye gizli kalmasi gerektigini ogrenmeden birakmaz. :KK70:

O yuzden bastan soyle ve kurtul .:dondurma: Biz de ona gore yorum yapalim.
Neden gizli kalması gerekiyor çok merak ettim
Yeni mi bosanmis yada uzun sureli iliskisi yeni mi bitmis? Benim aklima baska bir sebep gelmedi
bütün yakın arkadaş çevresi biliyorsa, kimden gizliyorsunuz?

böyle durumlara bakış açım, böyle alavereli dalavereli bir ilişkinin sağlıklı olmadığı.
gizlemeyecek, istediğiniz zaman arayabileceğiniz adamlar da var.
Sevgili yapmış gibi geldi :KK64:
Evli adamlardan, boşanmak üzere olan evli adamlardan, daha az nafaka veya evin tapusunu vermemek için gizli kapaklı görüşmeye çalışan cibiliyetsiz evli adamlardan uzak durun.
Eğer bu üç kategoriden birinde değilseniz bu işten bir cacık olamaz
Hanımlar, ilk gönderiyi düzenledim. Sebebi de yazdım.

Sorun kiziysa kizinin disinda iliskiyi arkadaslarinin bilmesi sakincali degil ki.

Belki kendisine bir dusunme araligi koyuyor ve kizini one suruyor olabilir. Surekli arayamadigim adamdan killanirdim ben . :KK14:
Kızıyla birlikte yaşıyor. Aslında demek istediği kızı yanında iken aramamam, mesaj atmamam. Biraz eksik ifade etmişim, ne olur kusura bakmayın.

Yok be bu gerekçeyi mi yediriyor size.
Yahu kızını haftanın bir günü gören adam
Siz aramadan sizi arıyor
Gerekçesi de kızı mı
Siz de yediniz mi bunu allah aşkına
Güncelleme kızıyla yaşıyormuş.
Şimdi yenisini yazıyorum.
Yine de yemeyin mantıklı değil.
Bir arkadaşıml görüşüyorum konuşuyorum mesajlaşıyorum diyebilir
Günde bir kere gardiyan gibi aramak
Olmaz

Yok be bu gerekçeyi mi yediriyor size.
Yahu kızını haftanın bir günü gören adam
Siz aramadan sizi arıyor
Gerekçesi de kızı mı
Siz de yediniz mi bunu allah aşkına
Haftada bir gün gören mi?
Kızıyla birlikte yaşıyor. Yargısız infaz yapmasak nasıl olur acaba?

Kızıyla birlikte yaşıyor. Aslında demek istediği kızı yanında iken aramamam, mesaj atmamam. Biraz eksik ifade etmişim, ne olur kusura bakmayın.
Sen de herhalde 24 saat aramiyorsun. Uygun oldugu bir noktada sana geri donus yapabilir.

Sen beni arama ben seni ararim diye bir yaptirim olmaz yani.

Simdi anladim , hakli adam , kendi istedigi icin ariyordur sizi zaten sirf siz aramayin diye ariyorsa ayrilin gitsin
Yani bilemiyorum.
Ama kızı annesinde kaldığı zamanlarda da arıyor. Ben de sanırım özlüyor beni bu adam diye düşünüyorum, ama sizlerin de fikrini almak istedim :)

Sen de herhalde 24 saat aramiyorsun. Uygun oldugu bir noktada sana geri donus yapabilir.

Sen beni arama ben seni ararim diye bir yaptirim olmaz yani.
İş yerindeyken ya da arkadaşlarıyla dışarıdayken arıyorum nadiren, herhangi bir şey demiyor. Evindeyken aramam konusunda tedirgin.

Kızının yanında normal arkadaşlarıyla mesajlaşmıyor mu? Onlarla mesajlaşırken sizinle niye mesajlaşamasın, alnında mı yazıyor kiminle yazıştığı?
Pek whatsapp'a falan girmiyor. Hatta yakın arkadaşlarıyla dahi oldukça seviyeli sohbetler yapıyor o uygulamada, diğer türlü goygoylar için ya buluşuyorlar ya da telefonla konuşuyorlar.
Mesela en son cuma akşamı girmiş whatsaapa o derece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X