Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavanozları akgünzüccayiden aldım 40 cl lik ben 3 şeker koymak istediğim için 40 cl ebat aldım daha miniğini alıp 2 şeker yapabilitsin
etiketleride sticker baskı merkezinden bastırdım birgünde elimde oldu
kurdele tül vb şeleri eminönnden aldım izmirdeysen kemeraltında avr dediğin gibi canım
canım merhaba hayırlı olsun nişanın herşeyin çok güzel olmuş Allah tez zamanda kavuştursun inşallah mutlulukla :)
bişey sorucam sana kaç kavanoz aldın ve kaç kavanoza kaç kilo şeker gitti acaba bunu ok merak ediyorum. ayıp olmazsa toplamda bu şekerler sana ne kadara mal oldu? kınamda bende böyle bişey düşünüyorum ama bakalım nasıl olacak
merhaba giz hayırlısı olsun öncelikle her şey çok güzel görünüyo :) bende kurabiyeler hakkında soru sorabilirmiyim..nişanınıza kaç kişi katıldı ve kaç adet yaptırdın? ben dün bizim burda bi pastaneye sordum 1 kiloda 10 ya da 15 tane olur dedi.kilosu 24 tl miş.
güzel yorumun için teşekkürler
100 kavanoz aldım 2 kilo şeker oldu sanırsam bir kiloda 150 tane vardı ve her kavanoza 3 adet koydum bana 50 tl ye patladı şekerler eminönünde mabelden aldım
canım nişanım evd eoldu 75 80 kişi idik ama dolu dolu yetti 100 adet kurabiye yaptırdım 100 tanede kavanoz yaptım ben yettti herkese ondan sonraki günde komşular geldi bir eğlence tertip ettik yaklaşık 50 kişiydik pastamda 120 kişiye yettide artttı herşeyi fazla fazla koyduk
kavanozlarla 90-100 e falan çıktı o zaman? hayrlı olsun tekrar :)
hmm anladım bizim burda kilo olarak veriliyo işte sipariş bakalım ayarlayabilirim inşallah..teşekkür ederim :)
canımmmmm görünce şokkkkkkk oldummmmmmmm
Ben geçenlerde nette gezinirken şeker kavanozları için fikir alayım dedim bu resimleri görmüştümm demek senin resimlere bakmışımmmmmm bennn çok beğenmiştim veee bende yapayım böyle diye anneme bile söylemiştim yaparız sana da böyle demişti :)
Bayıldım harikalar hayırlı olsun tekrardan canım bir ömür boyu mutluluklar tatlım
şu kavanozları eminönünün neresinden aldın canım ? fiyatı ne kadar ?
canım ben o kavanozları akgünzüccaciyeden aldım netten canım çoğu kişide o siteden alıyor linkini paylaşayım
PAABAHE CAM MN KAVANOZ 40 CC OK FYAT !!!! TOPTAN SATI 1 KOL 105 ADETTR 40 cc kavanoz
diğer malzemeleride kurdale ve tülüde eminönden aldım hatta kurdale beceremeyip silikonla üst üste yapıştırdım ortası kötü durmasın diye mini incilerde aldım :))))
stickerları baskı merkezi diye bir site var ırdan yaptırdım
şekerleride kuru kahveci mehmet efendi sokağında hemen kaşrısında mabel var ordan aldım canım
Tamam canım .çok teşekkür ederim bilgiler için kapağın rengini beyaz olarak belirtmek gerekiyor sanırım .kırık gelmedi dimi canım
kaç günde eline ulaştı ?
baskı merkezi diye Google girdiğimde tam olarak bayağı siteler çıkıyor canım sen hangi sitede yaptırdın?
canım kırık gelmedi paketlenmesi çok güzeldi zaten çoğu kişide ordan alıyor gidip almaya kalksa koskoca dikdörtgen bir kutu taşıma imkansız yani :)))))))) kapağı beyaz belirtebilirsin tabi
kaç ügn olduğunu hatırlamıyorum normal alışveriş sitelerindeki gibi oldu acelem olmadığı için hatırlamıyorum 2 3 ay önceden aldım tez canlıyım
stickerları bu siteden yaptırdım canım sen istersen kendie göre birşey tasarlayabilirsin onlar yapıyorlar
http://stickerbaski.com/