- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.921
umarım canım umarım benim de inan en çok istediğim şey bu eski "ben" e kavuşmak maneviyen arınmış ve iyileşmiş tamamen
ne kadar pozitif bir insansın sen ya bravo kız sevdim seni
teşekkür ederimm
çok kazık yedim ben de ondan artık kendimi seviyorum gerisi kendiliğinden olursa olur, olmazsa vardır elbet Rabbim in bir bildigiömür uzun beklerim ben
vallahi çok haklısın ALLAH de gerisini bırak... :)
ama var ya tüm arkadaşlarım evlendi ya hele bu yaz ben sevgilimle sevgiliyken sevgilisi olmayuan kız arkadaşım bile kocayı bulup evleniyor bu yaz ben umutsuzluğumla kalakaldım be:2: kendi hayal ettiklerimi başkalaraında görmekte acı ya
İyi sohbetler kizlar ben geldim :)
18 sin boşver daha ben de 16 eheheh
Öyle tabi seninki askerden dönünce olaylar olaylar
geliyor tabi yakında memleketim olan "kümülonimbusingenya" gezegeni beni almaya gelecek dünyayı da kara deliğe atacak
hoşgeldin limonata
hoşgeldinn limonataaa
he heeedi mi yaaaaa
Hosbuldukk nasilsin ogretmenim :)
daha güzelleri olacak demek ki senin öyle düşün
ben de geçen gün erkeklere ölüm modunda geziyordum bugun polyanna oldumsürekli değişen bir ruh halim var
hosbulduk nasilsin luna :))
iyiyim canım sen nasılsınnn
iyiyim, bakım yapmaya çalışıyorum kendime ama bi şeye benzemiyorum her zamanki gibi :84: Sen nasılsın :)
iyiyim, bakım yapmaya çalışıyorum kendime ama bi şeye benzemiyorum her zamanki gibi :84: Sen nasılsın :)
İNŞAALLAH cümlemize olsun en güzelleri
hahahhaha havalardan bence mevsim geçişlerini bünyemiz kaldıramadı bende bir melankoliğim bir neşeli deli miyim ne
olamıyom çok şişkoyumaa oyle deme guzel olmussundurr :) bende iyiyim sukur :)
bende düğünden önce yaparım belki öyle bişey iyi mi olur bilmiyorum hiç yaptırmadım, çok hassas cildim var :/ben lazere gittiğim merkezden cilt bakım paketi de aldım, salı günü ilk seansına gidicem onun da
aynı durum bende de var da ben ikizler burcuyum diye diyordum, megerse havalardanmış
LunaaaaaaaaaaaaGeçen gün kaç kişi bir olduk güzelsin dedik hatuna hala bişeye benzemiyorum diyor yaaaaaa :84: :84:
Kızımm bak benim tepemi attırma sana da kendini sevmekle ilgili vaaz veririmm ona göre
yav hatun, sen benim son halimi görmedin şimdi bi halta benzemiyorum neyimi seviyim :/
aynı durum bende de var da ben ikizler burcuyum diye diyordum, megerse havalardanmış
:
olamıyom çok şişkoyum
bende düğünden önce yaparım belki öyle bişey iyi mi olur bilmiyorum hiç yaptırmadım, çok hassas cildim var :/
2012 kasım fotosuydu ogeçen gün buraya resmini koydugun hangi haliydi bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?