• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

hoşşşşşşşş buldum naber kızlar?
ya oda parfümü elimde patladı :25: ağır bi şekilde elimde kokuyo yıkıyom yıkıyom geçmiyo napcem ben midem bulandı :31:
geçmez o canım eve gidince sıcak bi duş al, ellerini sirke ve limonla yıka hafifler belki ama geçmez yani zamanla geçecek. Ben bir soğan rendeliyorum elimden 1 hafta gitmiyor kokusu ki o kadar sudan çıkmadığım halde :30:
Git sarımsak doğra:1:
Manyak ya :D

ozaman buda sana gelsin :32::32::52::52:

[video=youtube;CCCkF7Bk5lw]http://www.youtube.com/watch?v=CCCkF7Bk5lw[/video]

dinleyemedim ben bunuu :26:

geçmez o canım eve gidince sıcak bi duş al, ellerini sirke ve limonla yıka hafifler belki ama geçmez yani zamanla geçecek. Ben bir soğan rendeliyorum elimden 1 hafta gitmiyor kokusu ki o kadar sudan çıkmadığım halde :30:

Manyak ya :D

pişttt, nasıl oldunn :26:

dinleyemedim ben bunuu :26:

pişttt, nasıl oldunn :26:
Eh işte canım, sağol sorduğun için:16:
Doktora gittim bugün, iki kulak damlası,1 krem, 1 ağrı kesici, bir antibiyotik verdi. Biraz kulağımı temizledi ama büyük ödem var dedi bana :26: sudan uzak dıuracakmışım nasıl yapcaksam :30:

Eh işte canım, sağol sorduğun için:16:
Doktora gittim bugün, iki kulak damlası,1 krem, 1 ağrı kesici, bir antibiyotik verdi. Biraz kulağımı temizledi ama büyük ödem var dedi bana :26: sudan uzak dıuracakmışım nasıl yapcaksam :30:

geçmiş olsun canımm..

demek ki artık duşa falan girerken, kulak tıkacı takacaksın kulağınaa :20::20:

Back