- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.401
mirabaaaaaaaaa gençlik
naparsınız ya çok uzak kaldım bu topikten :26:
kendimi tanıtayım ; 25 yıllık konyalı bi kızçeyim bekarım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Canm uzun ilişkilerde de heyecan kalmadığı olabiliyor.
Ama mesafede gergnlk yaratyr. Sende evliliğin değerini bil. Eşinle dışarı çıkarken hesap vermen gereken kimse yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlarrrr tam size yazarken sevdiceğim aradı Meğersem çok yogunmuş. Bende ilerrk aramama dutumuna göre şaşırmıştım zaten :)
evet cnm evliliğin en güzel yanlarından biri kimseye dışarı çıkıyorum diye hesap vermemek
evliliğimin değerini biliyorum ama arada heyecan istiyor insan bazen eşime oturma odasına git sana mesaj atıcam diyorumbana romantik şeyler yaz diyorum eski heyecanları arıyor insan evlendikten sonra sanki herşey elde ediliyormuş gibi oluyor kaybetme korkusu pek olmuyor
hadi gözün aydın
Sağol canımmm :)
Bizimkiler bugün amele modd calismislarda hep 😀😀😀
Hadi ya
Askerlik nerede görevi falan ne
Şırnak -Güçlükonak
Görevi muhabereci yani santralci diyelim fiziksel değil de beynen çok yoruluyor
Gene ne oldu kuzum
yüzümü görsen anlardınyüzün sol tarafı yaumuk
Kızlarrrr tam size yazarken sevdiceğim aradı Meğersem çok yogunmuş. Bende ilerrk aramama dutumuna göre şaşırmıştım zaten :)
niye doktora gitmiyorsun pekiii :26::26:
Şırnak -Güçlükonak
Görevi muhabereci yani santralci diyelim fiziksel değil de beynen çok yoruluyor
Cok sevindim adina canimm
Kronikleşti benim kulak iltihabı ne vereceği belli doktorun o yüzden gitmedim. Ama çok ağrıyoor
Cnm kulak iltihbinin kronikleşmesinide ilk defa duyuyorum :?
o adı ben taktım her sene en az bi kere oluyor, son gittiğimde doktorda artık daha müsait iltihaplanmaya demişti, ağrı kesici aldım resmen hayata döndüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?