• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

aa hiç fark etmedim Nico nun dimi :27:
Napayım devam sürünmeye sen napıyosun canım :31:

evettt hayırladım geldimmm :10::10:

benimde öylee iş hayatında sürünüp gidiyoruzzz :31::31:

neysekiii son biirrrrrr günn kaldııı arkama bakmadann kaçacammmmm:10::10:

gerçi bir yandan da üzülüyorum azcıkk :5: 2 senedir burdayım alıştım onlarda bana alıştı kızları gibiydim artık ama napalım bir yere kadar iyi şartları olsa kalırdım :12::12:

evettt hayırladım geldimmm :10::10:

benimde öylee iş hayatında sürünüp gidiyoruzzz :31::31:

neysekiii son biirrrrrr günn kaldııı arkama bakmadann kaçacammmmm:10::10:

gerçi bir yandan da üzülüyorum azcıkk :5: 2 senedir burdayım alıştım onlarda bana alıştı kızları gibiydim artık ama napalım bir yere kadar iyi şartları olsa kalırdım :12::12:

Aaa yarın finish diyosunn e süperrr :32::32::32::32:
Yani insan ister istemez üzülür ama dediğin gibi şartları iyi değilse arkana bakmadan git canım :51::51:

Aaa yarın finish diyosunn e süperrr :32::32::32::32:
Yani insan ister istemez üzülür ama dediğin gibi şartları iyi değilse arkana bakmadan git canım :51::51:

evet finishhhhh :62::62:

hatta ders kitaplarımı dizdimmm odayaa dün gittim biii sürüüü test kitapları aldımm
yaprak testler aldımmmm :32::32:
büyükk bir azimlee başlıyacamm inşallah canımm :27::27: :nazar::nazar: nazarr değmesin dee :nazar::nazar::1::1::1:

evet finishhhhh :62::62:

hatta ders kitaplarımı dizdimmm odayaa dün gittim biii sürüüü test kitapları aldımm
yaprak testler aldımmmm :32::32:
büyükk bir azimlee başlıyacamm inşallah canımm :27::27: :nazar::nazar: nazarr değmesin dee :nazar::nazar::1::1::1:

Aynen canım maşallah maşallahhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bende kpss ye başlasam iyi olucak :26:

başla başlaaaa
ben belki kpss ye de girerim bakarsın onu kazanırım gerek de kalmaz üniversiteye:27::27:

ne güzell olurrr:1::1:

Allahımm inşallahhhhhhh olur o kadar sevinirim ki senin adınaaa :16:
Öyle birşey olsa ben hiç okulu düşünmem heralde çok zor devlete girmek torpilimiz de yok kaldık böyle :27:

Allahımm inşallahhhhhhh olur o kadar sevinirim ki senin adınaaa :16:
Öyle birşey olsa ben hiç okulu düşünmem heralde çok zor devlete girmek torpilimiz de yok kaldık böyle :27:

devlet bizim gibi adamlarıı bulmuşş daha ne istiyorr beee

alın iştee direkk sınavv filann olmasın torpil geçin bize nee vaarr:34: :37::37::1:

Back