- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- Konu Sahibi MissGamzeli
- #5.781
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kullanıyodun canım bende sana tavsiye edebilirim doğal istersen
Hoşgeldin canım
Nasılsıın canım
İyidir canım sen nasılsın ?
Çok makbule geçer valla Zaten şampuan konumda vardı. Saçlarım ince telli ve dökülmeye eğilimli ama yağlı değil. Pantene kullanıyordum en son ama kimyasallardan endişe duyuyorum bitkisellerde semsert ypıyor ne yapacağımı bilemiyorum :26:
Bende iyiyim canımm
Fiyto Sarımsak Özlü Şampuan dene canım ben kullanıyorum set halinde tam da zayıf ve dökülen saçlar için zaten
Saçını eğer saç kremine alıştırdıysan böyle şampuanları kullanınca sert yapıyor evet ama bi iki yıkamadan sonra geçiyor.Kesinlikle saç kremi kullanma eğer saçlarını hala sert yapıyosa zeytinyağını 20 dk saçında beklet tavsiyemdir İçinde losyonu da var ikisini kullanınca çok iyi sonuç veriyor diyebilirim.
Canım fiytoda da kimyasal var ama o yüzden güvenemiyorum ya zaten :26::26::26: Valla paranoyak gibi oldum artık. Saç kremi kullanmıyorum hemen yağlandırıp,ağırlaştırıyor :26: Bitkiseller de bile kimyasal var ya ne yapacağız biz :26:
Ben çok memnunum canım normal kimyasallı şampuanlara göre kat kat iyi
Dediğim gibi sakın kullanma bende bi ara çok kullandım saçlarım avuç avuç geliyodu fiytoyu kullanınca düzeldi
%100 doğal şampuan bulmak bulupda güvenmek aynen çok zor canım :26::26:
Zaten öyle düşünmek gerekirse paketlenen hiç birşey doğal değil sağlıklı değillll
Amin inşallahAllah daim etsin
hoşgeldinnnnnnnnnn
Amin inşallah
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eeesi şampuanlarla boğuşuyorum
Bana bioblas çok iyi geliyor dökülmem falanda azaldı ama şu glisin şampuanını deneyeceğim bende
Onda da kimyasaldan bol birşey yok kokusuda çok ağır
Bioblas mı gliss mi