- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #5.661
Hımm olsun inşallah çabucak geçerbende istiyorum evlenmeniii seni böyle götürcem nikah masasınaa
yüz kere izledim bi gram etkilemedi hatta daha bi iki hafta önce gittik arkadaşlarla gözüne vurduk diyebilirim
İnsanın kafasını dağıttığı keyfi şeyleri var onları da yok etmeye çalışıyorlar asla vazgeçmemmmm
nerde olur senin düğün :)
Büyük bi ihtimal iki tane olucak aileler isteyebilir böyle birşey diye tahmin ediyoruzz :26:
İstanbul ve Kocaeliiii
benimkiyle içmiştim 2 kere ne güzel içime çekip çekip suratına suratına üflüyordumbi daha yapabilir miyim bilmem özel nargile alıcam eve
Hodri meydan41
hehe haydeee hakkımızda hayırlısııııı
41 41 41 41 41 41 41
Kız yapma bi daha öyle onların hep anlamları var erkek arkadaşın seni yanlış anlarrr
Aynen bende istiyorum evime nargile benimkiyle akşamları keyif yaparızzz
İnşallahh canımmSağol canım benim valla bende çok istiyorum yaaaaa gel gel yanımda olun kurtlarımızı dökerlimm
İzmitte olsun düğün bizde gelir oynarız :84::84::84:
Aa sizdemi 2016 yı düşünüyorsunuz.Hadi bakalım.Bana kalsa 2017 ya neyseİnşallahhh inşallahhhbizde o tarihi düşünüyoruz ama hayırlısııı
Aynen beni de etkilemedi benimki gelsin de bi nargile keyfi yapalım inşallahyüz kere izledim bi gram etkilemedi hatta daha bi iki hafta önce gittik arkadaşlarla gözüne vurduk diyebilirim
İnsanın kafasını dağıttığı keyfi şeyleri var onları da yok etmeye çalışıyorlar asla vazgeçmemmmm
Benim halimi düşününce seninki baya az kalıyo yanında
Çok uzakmış yaa gelin bide izmirde yapıverin
yanlıs bisey mi sey etmisim ben simdi anam, atacam bi yerden kendimi
hehe haydeee hakkımızda hayırlısııııı
41 41 41 41 41 41 41
Kız yapma bi daha öyle onların hep anlamları var erkek arkadaşın seni yanlış anlarrr
Aynen bende istiyorum evime nargile benimkiyle akşamları keyif yaparızzz
Büyük bi ihtimal orda da olucak zaten kuzum haber veririm sana da oynarız karşılıklı
Aa sizdemi 2016 yı düşünüyorsunuz.Hadi bakalım.Bana kalsa 2017 ya neyse
Aynen beni de etkilemedi benimki gelsin de bi nargile keyfi yapalım inşallah
Onu bilemem canım
aynen canım inşallahhhh o zaman olur sende uzatma yaa
Ohh afiyet olsun şimdiden
ben delillerimi yok ettim sen de alıntını yok eder msin sanırım rezil oldum:/
Kız ne uzağı uçakla 1 saat yaaa
Gel banane banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?