• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizem'li Muhabbet Topiği :)

yüz kere izledim bi gram etkilemedi hatta daha bi iki hafta önce gittik arkadaşlarla gözüne vurduk diyebilirim :9::9::9:
İnsanın kafasını dağıttığı keyfi şeyleri var onları da yok etmeye çalışıyorlar asla vazgeçmemmmm :ssz::ssz::ssz:

:/ anammmmmmmmmmm sildim :30:

Son düzenleme:
benimkiyle içmiştim 2 kere ne güzel içime çekip çekip suratına suratına üflüyordum :52::52::52::52: bi daha yapabilir miyim bilmem özel nargile alıcam eve :27:

Kız yapma bi daha öyle onların hep anlamları var erkek arkadaşın seni yanlış anlarrr :27::27:
Aynen bende istiyorum evime nargile benimkiyle akşamları keyif yaparızzz :32::32: :9::9:

Kız yapma bi daha öyle onların hep anlamları var erkek arkadaşın seni yanlış anlarrr :27::27:
Aynen bende istiyorum evime nargile benimkiyle akşamları keyif yaparızzz :32::32: :9::9:

yanlıs bisey mi sey etmisim ben simdi anam, atacam bi yerden kendimi :30::30::30::30::30::30:

Son düzenleme:
İnşallahhh inşallahhh :21::21: bizde o tarihi düşünüyoruz ama hayırlısııı :31::31::31:
Aa sizdemi 2016 yı düşünüyorsunuz.Hadi bakalım.Bana kalsa 2017 ya neyse:ssz:
yüz kere izledim bi gram etkilemedi hatta daha bi iki hafta önce gittik arkadaşlarla gözüne vurduk diyebilirim :9::9::9:
İnsanın kafasını dağıttığı keyfi şeyleri var onları da yok etmeye çalışıyorlar asla vazgeçmemmmm :ssz::ssz::ssz:
Aynen beni de etkilemedi benimki gelsin de bi nargile keyfi yapalım inşallah :16:
Benim halimi düşününce seninki baya az kalıyo yanında :1::1:

Onu bilemem canım:1::1::1:

Back