- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
- Konu Sahibi MissGamzeli
- #5.341
ama çok sıcak oluyo yemek istemiyorum ya :26:
normalde yapmam böyle şeyler ama bu aralar hep böyleyim
Zorla da olsa yemeye calis canim saglik cok onemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama çok sıcak oluyo yemek istemiyorum ya :26:
normalde yapmam böyle şeyler ama bu aralar hep böyleyim
Zorla da olsa yemeye calis canim saglik cok onemli
bilmiyorum((((((((
niye kimse yok
moralim çok bozuk:85:
noldu len
cok soğuk bana karsı, sımdı 1 saat uzağımda ya gidiyorum yanına isteyince yine gideceksin yanımdan dedim. Bana dediği tek sey 160 gün önce nasılsak öyle olacazdı.
ee kötü bişey dememmiş ki canım iyi bişey demiş, sen neye bozuldun şimdi ben anlamadım :26: askere gitmeden önce de bozuk muydu aranız :44:
10 saat uzağımda olacak, istediğimde göremeyecem birazcık duygu kırıntısı bile göstermedi. Yeniden Uzak olmaktan mutlu oluyor sanırım...
hayır değişmekle ilgisi yok anlatamadım sanırım, Ben kötü olacak yanımdan gideceksin dedim, o da yakın olmak umrunda değilmiş gibi o dediğini dedikuzum sen adama değişmişsin dedin, o da sana değişmedim herşey askere gitmeden önceki gibi olacak dedi olay bu aslında altında bişey arayıpğ huzurunu bozmasana boşuna
hayır değişmekle ilgisi yok anlatamadım sanırım, Ben kötü olacak yanımdan gideceksin dedim, o da yakın olmak umrunda değilmiş gibi o dediğini dedi
olumlu tarafından bakalım şekerim eskiden de uzaktık yine uzak olacagız anlamında demiştir onu tamam şuan sana yakın ama askerde be canım, normal hayatında degil ki, tabiki biran önce bitirip de gitmek isteyebilir
gitsin.........................................
İnsan birazcık üzülür beni göremeyecek diye..kızım nasıl olsa geri gelecek, hem de kocan olarak
İnsan birazcık üzülür beni göremeyecek diye..
Gözlerimin içine artık bakmayan adam nasıl kocam olacak benim? Geri gelmeyecek..
askerliği bitirip de kendine gelene kadar zaman ver ona, o zaman karar verirsin yavrum
beyinsiz olmak istiyorum.
bizim kız dertli yineee[emoji8][emoji8][emoji8]
beyinsiz olmak istiyorum.