- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #4.961
rahatlıyamıyorum gevşeyemiyorumHerkes senin geçtiğin yollardan geçiyor tatlım. Önemli olan sakinliğini korumak, kendini sıkmamak, rahatlamak
Sacmalama canim bizde gectik o yollardan hicbir sey olmuyor sıkma canini sinava gireceksin cikacansin bu
Nasip olur insallah
Nasip olur insallah
rahatlıyamıyorum gevşeyemiyorum
80 gibi hissediyorum
Hayiiiiir bos kuruntular bunlaaarrahatlıyamıyorum gevşeyemiyorum
kalp krizi geçircem sanki olmuyo of
İnşallah canım şimdi siz diyeceksiniz isim bulmada erken davranmışsınız diye ama ben o psikolojide asla karar veremem biliyorum :18: Zaten kararsız biriyim. İleride bulamamaktansa şimdiden kafamda buldum. :26: Kendini garantiye almaya seven bi tipim :26:
Kendine inan, özgüvenli ol, işi kafanda bitir. Yeterli
nefes alamıyorumkızzz daha bu yaştaaa neyin çökmüşlüğü buu
Hayiiiiir bos kuruntular bunlaaar
Gecirsem ben gecirirdim cunku sadece tek bi sehir secebilecektim baska sansim yoktu senin en azindan bu ozgurlugun vardir ?
Yoo bizde bulduk
Ama tabi 5 sene gecti bizim. Ve ben ileriye donuk plan yapmayi cok severim
Yoo bizde bulduk
Ama tabi 5 sene gecti bizim. Ve ben ileriye donuk plan yapmayi cok severim
İnşallah canım şimdi siz diyeceksiniz isim bulmada erken davranmışsınız diye ama ben o psikolojide asla karar veremem biliyorum :18: Zaten kararsız biriyim. İleride bulamamaktansa şimdiden kafamda buldum. :26: Kendini garantiye almayı seven bi tipim :26:
nefes alamıyorum
var ama ben sadece tek bir yeri tercih edeceğim diğer yerleri istemiyorum ailemden uzağa gidecek kadar güçlü bi yapıya sahip değilim
yok canımmm, bizim de kız olursa isim hazırama erkek hiiiiç düşünmedik, bizimki kız olacağından çok eminn, rüyasında görmüşş
Bizimde geçmişimiz köklüZaten evlilik düşünmediğimle bu muhabbeti yapmam O yüzden ona sordum, danıştım
Haydaa buyur burdan yak.
Asil guclu degilsen 1 saat bile olsa baska sehire git ki guclu olmayi sorunlari kendin halledebilmeyi olgunlasmayi ogren. Neyse bunu tercih zamani konusuruz. Sinav dunyanin sonu degildir dert etme bu kadar buyutme cidden buyutulecek birsey yokk
Biliyorum biliyorum 9 sene
Hani şu tarihini hatırlayamadığım 9 sene
Hayir deme oyle bu isler belli olmuyor inankazanamayağımı bildiğim için bu kadar kötüyüm
Hani şu tarihini hatırlayamadığım 9 sene
sen kaç yaşındasınızzz
Ve tarihini hatirlamadigin 3,sene
Yok canım çocukluk aşkıyım ben. Sadece 9 senedir tanıyoruz birbirimizi sevgili değildik o kadar sene
Ben onunla birlikteyken zaman kavramım yok kiVarsın aksın zaman.
Yok canım çocukluk aşkıyım ben. Sadece 9 senedir tanıyoruz birbirimizi sevgili değildik o kadar sene
Ben onunla birlikteyken zaman kavramım yok kiVarsın aksın zaman.
Sizin kız bebek ismi ne bulduğunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?