- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #4.401
Aa herkes çocukluk aşkıyla beraber
Napim kafamda onu nasıl tutayımsadece 10 mart ya nisan olduğunu hatırlayabiliyorum
Amin canım :)
hmm biz tam tanışmadık ya yaşını bilmiyorum.yaş kaç[emoji3]Ona kalsa hemen ama ben istmiyorum. Erken yaşta düşünmüyorum :26: Herşey vakti zamanı gelince yaşanmalı ...
MezardaArmudun sapı, üzümün çöpü diye diye evde kalacak o
evet canım çok şükür...nerede gördün onu sen
aaaa ne güzel. nerde yaşanıyor bu güzellikAman yarabbi gunes var yagmur yagiyooo
demiştim sana gelip gecici diye D:hımmmmm ne düşünynn pekii
aa ne güzel şimdi yağmurun altında çok güzel yürülürrAman yarabbi gunes var yagmur yagiyooo
Aa herkes çocukluk aşkıyla beraber
Napim kafamda onu nasıl tutayımsadece 10 mart ya nisan olduğunu hatırlayabiliyorum
Amin canım :)
Sorun sende mi bende mi
Bu tarih konularında çok hassasım ilk çıktığımla çıkma tarihi ayrıldığım tarihi onun doğumgününü vsvsvsvsv
İkincide aynı şekilde hatta 28 şubat 2008 de ses kaydımız vardı onu bile unutmadım
Şimdikiylede hiç bi tarihi unutmam
Sevgililerimden ayrıca normal hayattaki tarihleride unutmam hiç
hmm biz tam tanışmadık ya yaşını bilmiyorum.yaş kaç[emoji3]
aaa ben bende zor beğeniyomm
demiştim sana gelip gecici diye D:
hmm ben telefondan girdiğim icin göremiyorum demek..aman azalsında gormedende yaşarııımeeeeee çizelgende yazıyooo canım
Ben üniversite aşkıyım desem daha önce hiç kimseyle görüşmemiş
cidden ben düşünseydim gidip konusurdum nolucak pullarım mı dökülücek ama daha gencimilk adımı senden bekliyordu sanırım :44:
zor beğeniyoz yaa
küçücük bebecikmişsin dahaaaa [emoji8]Normalde unutmam ama bir sürü tarih olunca kafamda siliniyor bazıları
1920 ye gireceğim
Al birini vur ötekine ya
napalımm amaa yaaaNormalde unutmam ama bir sürü tarih olunca kafamda siliniyor bazıları
1920 ye gireceğim
Al birini vur ötekine ya
ben bir keresinde konuşmtum konuşmaz olaydımcidden ben düşünseydim gidip konusurdum nolucak pullarım mı dökülücek ama daha gencim
küçücük bebecikmişsin dahaaaa [emoji8]
Benim şimdikiyle kafadan 10 tarihimiz var şimdilik unutmuyorum bakalım 5.5 sene oldu ama ilerde unutur muyum bilmemNormalde unutmam ama bir sürü tarih olunca kafamda siliniyor bazıları
1920 ye gireceğim
Al birini vur ötekine ya
Görme görme hızlı geçerhmm ben telefondan girdiğim icin göremiyorum demek..aman azalsında gormedende yaşarııım
ay canım benim taman tamam azıcık büyü nişanlanYahu demeyin şöyle her duyan aynı tepkiyi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?