- Emoji Skoru
- 295
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #3.641
Hımm umarım etkisini görürsün canım bende öyle yapıcam yada elma sirkesi sürerim bulcaz bişeyler
inşallah canım elma sirkesini annemde kullanıyo bilmiyorum iyi mi sence
Ben kötüyüm kızlar göz doktoruna gittim sabah göz tansiyonum yüksek çıktı biraz haftaya tekrar kontrolüm var yüzüm için bir krem kullanıyodum ondan kaynaklandığını düşünüyo doktorum çünkü kornea kalınlığım normal çıktı bakalım 10 gün sonra gidicem inşallah düşer doktor öyle dedi ama ben sıkılıyorum işte
İnşallaaahhhhhhhh olur bi ara düşündüm ilerde yapabilirim diye ama imkanlara da bağlı aslında giyim yada moda evi istiyorum ama:26::26:
Bence iyi ben kremi kullanmadan önce iyi geliyodu yavaş da olsa etki gösteriyodu
Bi denemek lazım canım o zaman
Ben çok şey kullandım baya da para baydım hayır etkisini görsem parasında olmam hiç de umduğum gibi olmadı en son bunu düşündüm bakalım nasıl olacak canım
geçmiş olsun canım
dikkat ett
bende bendeee ama yetenek yookk bendee
Aynen oyle canim ayiptir sormasi bu kac paraymis
[/SIZE]000 tl dediler canım 4 seans tabi koruyucu kremleri de var
Benimde kafam karisti ama ben degistirmeyecegim 20sinde askerim dondu yazsada sorun yoksonucta o gun donecek Allahin izniyle
Hoşbuldum canım merhaba
Ben kötüyüm kızlar göz doktoruna gittim sabah göz tansiyonum yüksek çıktı biraz haftaya tekrar kontrolüm var yüzüm için bir krem kullanıyodum ondan kaynaklandığını düşünüyo doktorum çünkü kornea kalınlığım normal çıktı bakalım 10 gün sonra gidicem inşallah düşer doktor öyle dedi ama ben sıkılıyorum işte
huuuu hhuuuuuu
Huu huuuuuuuuu
hoşgeldinnnnn
nabersinnn
hoşbuldukknasılsın canım
iyiym kuzummne güzel odama geçmiştim uyuyordum, annem canım sıkıldı diye uyandırdı beni, tv izlerken uyuyakaldı bende neskafe içiyorum sen nasılsın
İyiyim canım zaman geçsin diye bekliyorum seni sormalı
bende iyiyimm, annem beni uyandırdı kendisi uyudu da uyansın diye bekliyorum çıkıp alışveriş yapacagız biraz
hehe çok şeker ya :) gezin canımakşam üstü iyi olur bende keşke gezsemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?