- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #3.361
Yaa bende hissetmicem biliyorumbekarım zaten de evli de olsam aglarım, ben kendimi hiç 30 a 1 varmış gibi hissetmiyorum
HosgeldinnnMerhabaaa
Baktım çok kişi burda bende gireyim dedim nasılsınız
Bildiğim bir diyet yöntemi var lahana çorbası diyeti gibin birşeydi hızlı kilo verdiriyor yakınımdan birisi yapıyor şuan ama sabah ögle aksam lahana çorbası içiyor başka birşey yok.
Yaa bende hissetmicem biliyorum(
Hosgeldinnn
Ben onu becereme istee
Daha 21 ama 30 oldugumu kabullenemem kesin 2 cocugum olsa da kendimi cocuk sanarim ben biliyorum kendimi cocuk ruhluyum ve hep boyle kalacagimkaç yaşındasın ki
hoşbuldum.. Bende yapamam yani görunce midem kalkar lahanayı zatn.Ama kız azmetti yaptı gözle görülür veriyor daha 6 gunmu ne oldu.
Hayatımda neredeyse hiç rejim yapmadım yapamam zaten yasak oldumu daha çok yerimEn fazla dikkat ederim kilo aldıgımı farkedınce
Daha 21 ama 30 oldugumu kabullenemem kesin 2 cocugum olsa da kendimi cocuk sanarim ben biliyorum kendimi cocuk ruhluyum ve hep boyle kalacagim
daha küçükmüş yaşın yaa şimdiden düşünme 30 larını
Daha 21 ama 30 oldugumu kabullenemem kesin 2 cocugum olsa da kendimi cocuk sanarim ben biliyorum kendimi cocuk ruhluyum ve hep boyle kalacagim
Benim favorim kalori hesabi. 6 kilo vermistiiiiim
o nasıl oluyorki.Yediklerinin kalorisinemi dikkat ediyorsun ? Kaç kılosunki merak ettim şimdi
Dusunmuyordum aslinda sen diyince aklima geldiama bazen kendi kendime derim hic buyumem ben diye aklima gelir
ben yaşımı göstermiyorum bide sanırım ordan yırtıyorumhem ben bikaç sene 29 da beklemeyi düşünüyorum acelem yok
Genelde oyle oluyor dimi 29 bi kac yil yasaniyor
Boyum kisa minyon olmama ragmen ben yasimdan buyuk gosteriyormusum herkes oyle diyor hapi yuttum ben o zaman oooy
amaann sende her yaşın bir güzelliği var diye teselli edersin kendini
ben yaşımı göstermiyorum bide sanırım ordan yırtıyorumhem ben bikaç sene 29 da beklemeyi düşünüyorum acelem yok
Genelde oyle oluyor dimi 29 bi kac yil yasaniyor
Boyum kisa minyon olmama ragmen ben yasimdan buyuk gosteriyormusum herkes oyle diyor hapi yuttum ben o zaman oooy
Beraber mibence yatalım
Ya kızlar bend3 23 üm ama bazen şaşırıp 21 dediğim olur
Beraber mi
Bak canim sende biraz buyuk gosteriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?