- 28 Mayıs 2014
- 1.243
- 638
- 333
- 32
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #3.241
Hmm anladım canım yine de dinlenmiş olursunolsun çıkmış bi kere işten yapıck bir şey yok artık benimki de bu ayın sonunda çıkıyor işten bir ay kalıyor geriye e o da dediğin gibi ramazana denk geliyor gezmeye enerjimiz kalır mı bilmiyorum ama en azından akşamları iftara fln gideriz anca ben zaten yine çalışıyor olucam.yarın buluşucaz bizde sinema felan yaparız sonra da gezeriz heralde bakalım nasıl olucak :26:
zaman şimdi su gibi geçiyor napıcam bilmiyorum hayırlısıyla bi gidip gelsinler de bizde yuvamızı kuralım artık dimi :26:
evett çok şükür bugün bulduk duraktan aramışlar bizimkileri gece zor uyudum diyo kardeşim
Hmm anladım canım yine de dinlenmiş olursunolsun çıkmış bi kere işten yapıck bir şey yok artık benimki de bu ayın sonunda çıkıyor işten bir ay kalıyor geriye e o da dediğin gibi ramazana denk geliyor gezmeye enerjimiz kalır mı bilmiyorum ama en azından akşamları iftara fln gideriz anca ben zaten yine çalışıyor olucam.yarın buluşucaz bizde sinema felan yaparız sonra da gezeriz heralde bakalım nasıl olucak :26:
zaman şimdi su gibi geçiyor napıcam bilmiyorum hayırlısıyla bi gidip gelsinler de bizde yuvamızı kuralım artık dimi :26:
Amiiin amiiin kuralimm kuralimmmm
Aynen dediğin gibi ancak iftarda birşeyler yapılabilir .
Biz bayramı iki günde olsa güzel değerlendirmeyi düşünüyoruz bence sizde düşünün derim
Sonrasına vakit kalmayacak maalesef
siz nerde yaşıyordunuz sakıncası yoksa sorabilir miyim
Benim yeminim var 26 27 yaşımdan önce evlenmeyi düşünmüyorum
siz çok beklemişsinizz askerden sonra hemen kurun yuvanızı inşallah
Hakli tabi biz bi an bulamasak kaybettik sanip nasi uzuluyoruz
Amiiin amiiin kuralimm kuralimmmm
İnşallahh bizde değerlendiririz canım
Ben İstanbul dayım sen nerdesin tatlım :26:
Valla bende yemin olsa artık tutacak hal kalmadı yıllar geçip gidiyor
Amin canım inşallahhhhh dua ediyorum her günn allah size de nasip etsin canım
Yoook ya inanırmısın dün gece bunu düşündüm biliyorum ki seneye en geç bu zamana kadar evlilik teklifi alacağım ve istemiyoruuuuuuuuuuuuuum istemiyorum istemiyorumenee bi evlilik meraklısı daha
İçim bi garip oluyo gondola binmiş gibiEvet ortalığı dağıtıyorum hemen
Aminnnnn inşallaaahhhhhhsenin az kalmış sen bizden önce evlenirsin amaaa
Yoook ya inanırmısın dün gece bunu düşündüm biliyorum ki seneye en geç bu zamana kadar evlilik teklifi alacağım ve istemiyoruuuuuuuuuuuuuum istemiyorum istemiyorum
İçim bi garip oluyo gondola binmiş gibi
Yok ya en erken 2016 eylül
peki ama neden ?
Neden istemiyorsun evliliği , anladığım kadarıyla hayatında sevdiğin bir adam var yaşın kaç erken olduğunu mu düşünüyorsun
inşallah
Doğma büyüme nevşehirliyim ama gönül memleketim İSTANBUL
Kaç yaşındaydın sen , kendini evliliğe hazır hissediyorsan askerden sonra hiç beklemeyin kurun sıcacık yuvanızı inşallah
Ben yıllardır bekliyor bile olsam şuan evliliğe hiç hazır değilim evlensem adam açlıktan ölür evimi b*k götürür
Eve nadir uğruyorum adamı ateşe atamam
21 yaşındayım teklif aldığımda 22 evlenmemizin muhtemel tarihinde 23 olacağım
5.5 senedir hayatımda biri var çok seviyorum amaa gel gör ki korkuyorum hazır değilim ailemden başka şehirde okuyorum yine de alışamadım evlenince de o şehirde oturacağız yüksek ihtimalle ama öğrenciyken canım istediğinde geliyorum evlenince öyle olmayacak
Seneye bu zamanlar beni BDV'den takip edeceksiniz canlarım
Gel İstanbul a beklerim her zaman canım
21 yaşındayım askere gidicek gelecek işini kurucak bi iki sene de öyle olucak 23 24 olucam hayırlısıyla evleniriz anca o zaman
ev işinden korkmuyorum ben o kadar yaparım diyorum kendime ama bakalım
Napıyosunuzzz bakalımmmmmm
hoşgeldiinn , seni görünce canım limonata istiyorr
Hoşbuldumm öylemiii limonata iyidir ya soguk soguk ohh miss
Yoook ya inanırmısın dün gece bunu düşündüm biliyorum ki seneye en geç bu zamana kadar evlilik teklifi alacağım ve istemiyoruuuuuuuuuuuuuum istemiyorum istemiyorum
İçim bi garip oluyo gondola binmiş gibi
Yok ya en erken 2016 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?