- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #3.221
günaydıınnn
Günaydınnnnn mathildaaanerelerdesin kaç gündür yoksun burdaaa
evet giremedim kaç gündür çok yoğun çalışıyorum
Bugün boşum çok şükür , sen nasılsın keyfin nasıl
Allah kolaylık versinBende napayım bugün biraz heyecanlıyım üniversiteden arkadaşım geldi buluşucaz onunla biraz onun heyecanı var işte
Amiin Amiinn..
Oh ne güzel ya ben kaç zamandır hiç bir arkadaşımla oturup kahve içip sohbet edemiyorum.
Tadını çıkar bence heyecanlanmakta haklısın
Hoşbuldum matilda nasılsıınhoşgeldin esmila günaydın
Günaydınn esmilaa nasılsınn
Dimi çocuk gibiyim şu anBenim de uzun zaman oldu böyle konuşmayalı oturup eskileri anmak dolu dolu kahkaha atmak istiyorum valla
İşlerden kimin vakti oluyo ki kaç yıl oldu anca telefonla konuşuyoruz o kadar :26:
Hoşbuldum matilda nasılsıın
İyiyim canım sen nasılsınnnn
Hoşbuldum matilda nasılsıın
İyiyim canım sen nasılsınnnn
Neden sanırım pekiiiyiyim sanırım canım :26:
İyiyim bende ne olsunakşam uyumuşum dayanamadım heralde ya
tadını çıkar canım benim yerimede gül bol kahkaha at
Ahh Ahh iş güç olmasa neler yapılır neler
Neyseki yakında izne ayrılıyorum
Neden sanırım pekii
Ahahah kıyamamm çok mu yorgundun
Neden sanırım pekii
Ahahah kıyamamm çok mu yorgundun
olur canım atarım
sorma bende çıkıcam bi iki ay sonra sabrediyorum yoksa atmıştım kendimi denizlere
Ooo süper bol bol tatil yap her gününü değerlendir canımmmnasıl askerlik durumları erkek arkadaşınla :26:
Aaa buldunuz muu bariFelaket hemde dün karma karışık bi gündü işler bi yandan bi yandan kardeşim telefonunu takside unutmuş onu bulmaya çalıştık daha neler neler
dışarı çıkasım var ama burası el kadar bir yer öyle gezilecek alışveriş yapılacak çok bir yer yok
Ben çalışmıyorum diğer tüm arkadaşlarım bugün çalışıyor ben çalışırkende onlar izinli oluyor.
Akşamları da yorgun oluyorum uyuyorum
Hayatım yatak odam ev ve çalıştığım yer arasında geçiyor son günlerde
Atın benii denizlereee
Canım yıllık iznimi ramazanda kullanmayı düşünüyorum bu sebepten yine evde uyumakla geçer tüm günüm öyle tahmin ediyorum :26:
İki gündür onada çok vakit ayıramıyorum gün içinde bir iki kez telefonlaşırsak kafii geliyor
İşinden istifa etti askerlik dolayısıyla ama şimdi erken mi davrandım diye pişman oluyor evde vakit geçiremiyor ben sürekli çalışıyorum hiç hayal ettiği gibi olmadı sanırım
Sizin nasıl gidiyor şunun şurasında ne kaldı göz açıp kapayıncaya kadar geçecek güzel değerlendirmek gerek ama :26:
Aaa buldunuz muu bari
Hadii yaa kötü bi durummuş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?