- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #3.161
evettt yarın babalar günü kp aramalımıyım:26:
sakin olnormal bir sınav bu, olmaması dünyanın sonu degil
ee herhalde yani, neden düşünüyosun ki bunu
sakin olnormal bir sınav bu, olmaması dünyanın sonu degil
ee herhalde yani, neden düşünüyosun ki bunu
yarın değil kız, pazar günüü
yanlış günde arama adamı bi de
Anneler gününde aramamıştım öküz sevgilim yüzünden:26:
2.yılım ama 3'e mi kalıcam
Anneler gününde aramamıştım öküz sevgilim yüzünden:26:
ama o zaman daha sevgiliydiniz, resmiyet olmamıştı..
ama şimdi sözlüsünüz, artık o aileye girdin sen. aramalısın
senin saglıgından önemli degil ki buhem belki sakin kalabilirsen eger bu sefer olur
gizemin de dedigi gibi o zaman sevgiliydiniz, artık arada resmiyet varadama baba diyorsun kuzum aramazsan çok yanlış olur bence
senin saglıgından önemli degil ki buhem belki sakin kalabilirsen eger bu sefer olur
gizemin de dedigi gibi o zaman sevgiliydiniz, artık arada resmiyet varadama baba diyorsun kuzum aramazsan çok yanlış olur bence
Birde o gün benimle çok güzel konuştu canım artık ben senin babanım arkanda ben varım falan dedi.. Kendi babam bak 1 ay oldu neredeyse aramadı bile beni ki na kırgın olduğumu biliyor..
inş ya çok korkuyorum
Birde o gün benimle çok güzel konuştu canım artık ben senin babanım arkanda ben varım falan dedi.. Kendi babam bak 1 ay oldu neredeyse aramadı bile beni ki na kırgın olduğumu biliyor..
canım, bunu daha fazla düşünme bile, kesinlikle aramalısın
korkma ve artık uyu benceyarın uykusuz olacakson yoksa :26:
annesini aramadım, babasını ararsam ayıp olur diye düşünme canım, durum farklı şuanmutlaka ara, bekler adamcagız
Ay kıyamam ben ona zaten hayallerimdeki baba resmen canım
Anlaştık canım anlaştık
hatta imkanın varsa git bence o gün, daha da çok hoşlarına gidebilir
O gün arkadaşlarla botaniğe gideceğiz canım eve geç döneriz aslında gitmek isterdim 15 20 dk olsa bile ama şimdi sözlüme de illa geleyim diyemem :26:
ona demene gerek yokki zaten arayıp anasına derdin ben musaitseniz gelmek istiyorum diyeama işin varmış zaten, başka zamana artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?