• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Keşke iyice araştırsaydın,bu sitede 1-2 gününü geçirmiş olsan birkaçımıza danışmış olsan sana high profili önerirdik.Çünkü zaten genelde doktorlar high profil tercih ediyorlar.
2 aydir ben burada arastiriyorum..bir cok arkadas yardimci oldu.ama yinede bana korku geliyor valla böyle memnuniyetsizlikler görünce:KK17:

Bakabildin mi canım yorumlarını merak ediyorum..
şimmdii yazcaktım bende , baktım canım ya senin dikliği çok iyi yaa benimki yandan öyle durmuyoo :(( güle güle kullan cicişlerini canım bende benimkileri göstercem ama bandaj var vede şimdi çıkmam lazım yarın gelcem geri buraya . yolculuğa çıkcam 8 9 saatlik ve yarında aynı yolu dönüş yapcam inş bişey olmaz yaa.s off off benimkileri yandan görünce anlıcan bak

şimmdii yazcaktım bende , baktım canım ya senin dikliği çok iyi yaa benimki yandan öyle durmuyoo :KK43:( güle güle kullan cicişlerini canım bende benimkileri göstercem ama bandaj var vede şimdi çıkmam lazım yarın gelcem geri buraya . yolculuğa çıkcam 8 9 saatlik ve yarında aynı yolu dönüş yapcam inş bişey olmaz yaa.s off off benimkileri yandan görünce anlıcan bak
ben çıkıyorum şimdi gelcem iki gün sonra görüşürz canım

şimmdii yazcaktım bende , baktım canım ya senin dikliği çok iyi yaa benimki yandan öyle durmuyoo :KK43:( güle güle kullan cicişlerini canım bende benimkileri göstercem ama bandaj var vede şimdi çıkmam lazım yarın gelcem geri buraya . yolculuğa çıkcam 8 9 saatlik ve yarında aynı yolu dönüş yapcam inş bişey olmaz yaa.s off off benimkileri yandan görünce anlıcan bak
Bekliyorum canım yükleyince haber ver bana da

Merhaba ameliyat sonrası göğüsleriniz den memnun musunuz?birde hangi doktora gittiniz yuvarlak mı damla mı kullanıldı cevaplarsanız çok senirim
Merhaba malaika.
Ben Ufuk Bilkay'a ameliyat oldum. Yuvarlak kullanildi. Benim istegim de doktorun onerisi de yuvarlak protezdi. Kas alti oldugu icin zaten damla seklini aliyor zaman icerisinde.
Zor bir surec kolayliklar diliyorum.
Sevgiler.

Merhaba malaika.
Ben Ufuk Bilkay'a ameliyat oldum. Yuvarlak kullanildi. Benim istegim de doktorun onerisi de yuvarlak protezdi. Kas alti oldugu icin zaten damla seklini aliyor zaman icerisinde.
Sevgiler.
Canim merhaba.bende haftaya ufuk bilkaya olucam..kendisiyle sadece telefonda görüstüm..gidince bana nasil olur ne takacak daha bilmiyorum. Ama her sorularima bikmadan maille cevap veriyor..sen biraz anlatirmisin kendisi hakkinda tecrübelerini?

Canim merhaba.bende haftaya ufuk bilkaya olucam..kendisiyle sadece telefonda görüstüm..gidince bana nasil olur ne takacak daha bilmiyorum. Ama her sorularima bikmadan maille cevap veriyor..sen biraz anlatirmisin kendisi hakkinda tecrübelerini?
Ben ameliyat oncesi oldukca arastirma yaptim. Sadece Ufuk Bey ile gorustum baska bir dr arastirmasi icine girmedim zaten gerek de kalmadi. Ilk gorusmesinde kendisi o guveni veriyor. Iyi bir cerrah, iyi bir insan. Icin rahat olsun. Pismanlik duymayacagina inaniyorum.

Ben ameliyat oncesi oldukca arastirma yaptim. Sadece Ufuk Bey ile gorustum baska bir dr arastirmasi icine girmedim zaten gerek de kalmadi. Ilk gorusmesinde kendisi o guveni veriyor. Iyi bir cerrah, iyi bir insan. Icin rahat olsun. Pismanlik duymayacagina inaniyorum.
Insallah canim.sana kac cc kondu?

Bende 300 den asagi istemiyorum ama artik hepsi kontrolde haftaya belli olucak..insallah olumlu sonuc alirim sonunda.cok korkuyorum gün yaklastikca
Nasil bir buyukluk istediginden oncelikle kendin emin ol. Daha once ameliyat olmus kisilerin fotografini gosterebilirsin sana buyukluk olarak uygun olan. Kendisi de gostetecektir hastalarinin fotograflarini. Dogru sekilde ifade ettigin zaman kendini memnun kalacagin bir sonuc olacaktir.

Nasil bir buyukluk istediginden oncelikle kendin emin ol. Daha once ameliyat olmus kisilerin fotografini gosterebilirsin sana buyukluk olarak uygun olan. Kendisi de gostetecektir hastalarinin fotograflarini. Dogru sekilde ifade ettigin zaman kendini memnun kalacagin bir sonuc olacaktir.
Sen resim koydunmu profiline?

Merhaba malaika.
Sevgiler.[/QUOTE

Teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur Çarşamba günü ameliyatım var var mı resimleriniz sayfanızda varsa görebilmem yani beni izleyebilmrniz mümkün mü

Back
X