• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Gizem merhaba, ben de düşünüyorum evlenmeden önce. 75b yi tam doldurmuyorum:110:
kk da bu konuda en bilgili, en beğenilen senin ameliyatın olmuş sanırım. ama fotoğraf göremiyorum, izle diye bi seçenek var onu yaptım yine göremedim:KK43:
çok doğal durmasını ve yumuşak olmasını istiyorum damla ve yuvarlak model arasında çok kararsızımo_O

bende tuvarlak var ve ben şiddetle yuvarlağı öneririm.
ben senı ızledıgımde gorebılıyosun. sımdı gorebılırsın ekledım senı

iz hiç kalmamış nerdeyse:KK57: hiç tahmin ettiğim gibi değilmiş ya! Yuvarlak olanlar düz duvar üzerine top yapıştırılmış gibi durur sanıyordum bu gayet doğal hatta damla modelinde istediğim görüntüde!!:KK51: Sadece ilk haftalarda tuhaf gözüküyor. Biran önce yaptırmak en iyisi gibi:KK17: Peki şimdi sutyende kaç giyiyorsun? Bir de sert mi?

Merhabalar..Bende yeni üye oldum ve küçük gögüslerimden muzdaribim.Yaklaşık 5 sene önce iki gögsümede biyopsi yapıldı ve gögüslerimde deformasyon oldu yani kesi yerlerimde çökmeler var.Biyopsi yaptırdığım dönemden şuana kadar istediğim en çok şey bu ameliyat. Evlenmeden önce yaptırmak istiyorum ama pek cesaretim yok.Ameliyat sonrası sonuç sizi ne kadar mutlu etti,istediğiniz gögüslere kavuştunuzmu, yapaylık oldumu cevaplarsanız sevinirim hanımlar..

iz hiç kalmamış nerdeyse:KK57: hiç tahmin ettiğim gibi değilmiş ya! Yuvarlak olanlar düz duvar üzerine top yapıştırılmış gibi durur sanıyordum bu gayet doğal hatta damla modelinde istediğim görüntüde!!:KK51: Sadece ilk haftalarda tuhaf gözüküyor. Biran önce yaptırmak en iyisi gibi:KK17: Peki şimdi sutyende kaç giyiyorsun? Bir de sert mi?
ben bosuna emıyorum yuvarlak yaptırın oyle sandıgınız gıbı urmuyo dıye
yok canım sert degıl ama bı sarkmıs meme gıbı yumusakta degıl.suan 85c kullanıyorum. benım hıc meme dokum olmadıgı ıcın ılk zamanlar fuze gıbıydı ama sonraan normale döndü.
mesela bana dırek kasustu koysaydı senın dedıgın gıbı top gıbı bı goruntu olurdu ama dual plan yontemı olunca daha dogal gecıs oldu. bunu doktorum sordu portakal gıbı bı goruntu ıstıyomusun cunku ısteyenler var dedı. yoksa dogal bır gecıs mı olsun dedı. dogal gecısı sectım ben..

Merhabalar..Bende yeni üye oldum ve küçük gögüslerimden muzdaribim.Yaklaşık 5 sene önce iki gögsümede biyopsi yapıldı ve gögüslerimde deformasyon oldu yani kesi yerlerimde çökmeler var.Biyopsi yaptırdığım dönemden şuana kadar istediğim en çok şey bu ameliyat. Evlenmeden önce yaptırmak istiyorum ama pek cesaretim yok.Ameliyat sonrası sonuç sizi ne kadar mutlu etti,istediğiniz gögüslere kavuştunuzmu, yapaylık oldumu cevaplarsanız sevinirim hanımlar..
canım benım ılk zamanlar cok yapay durdu cunku benım hıc meme dokum yoktu ama zamanla dogallastı ve suan kendı memelerım gıbı.4 yılı bitirdim bı sıkıntı yasamadım.
ozguven tavan yapıyo, sahıle rahat rahat guneslenıyosun,
ben ısteıgım goguslere sahıbım arısı senın basına. ama maddı olarak hazırsan hıc erteleme.

Maddi acidan sorunum yok sadece dedigim gibi biraz cekiniorum:/ cokuntu yerlerim duzelirmi bendede dogal dururmu diye ama bi muayene olmamda en azindan doktorun fikrini almamda fayda var sanirim. Gule gule iyi gunlerde kullan canimm:)

Maddi acidan sorunum yok sadece dedigim gibi biraz cekiniorum:/ cokuntu yerlerim duzelirmi bendede dogal dururmu diye ama bi muayene olmamda en azindan doktorun fikrini almamda fayda var sanirim. Gule gule iyi gunlerde kullan canimm:)
cerrahını ıyı arastırırsan, sana guven verırse bı sıkıntı yasayacagını sanmıyorum.

Merhaba gizem bende silikon ameliyatı için gün alıcam fakat tereddütlerim var damlaya karar vermişken şimdilerde yuvarlak düşünüyorum ve sizin göğüsleriniz sanırım çok güzel olmuş yorumlardan anladığım kadarıyla.mümkünse bende resimlerinizi görebilir miyim beni de izleyebilir misiniz lütfen .hangi doktora oldunuz birde

kızlar ben yeni üyeyim slikon yaptırmaya karar verdim ama kas altı mı yoksa deri altı mı cabuk iyleşiyo çalışıyorum en fazla on gün izin yapabilirim yardımcı olumusunuz lütfennn :KK31::KK31::KK31::KK31:

kızlar ben yeni üyeyim slikon yaptırmaya karar verdim ama kas altı mı yoksa deri altı mı cabuk iyleşiyo çalışıyorum en fazla on gün izin yapabilirim yardımcı olumusunuz lütfennn :KK31::KK31::KK31::KK31:

Ben henüz olmadım ama yaptıranlardan bildiğim ve bu siteden okuduğum kadarıyla bir haftaya kendi işini yapacak hale geliyormuşsun 10 güne de rahat toparlarsın diye düşünüyorum

:KK31:
Ben henüz olmadım ama yaptıranlardan bildiğim ve bu sokuduğum kadarıyla bir haftaya kendi işini yapacak hale geliyormuşsun 10 güne de rahat toparlarsın diye düşünüyorum
yaa inşallah ömer beyin numarasına ulaşmak istiyorum ona ameliyat olan arkadaşlar lütfen numara gönderebilirler mi rica ediyorum :KK31::KK31:

Back