• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

gizeml beni de eklermisin fotolar icin.ben de subat tatilini bekliyorum ameliyat icin.en buyuk tedirginligim ya cok buyuk olursa....esim kesinlikle kocaman istemiyorum diyor

gizeml beni de eklermisin fotolar icin.ben de subat tatilini bekliyorum ameliyat icin.en buyuk tedirginligim ya cok buyuk olursa....esim kesinlikle kocaman istemiyorum diyor
Canım şu anki göğüs durumun nasıl?Doktor görüşmesi yaptın mı kaç cc düşünüyorsun?Ben de yardımcı olabilirim dilersen

valla benımde en buyuk tedırgınlıgım kucuk bır sonuc almaktı. ama bekledıgımden daha ıyı bır sonuc aldım.
ıstegını anlatan bır resımle gıt doktorunun yanına ve o sekılde karar vermen kolaylasır

Bende oldum dün ameliyatımı ağrım çok sırtım boynum tutuldu resmen yatıp kalkamıyorum

Bende oldum dün ameliyatımı ağrım çok sırtım boynum tutuldu resmen yatıp kalkamıyorum
Canım benim de ameliyatımdan sonra ağrım çok fazla olmuştu.2 gün hastanede kalmıştım.Ayağa kalkarken çok acı duyuyordum ve ayağa kalkmamak için ayıptır söylemesi tuvaletimi tutuyordum.Ama zamanla geçecek merak etme zamana bırak.Evde sürekli yatmamaya çalış.

Canım benim de ameliyatımdan sonra ağrım çok fazla olmuştu.2 gün hastanede kalmıştım.Ayağa kalkarken çok acı duyuyordum ve ayağa kalkmamak için ayıptır söylemesi tuvaletimi tutuyordum.Ama zamanla geçecek merak etme zamana bırak.Evde sürekli yatmamaya çalış.

Bende sabaha kadar tuttum tuvaletimi kalmamadığımiçin nasıl zor kalkmak nasıl acıtıyor inşallah çok güzel olur birde şu takılan korseli sütyen tam ameliyat yerime geliyor iyice sızlatıyor Pazartesi kontrolüm var taş gbler

Sayfanda resim var mı sende beni izleyebilir misn rica etsem

Bende sabaha kadar tuttum tuvaletimi kalmamadığımiçin nasıl zor kalkmak nasıl acıtıyor inşallah çok güzel olur birde şu takılan korseli sütyen tam ameliyat yerime geliyor iyice sızlatıyor Pazartesi kontrolüm var taş gbler
Sayfanda resim var mı sende beni izleyebilir misn rica etsem
Doktorum bana o sıkan sütyenlerden kullanmamıştı o yüzden o sıkıntıyı yaşamadım çok şükür.Onu da taksa hiç dayanamazdım galiba.İlk günlerde göğüslerin sertliğinin taştan farkı olmuyor gerçekten.Ama gerçekten zamanla yumuşamalarını gördükçe şekillendiklerini gördükçe senden mutlusu olmuyor.Bir haftayı atlat her şey yoluna girecek gerçekten.Seni izlemeye alıyorum benim fotoğraflarım var albümümde inşallah beğenirsin canım.

yaaa ay çok merak ettim canım seninkinii..dokun varmıydı hiç?bide nerde oldun ameliyatını?bende olacağım 21 ekimde.damla 340 cc civarı olur dedi doktorum

Doktorum bana o sıkan sütyenlerden kullanmamıştı o yüzden o sıkıntıyı yaşamadım çok şükür.Onu da taksa hiç dayanamazdım galiba.İlk günlerde göğüslerin sertliğinin taştan farkı olmuyor gerçekten.Ama gerçekten zamanla yumuşamalarını gördükçe şekillendiklerini gördükçe senden mutlusu olmuyor.Bir haftayı atlat her şey yoluna girecek gerçekten.Seni izlemeye alıyorum benim fotoğraflarım var albümümde inşallah beğenirsin canım.

Beğendim canım öncesine göre çok daha iyi olmuş kaç cc takıldı izmirden misin ben şimdi elliyorum göğsümün altını silikon elime geliyor sanki sende de böyle olmuş muydu zamanla geçiyor mu

Beğendim canım öncesine göre çok daha iyi olmuş kaç cc takıldı izmirden misin ben şimdi elliyorum göğsümün altını silikon elime geliyor sanki sende de böyle olmuş muydu zamanla geçiyor mu
Teşekkür ederim canım 300 cc takıldı hayır İzmir'de değilim.Birkaç arkadaş daha bunu bana söylemişlerdi,ameliyattan 5-6 ay sonrasında bile yanyatarken silikonu hisseiyorum demişlerdi.Ama ben çok şükür böyle bir sıkıntı çekmedim kas üstü olmasına rağmen.Fotoğraflara baktıktan sonra kas üstü olduğuna emin misin kas altı gibi doğal duruyor diyen arkadaşlarım oldu :)

Benimde kas üstü takıldı ben kas altı istiyordum ama sana kas üstü uygun dedi bakalım ben nasıl hissedicem zamanla saha doğal duracaklar mı ki

Benimde kas üstü takıldı ben kas altı istiyordum ama sana kas üstü uygun dedi bakalım ben nasıl hissedicem zamanla saha doğal duracaklar mı ki
İstersen özelden de sorularını her zaman sorabilirsin.İstersen ameliyat sürecimi forumda açtığım konudan da takip edebilirsin canım yol göstermesi açısından. Ama tabi ki de zamanla çok daha doğal duracaklar şimdiden kafana takma

Kızlar benide izlemeye alın bende fotolarınızı görmem istiyorum. Bende 17 sinde amaliyat oldum. Göğüslerimpatlayacak gibi

Kızlar benide izlemeye alın bende fotolarınızı görmem istiyorum. Bende 17 sinde amaliyat oldum. Göğüslerimpatlayacak gibi
slm bende 12 eylül cuma ameliyat oldum ama göğüslerim halen patlayacak gibi sağ göğsüm çok fena sabah kalkınca hele o gerginlik bide kesi yerimden sıvı geliyor pzrts doktora gideceğim sendede aynı şeyler varmı

slm bende 12 eylül cuma ameliyat oldum ama göğüslerim halen patlayacak gibi sağ göğsüm çok fena sabah kalkınca hele o gerginlik bide kesi yerimden sıvı geliyor pzrts doktora gideceğim sendede aynı şeyler varmı
o sızıntı normal canım dokuların ıyılestıgı ıcın ouyo bende de olmustu. cok acık renkte sarı bı bı sıvı dımı?
bı gogus dıgerıne gore daha agrılı oluyo zaten bende olmadı ama olan arkadaslar var
zamanla alısırsın canım vucuduna yabancı bı cısım gırdı ve gergın olması normal zamanla gecer o hıs. ama bebe yagı yada nemlendırıcı krem kullan. rahatlatır ve catlak olusmasını onler

Bende kas ağrısı var, sıvı gelmiyor ama bugün duş alacam kendimi yağlanmış gibi hissediyorum

Back
X