- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- Konu Sahibi asminreina
-
henüz göremedim ama eminim güzel olmuştur inşallah bende düşünüyorum bursada ameliyat olmayı önümüzdeki kış planımda bir sorun çıkmazsa senin kas altımıydı bir de normal hayata ne zaman geçtin ameliyattan sonra benim küçük çocuğum var 2,5 yaşında onun için önümüzdeki kışa erteledik.
gerçekten vucüt ölçülerinle çok uyumlu olmuş göğüslerin güle güle kullan canım ben çok beğendim
Vayyy ,yeni resimler haa,gizeml cigim,birşey söylememe gerek yok,harikalar canımm,tekrardan güle güle kullan.Darısı benim başıma,biran öncee....:92:
benım dual plan le yapıldı..ben 5 gun yatıp kalkarken zorlandım onun dısında 2.haftadan sonra normale dondum..cok agır kaldırmamamn gerekıyo ılk zamanlar..1 ay ıcındede dıkıs yerlerıdn tamamen kapanıyo yanı kabukları gıdıyo..oyle ıste..ben senı kabull ettım gorebılırsın..
süpersin ya ne kadar heyecanlandım anlatamam inşallah kısa zamanda darısı bizlerin başına senin adına çok sevindim
merhaba canım.öncelikle çok geçmiş olsun.mutlu olman ne kadar güzel.umarım bizede nasip olur da bende sizlerle paylaşırım en mutlu anlarımı:)tatlım ben seni arkadaş olarak ekledim.sende beni eklersen memnun olurum.henüz fotoları göremedim fakat yorumlara bakacak olursak fıstık gibi olmuşsun:)
çok başarılı bence de.ben yuvarlak protezi yuvarlak durur zanediyodum ne kadar cahilim:) yuvarlakta doğal durabiliyomuş.güle güle kullan[/QUOTE
tesekkur ederım..canım o senın cahıllıgınden degıl genelde oyle bır ınanıs var..
doktorrum bna sormustu nasıl ıstıyosun dıe...dırek kasustune koysam top top durabılırler (benım meme dokum hıc yoktu) ben ıstemedım..benım tek dedgım buyuk ve dogal olsundu...hengı marka protez kullancagı,kesıyı nereden yapcagı hepsını kendısıne bıraktım zaten genelde yuvarlak kullanıyo daha fazla dolgunluk verdıgı ıcın,damlayıda cok ısteyen hastalarında kullanıyoo..o konudada hemfıkırdık... dual plan ıle yaptı oda.. ust kısım kasın altında ve daha dogal bır gorunum saglıyo bu yuzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?