Söz Kesimi Gizem'in Sözünden(fotografli)...

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
Biraz gec kalmis bir konu oldu fakat sözde neler yapildi neler oldu paylasmak istedim basindan gececek olanlarada bir fikir olur diye... Bu arada Resimlerdeki Söz mendilleri ve söz yastigini hazir almadim evde annem ile kendimiz yaptik.. Gelelim o gune.. Oncelikle nasil gecti neler yapildi siralamasi ile onu anlatiyim Davetliler geldikten yarim saat kadar sonra sohbet ortasinda kahveleri dagittim kahveler icildikten sonra isteme merasimi yapildi babam biraz naz yapti 3 5 te espri patlatti fakat sonunda verdi gitti :)) daha sonra yuzukler icin biz cagirildik yuzuklerimiz takildi ardindan kayinvalidem bilezik takti. (Sozde biz damada bir sey takmadik) butun buyuklerin elleri opuldu daha sonra cikolata dagitildi ve soz mendillerini dagittim(sadece bayanlara) Muhabbet sohbet devam ederken o arada pasta geldi pasta kestik pastalarimiz da dagitildi yenildi icildi aksam 19.00 dan 23.30 a kadar surdu... Tabi hic bir sey burada anlattigim kadar sakin ve rahat gecmedi davetlileri beklerken cok fazla heyecanliydim surekli makyaj tazelemesi yapip kendimle oynuyordum ve 9 metrelik koridoru kimbilir kac kez gittim geldim ayni sekilde dısariyi goren camlarada belki 50 kez cikmisimdir geldiler mi acaba diye :))) derken kuzenimden bir ciglik koptu geldi gizem abla wallahi geldiler diye ellerim ayaklarim titreye titreye karsiladim hepsini her gun kahve yapip fal bakan ben kahve yapmayi bir turlu beceremedim damadin tuzlu kahvesini oldugu gibi görümcemin üzerine boca ettim :)) yuzukler takildi el opuldu daha sonra kayinvalidem kalkip bilezik takti kadinin elini opmedim 2 3 dakika sonra dustu jetonum gittim sonra optum kusura bakmayin diyerekteb :)) elim ayagima karisti karman corman oldum anliycaginiz :))) kiyafet secimimide fotograflarda gordugunuz gibi siyah dar uzun bir elbise tercih ettim cok fazla abartili olmayan sade bir secim oldu benimkisi... O günde oyle geldi gecti gitti :)))
Eki Görüntüle 1294065 Eki Görüntüle 1294068 Eki Görüntüle 1294065 Eki Görüntüle 1294068 Eki Görüntüle 1294065 Eki Görüntüle 1294068

Biraz dengesiz bir fotograf yuklemesi olmus kusura bakmayin beceremedim sanirim

Eklentiler

• IMG_1503.JPG
    3,2 MB · Görüntüleme: 1.607
Çok güzel görünüyor herşey sizde çok şık olmuşsunuz Rabbim tamamına erdirsin Söz mendillerinden bir türlü bulamamıştım ayrıca tebrik ederim ben yetiştirememiştim

Maşallah Alah nazarlardan saklasın evinin fotoğraflarına görmekte nasip olsun

Çok güzel görünüyor herşey sizde çok şık olmuşsunuz Rabbim tamamına erdirsin Söz mendillerinden bir türlü bulamamıştım ayrıca tebrik ederim ben yetiştirememiştim
Cok tesekkur ederim.. Annem sagolsun o olmasaydi bende yetistiremezdim eminim :)

Bi ömür mutluluklar dilerim çok güzel görünüyorsun
Tesekkur ederim :)

çok güzel bir yüzün var beyaz ten hastasıyımdır zaten

mutluluklar dilerim
Tesekkur ederim :)

cnm masallah cok guzel olmussun. darıısı bız bekarların basına
Aminnnnn... Tesekkur ederim :)

Maşallah Alah nazarlardan saklasın evinin fotoğraflarına görmekte nasip olsun

İnsaallah.. Tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…