Giz-m kombine (meme +burun/çene) ameliyati

Giz-m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
248
5
37
Merhaba kizlarr,

geçen hafta persemve günü sonunda ameliyatimi oldum
kombine ameliyat oldum meme, burun, çene

meme dokum vardi, arion marka silikon
damla 350 cc kondu
hafif bi asimetrim vardi, asil amacim onu gidermekti
fakat asimetri hala var, 12 cc lik bir farkmis ve arasinda o kadar az fark olan silikonlar olmadigi için doktorum ayni boyutu tercih etti
hala hafif bir asimetri var fakat memeler çok daha dolgun oldugundan gözüme batmiyor artik

sonuçtan su an için memnunum
dokum oldugu için ahim sahim bir agrim olmadi
ilk 3 gün daha fazla olmak üzere, hala dikis yerlerim hafiften sizliyabiliyor kollarimi kullaninca

yalniz tas gibiler, bunlar ne kadar zamanda yumusar?
ve izler tamamen geçiyor mu, bu süreç ne kadar sürüyor?
bu ameliyati olanlar burda benimle tecrübelerini paylasirlarsa sevinirim..

burun ameliyati revizyondu
su anda çok sis, o yüzden yorum yapmamayi tercih ediyorum
insallah istedigim gibi olucak zamanla, umarim birincisinde yasadigim talihsizlikleri yasamam tekrar

çene ameliyati yüzünden ise kara kara dusunuyorum son günler
çene ekini çok yadirgadim sanirim yada sis oldugundan bana öyle geldi
zaten zayif bir yüzüm vardi, bu ek iyice uzatti sanki yüzümü
ve alt bölümü çok büyük, umarim sisliktendir inmezse bunalima sokar bu yalniz beni :)
hayirlisi çene ameliyati olanlar bu konuda beni rahatlatabilirler belki..

iyilesme süreciyle ilgili tecrübelerimi burda paylasirim daha kizlar sormak istedikleriniz var ise sorabilirsiniz.. birbirimize yardimci oluruz, ki benim kafamda da bir suru soru isareti olusacaktir muhakkak zamanla, sorularimla basinizi agritirsam affola :)

sevgiler

Giz-m

MErhaba Giz-m,

Vallahi ben bir memeye cesaret edemedim. sen harikasın! hepsini birden aradan çıkarmışsın...

Tecrübem olmadığından tam olarak cevep veremiyeceğim ama neredeyse bir yıldır forumu takip ediyorum. kızlardan öğrendiğime göre sabır çok önemli. Şuan çok yenisin. gerginlik ve şişlik çok normal. kolumuz çizildiğinde bile 1 hafta şiş kalıyor ki sen ciddi operasyonlar geçirmişsin. ama bunların yanında kızlardan şunu da öğrendim. 1 ay sonra taş gibi olacaksın taaaaaaaaaaaşşşş... :KK52:

tebrik ederim. güle güle kullan bebişlerini... darısı benim başıma..

sevgiler...

giz-m cok gecmıs olsun..bız burda tek bır amelıaytı anltıp duruyoruz aylarca :) senın cıdden tam kombıne olmus.artık agrının ne taraftan geldıgını kestıremıyosundur bıle :)
ben sadece gogusle ılgılı yardımcı olabılırım sana:)
sanırım sertlıgını sormussun benım 3.5 hafta oldu ve cok cıddı bır yumusama var.
gun gectıkce yumusamaya baslayacak hele ki 2 ,6 ay sonra super oluyormus dıyorlar.zaten oturması ıcın de oyle bır zaman ıhtıyacımız var.
umarım kombıne olarak memnun kalırsın.
çok çok geçmiş olsun

Merhaba kizlarr,

geçen hafta persemve günü sonunda ameliyatimi oldum
kombine ameliyat oldum meme, burun, çene

meme dokum vardi, arion marka silikon
damla 350 cc kondu
hafif bi asimetrim vardi, asil amacim onu gidermekti
fakat asimetri hala var, 12 cc lik bir farkmis ve arasinda o kadar az fark olan silikonlar olmadigi için doktorum ayni boyutu tercih etti
hala hafif bir asimetri var fakat memeler çok daha dolgun oldugundan gözüme batmiyor artik

sonuçtan su an için memnunum
dokum oldugu için ahim sahim bir agrim olmadi
ilk 3 gün daha fazla olmak üzere, hala dikis yerlerim hafiften sizliyabiliyor kollarimi kullaninca

yalniz tas gibiler, bunlar ne kadar zamanda yumusar?
ve izler tamamen geçiyor mu, bu süreç ne kadar sürüyor?
bu ameliyati olanlar burda benimle tecrübelerini paylasirlarsa sevinirim..

burun ameliyati revizyondu
su anda çok sis, o yüzden yorum yapmamayi tercih ediyorum
insallah istedigim gibi olucak zamanla, umarim birincisinde yasadigim talihsizlikleri yasamam tekrar

çene ameliyati yüzünden ise kara kara dusunuyorum son günler
çene ekini çok yadirgadim sanirim yada sis oldugundan bana öyle geldi
zaten zayif bir yüzüm vardi, bu ek iyice uzatti sanki yüzümü
ve alt bölümü çok büyük, umarim sisliktendir inmezse bunalima sokar bu yalniz beni :)
hayirlisi çene ameliyati olanlar bu konuda beni rahatlatabilirler belki..

iyilesme süreciyle ilgili tecrübelerimi burda paylasirim daha kizlar sormak istedikleriniz var ise sorabilirsiniz.. birbirimize yardimci oluruz, ki benim kafamda da bir suru soru isareti olusacaktir muhakkak zamanla, sorularimla basinizi agritirsam affola :)

sevgiler

Giz-m

geçmişler olsun gizemcim.. benimki mentor olduğu için yumuşaması 20. günden itibaren oldu ama arionda durum nasıldır bilemiyorum..izler ise gögüs katlantı çizgisinin altına saklanır bi kaç ay içerisinde ama seni rahatsız etmemesi için 1 yıl geçmesi gerekir.. şimdiden onları düşünmen için erken..kendine iyi bak geçmişler olsun

3 ameliyat iyi cesaret cok geçmiş olsun, ben de burun+göğüs oldum ondan bile zor toparlandım.

MErhaba Giz-m,

Vallahi ben bir memeye cesaret edemedim. sen harikasın! hepsini birden aradan çıkarmışsın...

Tecrübem olmadığından tam olarak cevep veremiyeceğim ama neredeyse bir yıldır forumu takip ediyorum. kızlardan öğrendiğime göre sabır çok önemli. Şuan çok yenisin. gerginlik ve şişlik çok normal. kolumuz çizildiğinde bile 1 hafta şiş kalıyor ki sen ciddi operasyonlar geçirmişsin. ama bunların yanında kızlardan şunu da öğrendim. 1 ay sonra taş gibi olacaksın taaaaaaaaaaaşşşş... :KK52:

tebrik ederim. güle güle kullan bebişlerini... darısı benim başıma..

sevgiler...

Benimki biraz cahil cesareti :) ama dokun varsa korkulacak bir ameliyat degil cnm meme ameliyati. Tabi hic agri olmuyor diyemem ama ben daha fazla bekliyordum, kas ustu teknigi kullanilmadi cunku dual plane tercih etti doktorum.. insallah sende en kisa surede olur kurtulursun..

giz-m cok gecmıs olsun..bız burda tek bır amelıaytı anltıp duruyoruz aylarca :) senın cıdden tam kombıne olmus.artık agrının ne taraftan geldıgını kestıremıyosundur bıle :)
ben sadece gogusle ılgılı yardımcı olabılırım sana:)
sanırım sertlıgını sormussun benım 3.5 hafta oldu ve cok cıddı bır yumusama var.
gun gectıkce yumusamaya baslayacak hele ki 2 ,6 ay sonra super oluyormus dıyorlar.zaten oturması ıcın de oyle bır zaman ıhtıyacımız var.
umarım kombıne olarak memnun kalırsın.
çok çok geçmiş olsun

Tsk ederm cnm.. zaten burun ve çene operasyonlari agrili operasyonlar degil, agri sorunu memede oldu bende sadece.. sanada çokgecmis olsun

3 tane ameliyat :KK53:
bişey sorabilr miyim, toplam kaç saat sürdü? sadece merak ettim.
geçmiş olsun

geçmişler olsun gizemcim.. benimki mentor olduğu için yumuşaması 20. günden itibaren oldu ama arionda durum nasıldır bilemiyorum..izler ise gögüs katlantı çizgisinin altına saklanır bi kaç ay içerisinde ama seni rahatsız etmemesi için 1 yıl geçmesi gerekir.. şimdiden onları düşünmen için erken..kendine iyi bak geçmişler olsun

Tskler Kalemcim.. hemsireler ve doktorum cok yardimci oldular sagolsunlar gizlilik konusunda, annem refekatci olarak geldi ve hala gogusten haberi yok :)

Sporcu sudyenini ne kadar takicaz? onu sormayi unuttum

Tskler Kalemcim.. hemsireler ve doktorum cok yardimci oldular sagolsunlar gizlilik konusunda, annem refekatci olarak geldi ve hala gogusten haberi yok :)

Sporcu sudyenini ne kadar takicaz? onu sormayi unuttum

canım sporcu sütyenini en az 15 gün takmanı ister naci bey..eğer ağrı yapıyorsa mark and spenser'ın ameliyat sonrası sütyenleri var bana onu tavsiye etmişti acayip rahat bişey onlar.. gizem sana inanamıyorum annen hala bilmiyor :KK9:helal olsun diyorum iyi saklamışlar.geçmişler olsun canım

bendensın gızem:) aynen benım gıbı uc amelıyat , aynı dr ama umarım aynı sonu paylasmayız canım, bana 375 takmıstı nacı bey sana 350 aynen benımde gogus dokum vardı senın gıbı , beımde burun revızyondu ama ıstedıgım gıbı olmamıstı malesef, ceneyı zaten bılıyorsun cıkartırcam ınsaallah, ben resımlerını sabırsızlıkla beklıyorum tekrar cok gecmıs olsun ... ha bıde benımde 5 saat surmustu:)

büyük geçmişler olsun canım.çok büyük bir cesaret valla.ben birtek meme ameliyatı için kaç aydır stres içindeyim.umarım herşey gönlüne göre olmuştur.resimlerin varsa görebilir miyim? :KK9:

geçmiş olsun giz :KK71: en iyisini yapmışsın aklındaki bütün ameliyatları bir anda olup bitirmişsin
inşallah iyisindir çabucak iğleşmen dileğiyle :KK61:

gecmis olsun... oncelikle sunu solemek istiorum cene ameliayi cok zor bi ameliyat oldugu icin o arada genelde doktorlar digeerlerinide aradan cikariorlar ki genelde cene ameliyati olanlar burunuda ayni anda olur ama sen memde olmussun ii olmus:)) bnm erk ark bu ameliyati oldu ve herkeze yardim edior bu konuda :))

o cift cene oldu sislikler inecek merak etme onun 1 hafta sora ameliyattan eser kalmamisti sadece yanaklarda sislikler var hala 1 ay oldu olali... ama 3 aya kdr gecer baya fakat herseyin normale donmesi komple duzelmesi uyusuklugun gitmesi vs 9 ay dior doktorlar...tekrar gecmis olsun...

canım öncelikle çoook geçmiş olsun ... maşallah yani ben bir meme düşünüyorum onu da içime sinsin diye hala araştırmaktayım olamadım yani ... umarım herşey gönlünce olur ...

X