Giysi Dolabindaki kokulara karsi ne önerirsiniz?

Sabunu direk çamaşırların arasınamı koyuyorsunuz kızlar?
Dolapta öylece duruyormu?
Bende minik top gibi olan naftalinlerden köşelere koymayı düşünüyorum ama bilmem ki, elbiseler naftalin kokacak eşimde bende hiç sevmem o kokuyu.

sakin öyle birsey yapma canim.naftalinden uzak dur.kanser riskini artiriyor.icinde zaten kanserolojen madde var.
ben giyisi dolabiminin icine kokulu mumlardan koydum.5-6 tane.dolabimi acinca mis gibi kokuyor....

ben dolaptaki esyalarım ğüzel kokması için biten parfüm şişelerini kapaklarını acıp bir rafa sıkıstırıyorum hem ucuz hemde kolay bir yöntem

mrb arkadaslar bende giysilerimin arasina hep kucuk paketlerde yumusatici oluyo onlardan koyuyorum cok guzel kokuyo ,kokusu gitmiyo hic ,odamin koselerine ,dolaplarime her kiyafet arasina koyuyorum mis gibi oluyo kolay kolayda gitmiyo kokusu ,ben daha oncede sabun falan koydum ama bunun gibi koku yapmiyodu ,bu yumusaticidan turkiyede varmi bilmiyorum ,varsa kesinlikle bunu yapin derim ,resminde cektim bi fikir olsun diye
spa2183iv0.jpg

Son düzenleme:
TATLIM BEN AKTARDAN LAVANTA ALIORUM .BUNU TÜLLERDEN KÜÇÜK BİR KESE HAZIRLAVIP LAVANTAVI İÇİNE KOVUP DOLABIN UVĞUN BİR VERİNE KOVUORUM.BAZENDE BEVAZ DALAN SABUNU ARALARA SIKIŞTIRIRIM.:1yes2:KOLAV GELSİN.

sabun dökülüyor ben hiç sevmiyorum ama lavanta kesesi işe yarıyor tavsiye ederm

Gardolabımı kapakları açık şekilde sık sık havalandırırım

Back