Giysi Dolabindaki kokulara karsi ne önerirsiniz?

web2.0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2007
59
0
86
- Yurtdışı
Merhaba,
esim bazen giysilerini havalandirmadan tekrar dolaba asiyor, bu yüzden dolabinda koku olustu. Bunu gidermek icin bir öneriniz var mi?

Eger dogal bir yöntem olursa sevinirim, kimyasal maddeleri kullanmayi sevmiyorum!

Simdiden tesekkürler, güzel bir gün dilegi ile...

TATLIM BEN AKTARDAN LAVANTA ALIORUM .BUNU TÜLLERDEN KÜÇÜK BİR KESE HAZIRLAVIP LAVANTAVI İÇİNE KOVUP DOLABIN UVĞUN BİR VERİNE KOVUORUM.BAZENDE BEVAZ DALAN SABUNU ARALARA SIKIŞTIRIRIM.:1yes2:KOLAV GELSİN.

Benim dolaplarin içindede sabun vardir...

En iyisi bence sabun canim...Hiç gitmiyor ustelik kokusu...

bende sabun harıcınde camaşir detarjanlarını dolabın bir yerine koyuyorum çok güzel kokuyor

sabunu ben de koyuyorum ama yeterli degil.

Bir arkadasim da tülbentteki lavantalarin icinde güveye rastladigini söyledeginden beri, lavanta da kullanamiyorum.

Belki baska bir önerisi olan vardir?

Yine de cok sagolun, tesekkürler...

bende lavanta koyuyorum ama sen kullanamıyorsan,çok güzel kokan kuru çiçekler var onları tülbent içine koyup dolaba yerleştirebilirsin.....

wep o güve bence başka bişiden olmuştur .aklıma gelen bişi daha var naftalin kovsan oda kokar haem güvede olmaz .:a015:

Düzenli olarak havalandırırsan belki koku gider :sm_confused: (nasıl yaratıcı bir çözüm sundum dimi?) :tomato:

bende sabun koyuyorum giysi dolabıma .en iyi çözüm sabun:)

bende bi pamuk parçasına parfümümü sıkıp dolabıma koydum..mis gibi kokuyo kıyafetlerim..ama arada pamuğu fısfıslamak gerekiyo..zamanla kokusu gidiyo çünkü..sabunda iyi bi fikirmiş.denemek lazım

bende eski bir sprey şişesine biraz yumuşatıcı koyup sulandırdım ara sıra giysilere dolabın içine ve odalara sıkıyorum mis gibi kokuyoo...
zaman tasarruf devri ben oda spreyine para veremiyorum yumuşatıcımı sulandırıp değerlendiriyorum....

sabunu rendeleyip küçük bir cam kavonoza koyup ağzınıda tülle kapatıp kurdelaylada fiyonk yapıp istediğin yerde kullanabilirsin hem cok hoş gözüküyor hem de güzel kokuyo sabunlar değişik renkte olursa daha güzel oluyo.ben palmolivin sabunundan yapmıştım kokusu bi harikaydı.

Gerçi eşim çıkardığını pek dolaba koymaz asenağlama ma bende küçük el kremi kutularına çamaşır deterjanı koyuyorum tülle kapattım ağızlarını. Oda spreyi içinde yumuşatıcının içersine açık parfüm katıp sulandırıyorum onu kullanıyorum. alinkam ın dediği gibi zaman tasarrruf deevri.a.s

bende küçük değişik kokularda sabun koyuyorum güzel kokuyo hatta avondan almıştım bi tane oda güsel kokuyo ama ismini unuttum şimcik ??

Sabunu direk çamaşırların arasınamı koyuyorsunuz kızlar?
Dolapta öylece duruyormu?
Bende minik top gibi olan naftalinlerden köşelere koymayı düşünüyorum ama bilmem ki, elbiseler naftalin kokacak eşimde bende hiç sevmem o kokuyu.

Back