• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyinmeyi bilmiyorum.

Kucukmavisiir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2018
16
9
1
Dert sayilmaz ama bu konuda cok cahilim, tavsiyelerinize ihtiyacim var.burdaki konumda uzun uzun yazdim ama orda pek bakilmiyor maalesef.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kizlarrr-nolurrr-yardimmmm.1061161/
Giyinmeyi bilmiyorum, bu hafta ici asik oldugum adam beni aksam yemegine davet etti, ne giymeli napmali?
24 yasindayim ve artik bu anlamda yetersiz hissediyorum.
Tavsiyelerinizle beni cok mutlu edersiniz.
Linkteki konumu da okursaniz cok daha iyi anlarsiniz beni..
Simdiden herkese cok tesekkur ederim..

Ne tatlısın. Kafayı kesip aşağının resmini atabilir misin ona göre tavsiye versek?

Arama motoruna kışlık kombinler yazip aratin, begendiginiz kombini direk kombin olarak alin, zamanla hangi parcayi neyle giyeceginiz de oturur zaten. Biz size ne kadar ornek versek zevkinizi bilmedikce havada kalacak.

Topuklu bot, siyah jean , beyaz spor bi gömlek üzerine hırka. Fiziğin nasıl? Boyun kilon?

Hayatimda topuklu bot ayakkabi giymedim. Rezil olup duser miyim,kolay midir yurumek.
Gercekten magaradan cikmis gibi hissediyorum. Hic kadin kadin degilim ya.
Boyum 1.65 kilom.60, basenimi nasil saklarim ?
Cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin.

Nasıl bir yere gideceksiniz ne kadar şık olmanız gerekiyor bilmiyorum ama bence:
Siyah skinny jean+guzel bir bluz+ siyah topuklu bootie. Biraz da aksesuarlarla falan gayet hos gorunursunuz. Onun dışında hafif dalgali saçlar bordo ya da beyaz ojeler ve cok abartılı olmayan makyaj.
Umarım çok guzel geçer yemeğiniz:)

Hayatimda topuklu bot ayakkabi giymedim. Rezil olup duser miyim,kolay midir yurumek.
Gercekten magaradan cikmis gibi hissediyorum. Hic kadin kadin degilim ya.
Boyum 1.65 kilom.60, basenimi nasil saklarim ?
Cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin.
Ben de basenliyim ya o yüzden kot giymem mesela hep siyah giyerim altıma. Mekan neresi olacak bu önemli ? Kalçalarını örten uzun bişey giyebilirsin.

Kışın üşüme
Yazın terleme

Derdinin yeri burası değil, bu bir dert bile değil
Moda dergisi al
Her ünlü markanın taklidi var her bütçeye uygun

Arama motoruna kışlık kombinler yazip aratin, begendiginiz kombini direk kombin olarak alin, zamanla hangi parcayi neyle giyeceginiz de oturur zaten. Biz size ne kadar ornek versek zevkinizi bilmedikce havada kalacak.

Cok tesekkur ederim haklisiniz. Sadece onemli bir gun olacak onu atlatsam bari .elime yuzume bulastirmadan giyinsem gerisinde inceleyecegim.

Kışın üşüme
Yazın terleme

Derdinin yeri burası değil, bu bir dert bile değil
Moda dergisi al
Her ünlü markanın taklidi var her bütçeye uygun

Haklisiniz onemli dert sayilmaz ama cok heyecanliyim, cok panik yaptim kendimce. Bir kac tavsiye bile beni mutlu eder. Cunku gercekten bilmiyorum burada insanlar birbirine yardim ediyor onun icin yazdim :(
Tesekkurler

Ben de basenliyim ya o yüzden kot giymem mesela hep siyah giyerim altıma. Mekan neresi olacak bu önemli ? Kalçalarını örten uzun bişey giyebilirsin.

Aksam yemegi guzel hos bir mekan dedi.
Bana kalsa kot kazak botla gidicem ama orda tuhaf durmak istemiyorum. Gercekten yillarca bunu beklemis biri olarak dert oldu bana bu.

Haklisiniz onemli dert sayilmaz ama cok heyecanliyim, cok panik yaptim kendimce. Bir kac tavsiye bile beni mutlu eder. Cunku gercekten bilmiyorum burada insanlar birbirine yardim ediyor onun icin yazdim :KK43:
Tesekkurler
Tarzını bile yazmadın
Kapalı mısın
Tesettür mü
Açık mı
Yaş ne

Boyun kilo ne yazarsan daha kolay Yardım edriz yada arkadasin dedigi gibi resim at bence bi sade elbise al topuklu kısa bot saclarinida doğal masa bi rimel bi likit bide mat bir ruj

Aksam yemegi guzel hos bir mekan dedi.
Bana kalsa kot kazak botla gidicem ama orda tuhaf durmak istemiyorum. Gercekten yillarca bunu beklemis biri olarak dert oldu bana bu.
Yani ben pek elbise taraftarı değilim. Dediğim gibi siyah jean üzerine şık bi bluz ve takılar olabilir saçlarına maşa yaparsın ayağına da 3-5 cm topuklu siyah bir bootie. Hatta netten bak buraya at olmuş olmamış diyelim

Back
X