• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu giyinme odası??

sannem16

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
298
0
621
42
Bursa
arkadaşlar mrb.benim yatak odam küçük olduğu için boş odalardan birini giyinme odası yapmayı düşünüyorum.bu konuda fikirleniriniz varmı yada yaptıran varmı böyle.yardımcı olursanız sevinirm

olabilir tabi neden olmasın :) ayrıca artık birçok lüx dairede var giyinme odası, çok da iyi bir fikir bence...hangar gibi koca koca dolapların artık yatak odasından def edilme zamanı gelmiştii :):)

Eğer evinin odası müsait ise ve küçükse bende giyinme odası yapmanda sakınca görmüyorum açıkçası.
Hem gayette güzel olur düşüncesindeyim.

Super olur bencede. Ayrı bir odaya giyinme odası hatta ütünüde rahat yapacagın bi köşe ayarlayabilirsin bu odada ve tabi ayna da koyarsın boydan boya bi sürü:)) Çok gusel bi fikir kesinlikle gusel olur derim.kaydirigubbakcemile3

Bencede çok hoş olur. Benimde öyle bir odam olacak ama bende spor odası yapmayı düşünüyorum orayı.

benimde bir boş odam var eşyalar sığmıyor dolaba bende boydan boya dolap yaptırmayı düşünüyorum giyinme odası ve ortadaki fazlalıkları kaldırmak için

canım ben de ayna ve buyuk gardrop olarak bır odamı gıyınme odası yaptım....

ama ben özellikli bırsey yaptırmadım.. düz buyuk bır yatak odası gardrobu kullanıyorum.

ben de boş bir odamı giyinme odası yaptım önceki evimde odada gömme dolap vardı mecburen bu evde o rahatlığa alışınca aynısını yaptık

giyinmek içn uygun yer ayarlarken paravanda kullanabilrsn daha modern bi görüntü olurr..kullanacağn odayı 2 yede bölebilirsn..

çok güzel olur..
tabi evde fazladan ve küçük bi oda olmalı.dolaba bile gerek yok portatif askılar raflarla ve boy aynasıyla çok şirin ve kullanışlı bi oda oluşturabilir. ayy canım çekti ya inşllh imkanım olur da yapabilirm :delphin:

Evi aldığımızda zaten giyinme odası vardı.Oldukça kullanışlı oluyor.Odanızı uzun yıllar giyinme odası şeklinde kullanacaksanız ,raflar monte ettiebilirsiniz.Ayakkabılar için bir bölme,gömlekler için başka bir bölme,pant .için..vs vs ...Çok kullanışlı tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile2

accayip güzel olur keşke herkezin evinde mümkün olsada yapsa.en azından yatağı büyük alma şansın var en sevdiğim şey kocaman yatakbayanssulusmile

bizde yaptırmayı düşündük fiyat arastıyoruz kendim çizmeyi düşünüyorum raf planını falan kendin ayarlarsan daha ii olur

güzel fikir canım.benim yatak odam küçük sayılmaz ama çok fazla kıyafetim var montlar kabanlar hiçbiyere sığmıyordu.evin küçük bi odası var gömme dolaplı.ben de hani şu beyez banyo dolapları falan oluyorya onlardan aldım.(not: mobilyacılarda çok küçük hataları sıyrık boyası çizilmiş vs. olanlar oluyor depolarında.)uygun fiyata alabilirsin.nasıl olsa kiler amaçlı kullaacaksın çok önemli değil.fazla ayakkabı çanta vs koyabilirsin.ben temizlik malz.koyuyorum.bide ayaklı askılardan aldım odanın bi köşesine koydum kabanlar çantalar onda asılı.hergün farklı giyiyorum böyle askıdan alması koyması daha kolay oluyor.demirden aldım ben 25 dedi 15 aldım.askı çok işime yarıyor.umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

Back
X