Giyim tarzımı değiştirmek istiyorum

Wala yaa her sey olms bıtmss yazana kdr :KK61: ama fıkrımı demeden edemıcm. dedğne goree fızığın cok guzell yani sözlün brad pıtt fln mı senı beğenmemısler.:KK47: kiii beğenmeseler bılee sözlununn sna bunu ıletmesıı cok dusundurucuu,sewmsz bı durum :S ben olsam bı sekıldee hepsıne haddını bıldırırr sevgılme de resti cekerdımm vala ne dmkkyanii kım kı onlar bana laf etcekk beğenmemek ne hadlerınee efenımm :KK50:

amaaa bellıkıı cozmussunuzz sorunlarııı mutluluklrr sana sekerımm :KK34:

yapılan cok kırıcı bır durum ...
nedemek ya senı begenmedıler çirkinsin ...

bence hiç imaj değiştirmekle falan uğraşma canım sana bunu diyebilmiş bir erkekle yola çıkılmaz daha baştan böyle yapan ilerde kimbilir neler yapar ... imajından değil ama bu çocuktan vazgeç

not:vaktim az old. için sade ilk mesajı okuyabildim son satırlar hariç)
cnmm bence işe kendini deil sevgilini değiştirmekle yada adam etmeye çalşmakla başla nasıl der insan yha çirkin dediler diye... sevgiliyi geç sen hiç sevgilin olsun olmasın böle bişi diyebilir misin geçtim kız olsun..... karşındaki diyeblr msn
k.bakma cnm ama sen onunla nasl mutlu olacaksın onu ölç tart bence... yha bana böle bişi dese sevgilim olacak şahsiyet yol veririm heralde çünkü bi kıza sölene bilecek en kötü sözlerden biridir diye tahmin ediyorum... diğerleri halolur cnm stres yaparsan hiçç kilo alamazsın....

X