Giyim tarzımı değiştirmek istiyorum

sevgiline ayıp gerçekten ama ona bir ders vermek gerekiyoor :KK61: çünkü fiziğin mükemmel anlattığına göre boy pos maaşallah manken gibisin ben birazdan sana güzel bi tarz bulup resim yükleyim o tarz giyinmeyi dene bence =) bi fark yaratalımmm bu arada tasarım okuyorum kulak ver bana =))

Çıtı pıtı bir kızsın anladığım kadarıyla daha sevgiliyken böyle söyleyen adam yarın hayatın yükü omuzlarına bindiği mesela doğum yapıcan vs vs kimbilir neler söyler.
Gel sen yol yakınken vazgeç bu sevdadan.

Mesela adamın biri zamanında kaşların çıkmış dediği için terkettim ayıp denen birşey var bir bayana böyle şeyler söylenmez.:63:

canım araştırdım dünyanın en güzel kadınlarından biri olan kate moss la aynı vücut ölçülerine sahipsin ve kendisi bi moda ikonudur..

arasından bazı seçmeler yaptım çok ucuza rahatlıkla bulup giyebilirsin bunları. =)

Eklentiler

• $fashionoutstylein_kate.jpg
    $fashionoutstylein_kate.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $kate_moss+2.jpg
    $kate_moss+2.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $kate+moss.jpeg
    $kate+moss.jpeg
    93,5 KB · Görüntüleme: 112
çirkinsen almasın ozaman bana öyle diycek sevgilim değil kocam ben ona dünyayı dar ederim.sen niye kendini beğendirme derdindesinki onlar düşsün o derde.çok ilginç :KK34::KK34::KK34:

Sevgilin ile ilgili bende diğer arkadaşlarla aynı şeyleri düşünüyorum o yüzden yazmama gerek yok sanırım.

Kendinde değişiklik yapmak istiyorsan fikir verebilmemiz açısından albüme resim eklemen mümkünmü?Daha sonra silersin o zaman saç rengi saç kesimi ve giyim tarzı üzerine daha rahat fikir verebiliriz.:KK34::KK34:Bende boy ve kilona göre çıtı pıtı olduğunu düşünüyorum ve güzelsindir bence:KK31:

Son düzenleme:
ya takma.. sorun sevgilinde gerçkten.. benim sevgilimn annesi de bana kilolu demişti. sevgilimde seni ilgilendiren bir konu değil bu.. ben ona böyle daha çok aşığım demişti. sonrada kimse daha gık! demedi diyemedi..

ay inanmıyorum ölemi denir mi ya bir kızaa:S:S o kişiden sana hayır gelmez yanlış anlamada dış görünüşe önem veriyor galiba yada patavatsız :S:S öle demiş bile olsalar insan sevdigine gidip böle böle dediler dermi:S:S yazııkkk yakma bu genç yasında kendini:S:S daha yasın küçük simdi bu kişiyi seversin yarın bişi olur unutur gidersin sonra ben bunu niye sevişim dersen ilerdede.... yasın küçük 1 2 yıl daha bekleyin ozaman evlilik için karar alın derim ben...

seni beğenmemişler sevgilinde bunu sana söylüyor pes doğrusu !
insan söylemez ya yok saçı siyah olsun yok bilmem ne
sipariş verselermiş
ben olsam hiç bir dediklerini yapmazdım
kimse için değişmemek lazım yani kendin istemedikçe
bugün saçı isteyen yarın başka şeyler ister
kendi isteğin dışında gelişen şeyler sonra sonra ruhunda sıkıntı yaratır zorlanırsın

kusura bakma güzelim ama insanın sevgilisi böyle dermi yaaa.. insan daha uygun bir dille söyler bazı şeyleri. ay ne saçmalıktır. üzülme sen ama biraz kilo almalısın. en az 54 kilo olmaya bak :)

bence derhal ayrıl. kusura bakmada yani beni beğenmicek aileside beğenmicek bende o adam için şunu bunu yapcam delimiyim ben ya:KK53:

canım bence sen arkana bakmadan kaç bu insanlardan.eğer evlenirsen çok canın yanar ilerde.biraz kendine güven ve başkalarının beğendiği gibi değil kendi beğendiğin gibi ol.daha yaşın çok küçük.neler neler çıkar kaşına.sonra çok üzülürsün fayda etmez.tecrübeyle sabittir.inan bana senin şu anki durumunu evlenerek devam ettiren çok tanıdığım var.hepsi bin pişman.kendine güven canım bas tekmeyi geç aşk dediğin 3 gün ağlarsın geçer.salla gitsin.

ne demek seni beğenmediler kendi oğullarına baksınlar o zaman ilk önce öyle birşey dedilersede sevgilin ağızlarının payını vermemiş dinlmiş mi :KK53::KK53::KK53::KK53: böyle oldum resmen.

mrb kızlar.Benim bu hafta sorunlarım vardı.Sevgilimin ailesi beni istemeye geldi fakat sevgilim yok seni beğenmediler yok çirkin dediler falan dedi.Ama ben buna inanmadım çünkü annesi dese bile babası çirkin demez.Neyse asıl sorun şu benim giyim tarzımı değiştirmem gerek.
19 yaşındayım.1.70 boy ve 49 kiloym.Beyaz tenli açık kahve gözlüyüm.Saçlarım belime yakın bugün siyaha boyuycam artık(sevgilim bu rengi bana çok yakıştırıyo bi ara yanlışlıkla siyah olmuştu o halim aklından hiç çıkmıyomuş hatta seni beğenmiyor dediğinde saçları siyah olsa daha güzel olur dediler dedi.)
Yardımınıza ihtiyacım var kızlar!!
Bu arada spor giyiniyorum zaten zayıfım dar giyindiğimde aha zayıf duruyorm.Pazartesiye kadar da kilo alamam gerek:KK43:

valla kusura bakma ama bunların bi kısmı sevgilinin görüşleri çok yüzsüzmüş böyle bişeyi yüzüne söylemiş ..ayrıca seni önce nası beğendiyse öyle kabul etmek zorunda
nefret ediyorum böyle şeylerden kilolu evlenirler zayıfla derler buda öyle bişey.. kimse kusura bakmasın kocammış sevgilimmiş beni böyle görmek istiyomuş falan hikaye bunlar kuklamısınız siz insan değişklik yapar ama kendi için kimse için değil insan kendi için yada toplum içinde bulunduğu için bakım yapar kilo alur verir bilmem ne yapar..tek bi kişi için değil köle mantığı bu ya ..aaaaaaa sinirleniyorum ben böyle şeylere

mrb kızlar.Benim bu hafta sorunlarım vardı.Sevgilimin ailesi beni istemeye geldi fakat sevgilim yok seni beğenmediler yok çirkin dediler falan dedi.Ama ben buna inanmadım çünkü annesi dese bile babası çirkin demez.Neyse asıl sorun şu benim giyim tarzımı değiştirmem gerek.
19 yaşındayım.1.70 boy ve 49 kiloym.Beyaz tenli açık kahve gözlüyüm.Saçlarım belime yakın bugün siyaha boyuycam artık(sevgilim bu rengi bana çok yakıştırıyo bi ara yanlışlıkla siyah olmuştu o halim aklından hiç çıkmıyomuş hatta seni beğenmiyor dediğinde saçları siyah olsa daha güzel olur dediler dedi.) Yardımınıza ihtiyacım var kızlar!!
Bu arada spor giyiniyorum zaten zayıfım dar giyindiğimde aha zayıf duruyorm.Pazartesiye kadar da kilo alamam gerek:KK43:
Aklıma takıldı, ailesi seni daha önce siyah saçınla hiç gördümü acaba? görmedilerse nasıl olur da siyah saçın sana daha çok yakışacağını düşünürler? bunu biraz düşün derim. ailem şöyle dedi, böyle dedi diye kendi fikirlerini sana anlatmış olabilir. yüzünün güzel olduğunu çevrende beğenildiğini söylemişsin. bence ailesinden gelen (!) böyle söylentilere itibar etme. kendin ol, sen beğeniyorsan sorun yok. başkası biryerini beğenmedi diye kendinde değişiklik yapacaksan ohoooo...

konu sahibi nerelerde acaba,
bence erkek arkadasın şaka yollu söylemiş senin siyah saclı halini daha cok begendiği için annemler öle olursa seni daha cok begenir diye espri yapmış benm anladıgım bu şaka deilse ayıp etmiş tabi

burdayım kızlar:))
Artık sözlendik.Kavınvalidem ve onun kaynanası bize çok geliyo kaynanam sürekli bana kızım dio.Babaannesi de beni görmeden duramadığnı söylüyo_Onlar böyle yapıncada benim kafam karışıyo hani bunlar beni beğenmiyodu die.
Geçenlerde çay bahçesinde oturduk sözlüm,kayınvalidem,annem ve görümcem ben gazoz içicem dedim fakat yarısına kadar içtim kalanını kaynanam içti hem de aynı pipetle!!Beni beğenmeyen insan niye böyle bişiy yapsın ki?

bu yaşta bırak evlenmeyi sözlenme bile ilerde çok pişman olursun çooookkk iyi düşün sakın sakın sakın diyorum kendine haksızlık etme..

X