Bana geri git dedi aşağılandım resmen lütfen yardım edin kızlar

Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır tesadüf üzerine tanıştığım bir adamla konuşuyorduk.Ben 22 o 40 yaşında.Aramızda büyük bir yaş farkı var evet ama ben kendi yaşıtlarımla yapamıyorum.Başından beri bana karşı hep güven problemi oldu ama ondan hoşlandığım için bir şekilde güvenini kazanmaya çalıştım çünkü ona hep dürüsttüm.Bir de şöyle bir şey var benim giyim tarzım biraz açık yani dekolteyi seviyorum insanlar her ne kadar bunu yanlış yorumlasa da sadece sevdiğim için giyiniyorum öyle dikkay çekme teşhir tarzı bir amacım asla yok.O da öyle giyindiğimi biliyor ve bu konuda hiç anlaşamıyorduk.Ben de ona yüz yüze görüştükten sonra enerjimiz tutar da bir ilişkiye başlarsak zaten kıyafetlerime dikkat edeceğimi söyledim.Ama daha sevgilim bile olmayan biri için kendimi değiştiremezdim.Ve biz görüştük onun yerinr gittim elbise giymiştim ve beni görünce gözlerini kaçırdı tanımamazlıktan geldi ve bana geri gitsen iyi olur dedi sanki benimle oyun oynuyor.O kadar insanın içinde öyle küçük düştüm ki.Ve en başından beri bana kendimi güzellik yarışmasında gibi hissettiriyor onun yüzünden kendimden soğudum.Hani insan kendini anlatmaz ama sadece sizden yardım istediğim için söylüyorum ben çirkin bir kız değilim.Sarışın uzun boyluyum vücudum da kıvrımlıdır ve beğenilir.Ama farkındayım makyaj giyim tarzım abartı olduğu için farklı bir izlenim veriyorum ve artık bu durumu değiştirme kararı aldım.Sormak istediğim şey siz benim yerimde olsanız ne yapardınız kendimi çok aşağılanmış hissediyorum çirkin hissetmeye değersiz hissettmeye başladım onun yüzünden.Ve zayıf karakterli bir insan da değilim ama bu durum günlerdir beni çok yıprattı destek almaya karar verdim.Onu bir yandan pişman etmek istiyorum bir yandan da ömür boyu unutmak.Yardımınıza ihtiyacım var ne yapmalıyım nasıl daha iyi hissederim.Şimdiden çok teşekkür ederim
of ne kompleksli bir yazı Allah'ım. Şu kendini manken sanıp da sonra biriyle tanışıp yüzünü görmeden sevgiliyken giymem diye erkek boyunduruğuna girmeyi şart sayan kadın milleti. Her zaman ezilmeye mahkumsunuz.

Aaaa terbiyesiz adama bak..
istersen sütyen kilot gidersin yinede sana geri git diyemez ne ayıp kendini ne sandıysa.. kendinizi böyle adamlar için değiştirmeyi düşünmeniz, sorgulamanız bile hata.

Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır tesadüf üzerine tanıştığım bir adamla konuşuyorduk.Ben 22 o 40 yaşında.Aramızda büyük bir yaş farkı var evet ama ben kendi yaşıtlarımla yapamıyorum.Başından beri bana karşı hep güven problemi oldu ama ondan hoşlandığım için bir şekilde güvenini kazanmaya çalıştım çünkü ona hep dürüsttüm.Bir de şöyle bir şey var benim giyim tarzım biraz açık yani dekolteyi seviyorum insanlar her ne kadar bunu yanlış yorumlasa da sadece sevdiğim için giyiniyorum öyle dikkay çekme teşhir tarzı bir amacım asla yok.O da öyle giyindiğimi biliyor ve bu konuda hiç anlaşamıyorduk.Ben de ona yüz yüze görüştükten sonra enerjimiz tutar da bir ilişkiye başlarsak zaten kıyafetlerime dikkat edeceğimi söyledim.Ama daha sevgilim bile olmayan biri için kendimi değiştiremezdim.Ve biz görüştük onun yerinr gittim elbise giymiştim ve beni görünce gözlerini kaçırdı tanımamazlıktan geldi ve bana geri gitsen iyi olur dedi sanki benimle oyun oynuyor.O kadar insanın içinde öyle küçük düştüm ki.Ve en başından beri bana kendimi güzellik yarışmasında gibi hissettiriyor onun yüzünden kendimden soğudum.Hani insan kendini anlatmaz ama sadece sizden yardım istediğim için söylüyorum ben çirkin bir kız değilim.Sarışın uzun boyluyum vücudum da kıvrımlıdır ve beğenilir.Ama farkındayım makyaj giyim tarzım abartı olduğu için farklı bir izlenim veriyorum ve artık bu durumu değiştirme kararı aldım.Sormak istediğim şey siz benim yerimde olsanız ne yapardınız kendimi çok aşağılanmış hissediyorum çirkin hissetmeye değersiz hissettmeye başladım onun yüzünden.Ve zayıf karakterli bir insan da değilim ama bu durum günlerdir beni çok yıprattı destek almaya karar verdim.Onu bir yandan pişman etmek istiyorum bir yandan da ömür boyu unutmak.Yardımınıza ihtiyacım var ne yapmalıyım nasıl daha iyi hissederim.Şimdiden çok teşekkür ederim

22 yaşındaki kız 40 yaşındaki emmi onu beğenmedi diye triplere giriyor. Dağlara taşlara Yarabbi benimde kızım var Allah akıl fikir versin:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Şu okuduklarımdan adamın kafa yapısını ve "gitsen iyi olur" deme nedenini tahmin edebiliyorum. Ama buna dair birşey yazmayacağım. (Çok çirkin)

Size gelince, bence o adamı silip atın beyninizden, kalbinizden, hayatınızdan her yerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya yanlış anlamayın ama her şey özgüven ve bakım değil. Ne o aradıgını sende bulabılır ne de sen onda. 30_40ya da 22_30normal ama 22 40 nedir??? Ortak sohbet noktanız nedir? Adam reşit oldugunda evlense senin yaşında kızı olurdu.

Kıyafeti bir tarafa bırakıyorum, başından itibaren güven problemleri varmış zaten.

Başı dediğimiz de 1.5 aylık ilişki, gerçekten ilk buluşmada size güvenmediğini ima edip kompleks yapan biriyle devam edilir mi?

Hayır bir de hiçbir hatalı davranışınız yokken kendinizi ispatlamaya çalışıyorsunuz, normalde iftira atıyor diye engellemeniz lazım.

Sizin babanız amcanız olabilecek yaşta. Bu kadar yaş farkı olan ilişkilerde yaşlı ilişkiyi kaldıramadığı için gence ağır baskı olabiliyor.

Bir de bakmışsınız ki siz kendimi sevdirecem diye uğraşırken adam sizi bir köşeye fırlatıvermiş burun havada. İnsanları oldukları gibi değerlendirin rica ediyorum.

Davul dengi dengine çalar.
Kendi yaşınız olmuyorsa birkaç yaş üstüne gidin, araya on yıllar koymayın.

Herkese olumlu olumsuz mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum.Bana yardımcı olmaya çalışanlarınız kadar beni eleştirenleriniz de olmuş.İyi niyetli olan herkes için çok teşekkür ederim gerçekten.İnsan yanlış yapabiliyor hayatında ben de yanlış yaptım hatamı da anladım bundan sonra da ona göre davranacağım.Yaş farkı kimine göre problem kimine göre değil ve bu erkeğe göre de değişiyor bence.Murat boz da kırklı yaşlarında ama kimse kırk demez sonuçta.Yani tamamen erkeğe kadına göre değişen bir konu biz birbirimize göre değilmişiz demek ki bitti gitti ben de konuyu kapattım zaten.Herkese teşekkür ederim

Hadi yasitlarinla anlaşamiyorsunuz 3 5 8 hadi 10 yaş buyuk olsun da 22-40 ne yahu.

Ayrica tarifinizden kafamda canlanan şey saci kaynakli, sari boyandan yipranmiş. Ortama bakmadan heryerde dekolte ve abarti giyinip dikkat cekmeye calisan biri canlandi. Kusura bakmayin da kimse ayagina kadar gelmiş insandan bu kadar utanip geri yollamaz durduk yere.

Hadi yasitlarinla anlaşamiyorsunuz 3 5 8 hadi 10 yaş buyuk olsun da 22-40 ne yahu.

Ayrica tarifinizden kafamda canlanan şey saci kaynakli, sari boyandan yipranmiş. Ortama bakmadan heryerde dekolte ve abarti giyinip dikkat cekmeye calisan biri canlandi. Kusura bakmayin da kimse ayagina kadar gelmiş insandan bu kadar utanip geri yollamaz durduk yere.
Bence hemcinslerinizi bu şekilde sınıflandırmayın.Neyse sizin fikriniz teşekkür ederim yorumunuz için

boşveeer hem kart hem psikopat hem de hayırsız saçma sapan biri. hayatına bak. 30lu yaşlar belki sana daha uygun olur. ben 28 yaşındayım vallahi 40'lar bayağı bi çemberimin dışında kalıyor. neyse yormayan, düzgün birini bulursun umarım

40 yaşında biri için bence kendinizi bu denli hırpalamanıza gerek yok. Bu arada 40 yaş yaşlı değil ama sizin yaşınızda birine göre büyük yani adam.
Ayrıca tavrı çok sevimsiz. Gözlerini kaçırıp tanımamazlıktan gelmesi de,geri git istersen demesi de hoş değil. Sizden hoşlanıyor olsaydı bence oturup konuşurdu,çaba sarfederdi,geri git ne demek.
Ben sizin yaşlarınızdayken bir erkek arkadaşım vardı,uzak mesafe ilişkimiz vardı,aynı işyerinin farklı şubelerindeydik,telefonu açar acmaz üzerinde ne var diye sormaya başlayınca kapıyı gösterdim ki işyerimiz kurumsal biryerdi,istesekte belirli kalıplarin dışına çıkamazdık yani,genelde ceket /etek,gömlek /pantalon kombini yapıyorduk. Ona rağmen rahatsız bir tipti güle güle dedim. 11 senedir evliyim,eşimde giyimime kuşamıma karışmaz. Bende gideceğim yere göre giyinirim,kimse bana bunu giyme,şunu giyme demez,diyemez. Siz bilmiyormusunuz ki nerede nasıl giyinilir,buna karışmayı hak görüyor kendinde.
Bosverin,yol verin gitsin.

40 yaşında biri için bence kendinizi bu denli hırpalamanıza gerek yok. Bu arada 40 yaş yaşlı değil ama sizin yaşınızda birine göre büyük yani adam.
Ayrıca tavrı çok sevimsiz. Gözlerini kaçırıp tanımamazlıktan gelmesi de,geri git istersen demesi de hoş değil. Sizden hoşlanıyor olsaydı bence oturup konuşurdu,çaba sarfederdi,geri git ne demek.
Ben sizin yaşlarınızdayken bir erkek arkadaşım vardı,uzak mesafe ilişkimiz vardı,aynı işyerinin farklı şubelerindeydik,telefonu açar acmaz üzerinde ne var diye sormaya başlayınca kapıyı gösterdim ki işyerimiz kurumsal biryerdi,istesekte belirli kalıplarin dışına çıkamazdık yani,genelde ceket /etek,gömlek /pantalon kombini yapıyorduk. Ona rağmen rahatsız bir tipti güle güle dedim. 11 senedir evliyim,eşimde giyimime kuşamıma karışmaz. Bende gideceğim yere göre giyinirim,kimse bana bunu giyme,şunu giyme demez,diyemez. Siz bilmiyormusunuz ki nerede nasıl giyinilir,buna karışmayı hak görüyor kendinde.
Bosverin,yol verin gitsin.

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah :KK74:

Bence adam evli ve lütfen babanız yaşında insanlar da ne buluyorsunuz ben anlamıyorum neden yaşıtlarınız ile yapamıyorsunuz bence bunun üstüne gidip çözün 40 yaş aşırı bence eminim güzel bir kizsindir bunu yapma kendine

X