mrb kızlar.Benim bu hafta sorunlarım vardı.Sevgilimin ailesi beni istemeye geldi fakat sevgilim yok seni beğenmediler yok çirkin dediler falan dedi.Ama ben buna inanmadım çünkü annesi dese bile babası çirkin demez.Neyse asıl sorun şu benim giyim tarzımı değiştirmem gerek.
19 yaşındayım.1.70 boy ve 49 kiloym.Beyaz tenli açık kahve gözlüyüm.Saçlarım belime yakın bugün siyaha boyuycam artık(sevgilim bu rengi bana çok yakıştırıyo bi ara yanlışlıkla siyah olmuştu o halim aklından hiç çıkmıyomuş hatta seni beğenmiyor dediğinde saçları siyah olsa daha güzel olur dediler dedi.)
Yardımınıza ihtiyacım var kızlar!!
Bu arada spor giyiniyorum zaten zayıfım dar giyindiğimde aha zayıf duruyorm.Pazartesiye kadar da kilo alamam gerek
Aklıma takıldı, ailesi seni daha önce siyah saçınla hiç gördümü acaba? görmedilerse nasıl olur da siyah saçın sana daha çok yakışacağını düşünürler? bunu biraz düşün derim. ailem şöyle dedi, böyle dedi diye kendi fikirlerini sana anlatmış olabilir. yüzünün güzel olduğunu çevrende beğenildiğini söylemişsin. bence ailesinden gelen (!) böyle söylentilere itibar etme. kendin ol, sen beğeniyorsan sorun yok. başkası biryerini beğenmedi diye kendinde değişiklik yapacaksan ohoooo...mrb kızlar.Benim bu hafta sorunlarım vardı.Sevgilimin ailesi beni istemeye geldi fakat sevgilim yok seni beğenmediler yok çirkin dediler falan dedi.Ama ben buna inanmadım çünkü annesi dese bile babası çirkin demez.Neyse asıl sorun şu benim giyim tarzımı değiştirmem gerek.
19 yaşındayım.1.70 boy ve 49 kiloym.Beyaz tenli açık kahve gözlüyüm.Saçlarım belime yakın bugün siyaha boyuycam artık(sevgilim bu rengi bana çok yakıştırıyo bi ara yanlışlıkla siyah olmuştu o halim aklından hiç çıkmıyomuş hatta seni beğenmiyor dediğinde saçları siyah olsa daha güzel olur dediler dedi.) Yardımınıza ihtiyacım var kızlar!!
Bu arada spor giyiniyorum zaten zayıfım dar giyindiğimde aha zayıf duruyorm.Pazartesiye kadar da kilo alamam gerek