Giyim tarzımı değiştirmek istiyorum

biricik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
177
0
mrb kızlar.Benim bu hafta sorunlarım vardı.Sevgilimin ailesi beni istemeye geldi fakat sevgilim yok seni beğenmediler yok çirkin dediler falan dedi.Ama ben buna inanmadım çünkü annesi dese bile babası çirkin demez.Neyse asıl sorun şu benim giyim tarzımı değiştirmem gerek.
19 yaşındayım.1.70 boy ve 49 kiloym.Beyaz tenli açık kahve gözlüyüm.Saçlarım belime yakın bugün siyaha boyuycam artık(sevgilim bu rengi bana çok yakıştırıyo bi ara yanlışlıkla siyah olmuştu o halim aklından hiç çıkmıyomuş hatta seni beğenmiyor dediğinde saçları siyah olsa daha güzel olur dediler dedi.)
Yardımınıza ihtiyacım var kızlar!!
Bu arada spor giyiniyorum zaten zayıfım dar giyindiğimde aha zayıf duruyorm.Pazartesiye kadar da kilo alamam gerek:KK43:

Son düzenleme:
Cnm Sevgilin seni giyiminle alıyosa ondan bence hayır gelmez evleneceksiniz oldugun gibi kabul etmesi lazım

DÜNYADA ÇİRKİN GÜZEL YOKTUR! Bakımlı ve bakımsız insanlar vardır sen kendine bakıyosan kendine yakıştıranı giyiyosan seni biri isticekse seni o halinle kabul edecek yok saçının rengi yok zayıf bence onla bi daha görüşme benim yorumum bu ama karar senin bence değişiklik yap ve bi dahada onla konuuşma anlasın hatasını sevgilin

- çirkin- dediler ne demek ya.. farzet ki öyle denmiş olsun .. insan hiç sevdiğine'' senin için böyle böyle dediler'' diye söylermi.. insan incinmez mi .. ben kırılırdım şahsen '' iyi git o zaman sana daha güzelini bulsunlar'' derim.. seviyor olabilirsin ama saçından,giyiminden neden feragat ediyorsunki.. o da seni çok seviyorsa kendinden ödün versinde seni olduğun gibi kabul etsin.. sen neden onun kalıbına giresinki..kimse kimsenin kalıbına giremez.. kimse kimseyi değiştiremez,olduğu gibi kabul etmek ve sindirmek gerek; yoksa evlilikte sürekli karşında uyaran bir insan görürsün.. ve görürsün ki ; sen ne yaparsan yap insanları memnun etmenin sonu olmadığını anlarsın.. o yüzden kendin kal.. :KK34:

Arkadaşlar çok doğru söylemiş, çirkin dediler, beğenmediler nasıl denir ya.. Öyle demiş bile olsalar insan bunu yumuşatır da söyler, bence şöyle giyin falan ne bileyim, çok düşüncesizlik etmiş.. hem ne alıyorlar öyle saçı siyah olsaymış daha güzel olurmuş falan.. Hem de daha 19 yaşındasın, karar verirken çok düşün bence, kuru gürültüye gitmeyesin.. Tamam insan biraz kıyafetlerini özenli seçmeye başlar belki, saçını başını biraz yakın bulduğu şekle sokarsın da, siyah saç dediler siyah saç, beğenmediler şunu şöyle yap.. her hafta canları başka bir tip isterse ne yapacaksın? Sen kendin ol beğenmeyen de almasın :KK66: Boylu poslu kızsın boşuna dert ediyorsun..

Daha ilişkinin başında sana çirkin dedilerse ve sana çirkin dediklerini kusura bakma ama odun sevgilin sana söylediyse açık açık, bu işten bir cacık olmaz. :KK19:

Nasıl hala o insanla berabersin ve bu çirkinlik meselesini böyle rahat bir şekilde ifade edebiliyorsun aklım almadı.
Çok üzücü bir durum çok. Ama farkında değilsin belli ki.

İmaj konusunda diyecek bir şey bulamadım. Ben sevgiline takıldım ve ailesine. Çok yazık gerçekten. :KK20:

diğer arkadaşlara katılıyorum bir anne ve baba bunu dese bile insan sevgilisine bunu der mi??? ailesine diyememiş mi onu ben beğendim hem içi güzel yetmez mi die zaten neye göre kime göre çirkin!!!! sende bunlara kendini beğendirmeye çalışıyorsun bırak onlar uğraşsınlar sana kendini beğendirmeye yada böyle dedilerse affetirmeye.sen olduğun gibigörün daha 19 yaşındasın sevgilinin ailesi için giyimini tarzını değiştirirmi.hem anlattığın kadarıyla güzel bir vucuda sahipsin.bence takma olduğun gibi giyin saçını sen kendi istediğin renge boyat.beğenen beğensin beğenmeyende kendi bilir.:KK20:

hiç kimse için kendini değiştirmeye gerek yok bu şekilde kalp kırıcı sözlerde nerden çıkıyo böyle şeymi söylenir ya

yardım istemişsin yaaa sen hiççç çabalama canım yol ver gitsin
Çok ama kırıcı tryomura katılıyorum sevgilin tam odun muş
evlenirsin 3 gün sonra daha neleri beğenmezler
Hem bu arada seni sevgilin beğendiyse kime ne ki diğer güzellikler annesi babası mı evlenecekmiş seninle

Benim teyzem vardı azıcık arıza
Allahım öve öve bitiremezdi oğllarını
Kimseleri beğenmedi
Bir kızı beyaz çorap giymiş diye istemedi biliyor musun:KK53:
Herkese bir laf bir kulp
Şimdiki gelin kök söktürüyor:KK60:
Neden gülüyorum çok can sıkıcı şeyler yaşatmıştı bize etme bulma dünyası
neyse sadece örnekti
Bence bi düşün derim

sen kendini giyimini çok kolay değiştirirsin onlar kolay işler..
ama ben sevgilinizi çok çocuk gördüm gerçi sizde öyle daha 19 yaşınızdasınız..ciddi bir ilişkiye hazırmısınız?
sevgilinizin size gelip bu şekilde( ailesi dedi ya da demedi) bu sözleri sarfetmesi hiç normal değil canım...
öncelikle bu mevzu sizi düşündürsün...acele etmeyin birde bişeyler için..biraz hayatı tanımaya çalışın..:KK71:

Son düzenleme:
madem begenmemısler yolun acık olsun de gıtsın bende ugrasma ılk günlerden sorun cıkıyorsa senı gıyınısınle tıpınle yargılayacaklarsa böyle bır temele ınsaat yapılamaz yarın bırgun patlak verır:KK52:

Seni baştan bu kadar kıran bi insanla bi ömür geçer mi canım ??? şimdi bunu sineye çekersen artarak devam edicek bunlar... Daha çok gençsin bak arkadaşlar çok güzel şeyler söylemişler... Her şey geçiyo hayatta en önemlisi sensin bunu unutma ve bence de kesinlikle çok sert tavır koy kendini değiştirmeyi düşünüceğine...

neden kendini 5çocukla dul kalmış kalmış parasız pullsuz bir kadın gibi ona muhtaç hissediyorsun ki! sevgilinn senin görünüşnle ilgili sorunları var bence. insan karakternden ödün vermemeli seni beğenmediler diye kendini değiştrmeye çalışman seni aciz gösteriyor

hayır anne beğenmemiş olabilir,oğluyla arasında geçen diyalog olumlu da olabilir olumsuzda.. ama sevgilinin sana konuşmaları oldugu gibi aktarması kırıcı. erkek arkadasın ınce fıkırlı biri degıl maalesef...

kızlar beni çirkin demeleri beni bırakması için bahane aslında şöyleki beni istemeye geldiklerinde ilk 2 gün sadece çok zayıf demişler.3. gün yani beni onlara kötüledikleri gün demişler güzel değil şöyle böyle diye.Annesi kendi halinde ağır başlı suskun biri beni onlara çok kötü anlatmışlar huysuz falan diye. O yüzden de çekinmiş hatta bize yeniden beni istemeye geldiklerinde çok çekindiler.Ve o günden sonra sadece zayıf demişler çirkin lafı falan geçmemiş çevremde çok beğenilen biriyim.Hatta tanımadığım insanlar bile çok güzel olduğmu çok masum bi yüzümün olduğnu söylerler.
Çirkin olsam bunu niye yapsınlar ki hele ki tanımadığım insanlar.Ben sadece bu çirkin lafını kaldıramadım kendimi değiştirmeye karar verdim.Saçlarımı siyaha boyatmak ta sevgilimin fikri o bana siyahı çok yakıştırıyo.
Kilo almayı bende istiyorum çünkü çok zayıfım:KK43:(bi kaç kilo alsam yeter.

Son düzenleme:
bence olduğun gibi kabullene bilmeli..seni böyle begendi çünkü suna karsıyım biri istedi diye bu nkim olursa olsun kişi kendini değiştirmemeli...

sevgilin bunu gelip sana nasıl söyleyebiliyor aklım almıyor..En baştan böyle yaptılarsa ilerdede çok sorun yaşarsın

kızlar beni çirkin demeleri beni bırakması için bahane aslında şöyleki beni istemeye geldiklerinde ilk 2 gün sadece çok zayıf demişler.3. gün yani beni onlara kötüledikleri gün demişler güzel değil şöyle böyle diye.Annesi kendi halinde ağır başlı suskun biri beni onlara çok kötü anlatmışlar huysuz falan diye. O yüzden de çekinmiş hatta bize yeniden beni istemeye geldiklerinde çok çekindiler.Ve o günden sonra sadece zayıf demişler çirkin lafı falan geçmemiş çevremde çok beğenilen biriyim.Hatta tanımadığım insanlar bile çok güzel olduğmu çok masum bi yüzümün olduğnu söylerler.
Çirkin olsam bunu niye yapsınlar ki hele ki tanımadığım insanlar.Ben sadece bu çirkin lafını kaldıramadım kendimi değiştirmeye karar verdim.Saçlarımı siyaha boyatmak ta sevgilimin fikri o bana siyahı çok yakıştırıyo.
Kilo almayı bende istiyorum çünkü çok zayıfım:KK43:(bi kaç kilo alsam yeter.

bak hala sevgilinin üzerinden düşünüyosun...sen seviyomusun siyah saçı..yada istiyomusun?? zaten ne aceleniz varki evlenme derdine düşmüşsün..daha 19 yaşındasın..okulun falan yokmu senin?üniversite falan? ona kafa yor bence bu yaşında evlenme derdine düşeceğine..hemde bu zekada bi sevgiliyle..

onu bunu bırak sevgilinde ne yürekliymş hemen sana söylemiş çiirkin dediler diye söylememsi lazımdı yani çok ayıpppp

X