- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.118
-
- Konu Sahibi Kimimkiben82
Katılıyorum. Ben de ay çok beğendim alayım dediğim bir şey bulamıyorum. Sonra diyorum sorun bende bana yakışmıyor.
hamilelik etken mi ? Ben hamileyim ve aynen kendimi böyle hissediyorumHamile misiniz?
Hormonlardan duygu değişimleri yaşaman normal...hamilelik etken mi ? Ben hamileyim ve aynen kendimi böyle hissediyorumhergün çirkinim sanki kendimi hiç beğenmiyorum. Saçım, makyajım, kıyafetim yakışmıyor; halbuki önceden nasıl özgüvenliydim
hamilelik etken mi ? Ben hamileyim ve aynen kendimi böyle hissediyorumhergün çirkinim sanki kendimi hiç beğenmiyorum. Saçım, makyajım, kıyafetim yakışmıyor; halbuki önceden nasıl özgüvenliydim
Panpa hayat boş eğlen coş derim. Gençken giyinmek kuşanmak zevkli hayata 1 kez geliyoruzParfüm de al. Marc Jacobs Daisy Eau So Freshi bir dene mis gibi çiçek kokuyor sabah koklayınca için açılır
Bende de zevk var para yok :)
Instagram kullanıyorsanız orada çok şık giyinen stil sahibi kadınlar var size fikir verebilir. Kot pantolona ara verin, değişiklik size iyi gelirse devamını da getirirsiniz. Mesela kalem pantolon altına stiletto veya rahat olsun derseniz maskülen oxford tarzı ayakkabılar çok hoş oluyor. Üstüne de sade bir gömlek güzel bir saat tamamdır
İnşallah öyle olur canımhamilelikte olur öyle şeyler , doğurur doğurmaz kilo vermeye başladığınızda hele birde anne olduğunuzda çok daha güzel gözükeceksiniz takılmayın en azından fazla para harcamazsınız kıyafete,sevgiler :)
Aslında benim derdim giydiğimin yakışmıyor olması ya da bana öyle gelmesi sanırım. En iyisini güzelini alsam yakıştığını hissetmiyorum.
Fiziğinizden memnun musunuz? Sorun vücut hatlarınız mı? Aynada kendimizi objektif değerlendirmek zor, kimi kendini ya fazla iyi görüyor ya da kötü. Çevrenizde güvendiğiniz insanların fikrini sorun bakalım onlar ne diyecek. Belki iyi görünüyorsunuzdur
Giyebilirseniz topuklu ayakkabı giyin, her kadına iyi, güçlü hissettirir. Ya da ne bilim saç modelinizdir belki stilinize uymayan?
Eğer sorun kilo vs. ise dökümlü bluzlar, gomlekler giyin. Hem de şık olur. Dik durun, duruşumuz görüntümüzü etkiler.
sevgili arkadaşlar
Belki pek büyük bir dert değil ama eskisi gibi giydiklerim yakışmıyor artık bana. Giyinmeyi de bilemez oldum. Hiç bir şey seçemiyorum. Para var zevk yok meselesi. Takıntılı olduğum bir kaç parça kıyafetle dolaşıyorum. Diğerleri yakışmıyor çünkü, öyle hissediyorum. Psikolojik mi acaba? Ya da cidden zevksiz mi oldum. Böyle değildim, eskiden ne giyeceğimi bilir şık olurdum. Şimdi sıfır. Evlenince böyle oldum biraz da. Ne yapsam kafamı toparlayamıyorum. Dolabın önünde sabahları saf gibi düşünüyorum. Öneriniz var mı bana?
Evet aynen. Alışverişe çıkıyorum ve yine aynı şeyler. Konuyu kaç ay önce yazmışım yine aynı moddayım:))Kesinlikle alisverise ihtiyacin var senin ama ufak bi sehirde yasiyosan bisey de bulamazsin kendine. Istanbulda guzel kiyafetler var ben Dubaide yasiyorum alisveriste dunyada en iyi sehir burasi o yuzden oyle bi sorunum yok. Kombine sorunun olabilir tek caresi uyumlu alt ust kiyafetler aksesuarlar ayakkabi ve cantalar almak.
Evet aynen. Alışverişe çıkıyorum ve yine aynı şeyler. Konuyu kaç ay önce yazmışım yine aynı moddayım:))
Bu arada geçirdiğin operasyonlar süper olmuş, zaten güzelmişsin ama resmen gençleşmişsin. Seni takibe almak istiyorum izninle, öğreneceğim çok şey var :))
Baktım profilinize çok hoşsunuz. Yalnız ben param var dediysem Türkiye standartlarına göre var dedim. Giyinmek isteyen ama parası olmadığı için alışveriş yapamayan bir sürü kadın var. Allah'a şükür ben istediğim Zaman alışverişe çıkarım ama saydığınız markalara değil. Ben en fazla İpekyol, Zara, mango, yeri geldiğinde adil ışık hatta koton bilirim. Zaten saydıklarınız yaşadığım yerlerde yok. Aslında oralardan da çok şık olunabiliyor. İyi kombin yapmak lazımPara sorun degilse giyim kusam hic sorun olmaz. Git Bershka, Jane Norman, Oxyjen, River Islands, Miss Selfdrige bunlara bak ne kadar kadinsi feminen tarz kiyafetler var. Ama o kiyafetleri almak degil tasimak onemli. Oyle kadinlar var ki erkek fatma, alismis kot pantolon altina spor ayakkabi ustune bi penye spor buluz o kadina feminen giydirsen nolucak. O kiyafetle yuruyus onemli bi kere. Mesela maksi elbiseyi en guzel gosteren kadinin asaleti ve yuruyusudur, erkek fatma tarzinda bi kadina maksi giydirsen yuruyemez onunla. Onemli olan senin kendine yakistirman
Benim tarzimi merak ediyosan asagidaki face linkime tikla giyimim bu tarz ve yukarida bahsettigim markalara girerim hep. Hayatimda bi kere bile kumas pantolon giymedim mesela bana erkeksi geliyo
https://www.facebook.com/ozlem.ucar.5682