Giyim kuşam

Umarım geçicidir bu haller diyelim. İyi giyinmek iyi hissetmekle doğru orantılı. Enerjisi bile düşüyor insanın.

Siz

Siz yine çocuk yapmışsınız. Ben doğurmadan bu haldeyim. Doğurunca düşünemiyorum

Bence sorun bu yilin modasindan da kaynaklaniyor. Haftasonu alisverise ciktim, uzun zamandir kendime hicbir şey almamistim ve gercekten ihtiyacim vardi. Ama 2 tisort alip döndüm eve. Cidden supermis diyebilecegim tek bir canta gorebildim o da 760 tl idi
Baska da hicbir sey begenmedim, ne ayakkabi ne canta ne pantolon...

Iyi ve objektif olabilecek bir dostunuzla guzelce gardrop yenileyip ayni zamanda keyifli vakit gecirmenizi oneririm. Alisveris haricinde bu dostunuzla oturup sohbet etmek veyahut sinemaya gitmek gibi bir etkinlik de ruhunuza iyi gelecektir diye dusunuyorum, biraz moral depolamalisiniz. Benzer tarzda giyinen insan, farkli bir sey denediginde kendisi alisik olmadigindan, guzel ve şık olsa dahi kendini begenmez.alisilmamislik durumudur bu. Arkadasiniz eminim yardimci olacaktir. Sevgiler :)

eşiniz karıştığı için hevesiniz kaçmış olabilir mi ?

Bi arkadaşım ne modadan ne uyumdan anlar mağazaya gidince güzel giyimli kızlara vakıp ne alıyolarsa aynından alıyo.

vücut tipi armut olduğu için genelde aldıkları yakışmıyo ama buda bi seçenek

"Alan aldı, satan sattı" nın dışa vuruş şekli mi acaba?

Katılıyorum. Ben de ay çok beğendim alayım dediğim bir şey bulamıyorum. Sonra diyorum sorun bende bana yakışmıyor.

Olabilir evet. İnsanlar beni çok çabuk incitebilir. Tabi bu sevdiklerim ise daha yoğun olur. Ya aslında hissetmek önemli. O kendini güzel hissediyorsa gerisi boş.

Valla madem paranız var kaliteli şeyler alın. Ucuz ve sıradan 4 bluz alıp bir numarası olmadan sönük sönük giyeceğinize 1 tane bomba parça alın patlasın.

Couture e doğru kaydım ben son yıllarda 20li yaşların sonunda mango malları giymek hoş durmuyor bence. Ben zaten modaya meraklıyım defile izlerim, ebaydan 2. el ya da sezonu geçmiş couture alırım. Özgür Masur, Tuba&Ezra gibi tasarımcıların yılda birkaç kere showroomlarında indirimleri oluyor onları takip ederim. Takı da çok önemli. 5 tllik takıyla şıklık olmaz zaten kaliteli durmaz. Ben yüzüksever bir insanım, güzel gümüşçülerin hepsinde hoş parçalar var dolaşın çıkın alın.

Nişantaşında çok güzel butikler var tavsiye ederim. Closh diye bir butik var mesela değişik şeyler oluyor. Machka,İpekyol, Tüzün üçlemesinde de hoş şeyler oluyor. Machka'da bu sezon ipke etekler vardı indirimde 150 tl civarına satılanları var.

Mesele paraya kıymakta yani para olduktan sonra stil kolay bence :)))

Çok güzel noktaya değindiniz. Bu günlerde ihtiyacım olan tek şey o aslında. Arkadaş konusunda çok yalnızım. Kimseye güvenip içimi açamıyorum. Çok kazık yedim Zamanında dostum dediklerimden. Şimdi bir sır küpüyüm. Tek dostum kocam. Annem ile de belli bir sınırda konuşabiliyorum. Her şey içimde.

Dediğiniz markalara bakacağım. İpekyol dışında önerdiklerinizden hiç bakmadım bile. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…