Valla giyim kuşam önemli tabi hem şık hem de rahat olabilirsiniz?
İlla etek giymenize gerek yok bence.
Hem ben küçükken hep öğretmen ne giymiş diye merakla bakardım
Misal nasıl olabilir bu?İkisinin ortası yok mu ,şık rahat ol.
İnsan kendisini nasıl hissediyorsa öyle giyinmeli, tabi resmi durumlarda fazla rahat giyinmek doğru olmaz.Yeni bir eğitim-öğretim yılı başladı kızlar.
Bu seneye kadar hep rahat ettiğim kıyafetleri tercih ettim, malum çocuklarla atlıyoruz, zıplıyoruz, oyunlar oynuyoruz vs...Şık olmak gibi hevesim olmadı, topuklu falan hiç giymedim...Dışarıdan bakınca da öğretmenmişim gibi bir tipim yok sanırım ki gelir gelmez "çılgın öğretmen" gibi bir sıfatla karşılandımHalbuki öyle girişken ve hareketli bir tip de değilim...
Şimdi büyük bir okula geldim ve bu giyim-kuşam işini bir kere daha sorguladım. Size sorum giyim-kuşam bu meslekte ne derece önemli sizce? Rahat olmadığım kıyafetlerle şık olmak mı, yoksa rahat olmak mı?
Misal nasıl olabilir bu?
Öyle güpürlü, dantelli, şifon bluzlar vs hiç tarzım değil. Elbise ve etek zaten giymem.
Spor bir tarzım varken şık görünmek pek mümkün olmuyor maalesef
Yeni bir eğitim-öğretim yılı başladı kızlar.
Bu seneye kadar hep rahat ettiğim kıyafetleri tercih ettim, malum çocuklarla atlıyoruz, zıplıyoruz, oyunlar oynuyoruz vs...Şık olmak gibi hevesim olmadı, topuklu falan hiç giymedim...Dışarıdan bakınca da öğretmenmişim gibi bir tipim yok sanırım ki gelir gelmez "çılgın öğretmen" gibi bir sıfatla karşılandımHalbuki öyle girişken ve hareketli bir tip de değilim...
Şimdi büyük bir okula geldim ve bu giyim-kuşam işini bir kere daha sorguladım. Size sorum giyim-kuşam bu meslekte ne derece önemli sizce? Rahat olmadığım kıyafetlerle şık olmak mı, yoksa rahat olmak mı?
Ama sende hiç birşeyden hoşlanmıyormuşsun kiMisal nasıl olabilir bu?
Öyle güpürlü, dantelli, şifon bluzlar vs hiç tarzım değil. Elbise ve etek zaten giymem.
Spor bir tarzım varken şık görünmek pek mümkün olmuyor maalesef
Okul Öncesi eğitimcisi isen eşofmanla bile gitma hakkınız var zaten.
Sizin rahat hareket etmeniz önemli mesleğinizde.
bazı günlerde şık babet ,bluz giyersiniz.
öğretmenliğin bir ağırlığı oluyor nedense. yani daha ağır, daha olgun bir tarzları oluyor.
yani eskisi gibi dopyes, tayyör giymeniz gerekmez sanırım. zaten gençsiniz abes olur ama benim bir arkadaşım var 33 yaşında tayt üstü kısa elbise giyiyor okula ben onu da çok uygun bulmuyorum.
çok tutucu bir düşünce tarzı olabilir benimki ama bir bankacı kadın kadar olmasa da öğretmenler de bence şık olmalı ama asla rahatsız, yüksek topuklu, ceketli tarzlardan bahsetmiyorum.
mesela klasik pantolon üstüne şık bir bluz ve babetler filan hoş bence.
ya da bol kesim pantolon üstüne düz bir tişört altına yine babet ya da az topulu bir ayakkabı.
İnsan kendisini nasıl hissediyorsa öyle giyinmeli, tabi resmi durumlarda fazla rahat giyinmek doğru olmaz.
Ben fiziksel olarak topuklu ayakkabıyla çok rahat değilim ama psikolojik olarak daha iyi hissediyorum, seviyorum.
Topuklu giymek gerekmiyor ama çiçekli elbiseler, yüksek bel etekler, streç pantolonların üzerine şık bluzlar hiç mi ilginizi çekmiyor?
Çeşit çeşit giyinmek çok zevkli aslında.
Sadece öğretmenlikte değil her meslekte giyim kuşam oldukça önemli. Hatta çalışmayan ev hanımları için bile. Ama öğretmenlikte biraz daha önemli sanırım çünkü çocuklara da örnek olacaksınız. Rahat giymek için salaş olmanıza gerek yok. Oldukça rahat ama bir o kadar da şık kıyafetler var deneyebilirsiniz. Ya da topuklu ayakkabı şık olmak için şart değil. Çok rahat ve oldukça güzel görünen makosen tarzı ayakkabılar var.Yeni bir eğitim-öğretim yılı başladı kızlar.
Skinny pantolon diye bir şey yok benim için:) Geçenlerde dar paça 34 beden aldım bir tane, çuval gibi oldu yani 34'ten kçük üretim var mı bilemem. oxxoyu önerdiler orada da herhalde ilk önce en küçükler bitiyor ne zaman gitsem beden yok:)Ama sende hiç birşeyden hoşlanmıyormuşsun ki
nasıl fikir verelim şimdi sana,diyecektim ki normalde şifon bluz altına,dar paça skinny pantolon giy,uzun dar kesim elbise giy üzerine de tak takıştır sade şık takılar hem şık olursun hem rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?