Giyim kuşam konusunda söz dinle !

giyim hakkında bence sonuna kadar haklı. ilerde kocanız olacak kişi elbette giyiminize karışabilir. erkeklerin nasıl olduğunu, neyden etkilendiğini biliyor.

Eşiniz ve babanız siz yanındayken dışarda "ÖYLE" diye tabir ettiğiniz kadınlara bakmıyorlarmış ya siz yokkende mi bakmıyorlar sanıyorsunuz ??? Dibini bile sıyırıyorlardır bence.

Eşiniz ve babanız siz yanındayken dışarda "ÖYLE" diye tabir ettiğiniz kadınlara bakmıyorlarmış ya siz yokkende mi bakmıyorlar sanıyorsunuz ??? Dibini bile sıyırıyorlardır bence.
her erkek sapık değildir. bazıları gözlerine hakim olabiliyor. böyle bir yorum yapmanız hiç hoş olmadı.

giyim hakkında bence sonuna kadar haklı. ilerde kocanız olacak kişi elbette giyiminize karışabilir. erkeklerin nasıl olduğunu, neyden etkilendiğini biliyor.

Siz karıştırın hanfendi, biz karıştırmıyoruz. Kocalarımız sahibimiz değil, biz de nerde ne zaman ne giyeceğini bilmeyen, kurallara ihtiyaç duyan çocuklar değiliz, kadınız.

Siz karıştırın hanfendi, biz karıştırmıyoruz. Kocalarımız sahibimiz değil, biz de nerde ne zaman ne giyeceğini bilmeyen, kurallara ihtiyaç duyan çocuklar değiliz, kadınız.
evlilikte 'sen bana karışma' diye bir şey olamaz. erkeğin bu konuda söz hakkı vardır.
ben inançlı biri olduğum için dini yönden de bakıyorum ve dini açıdan erkeğin karışmasında sakıncası yok. siz inançlı olmayıp başka yönden bakıyor olabilirsiniz.

Ne kadar inaçlısınız tebrikler.! Başkalarına inaçlı değilsiniz diyebilecek kadar kimin inançının ne olup olmayacağını sorgulayacak merci siz değilsiniz başkalarının yorumuna hoş değil demeden önce kendi yorumlarınızı gözden geçirin lütfen.

Dini yorum yasak. Sizin dini inancınız da burada kimseyi ilgilendirmiyor tıpkı evlilik anlayışınızın ilgilendirmediği gibi. Bizim evliliklerimizde kişiler birbirinin kılık kıyafetini kısıtlama hakkına sahip değil.

Şu konuda günlerdir kadınları aşağılayan, omo orkoğon hokko diyen kimse olmadı diye seviniyordum, iki tane üstüste geldi.

feminist olupta inançlı olmak biraz zor. zira feministler lgbt'lileri de savunurlar.

Dini yorumlar yasaktır, mevzu lgbt değil giyim kısıtlaması içeriklidir, lütfen inançlarınızı katmadan konuyla ilgili görüşlerinizi yazınız.

Konu sahibesi size dar kot, şort vb kıyafetleri giymemenizi söyleyen kişi gerçekten şu cümleyi mi kullandı "benim olanın kolunu bacağını kimse görsün istemiyorum !"
Kimse kimsenin çok özür dilerim ama malı değildir, kıyafet özgürlüğünüze karışılmasına izin vermeyin, o yasak bu yasak diyen bir adamla gelecek düşünülemez.

Bu ülke adına olan umudum gittikçe köreliyor

Bundan bir cacık olmaz.Benim eşim de bana bağırmayı bırak sesini yükseltmez,bu lüks değil.
Çok iyi,çok temiz,neye göre

Ben bildiğiniz tesettürlü bir insanım, sizin o kötü tabirinizle kendimi sergilemiyorum ama daha önce malesef taciz de edildim, bunun kılık kıyafetle ne alakası var, bir erkeğin zihniyeti bozuksa bozuktur. Erkekleri kadınlara karşı bu kadar aciz bir pozisyona biz sokuyoruz, gözüne, dizine sahip olamıyorsa erkek heryerde olamaz.

Ben erkek olsam kız arkadaşımın ya da eşimin açık, dar giyinmesini istemem.. Onun için benim istediğim şekle uygun olan biriyle tanışmak isterim. Bir başkasını değiştirinceye kadar beklentime uygun biriyle tanışmak iserim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…