- 15 Haziran 2022
- 841
- 759
-
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Yasınız kac 17/18Ben bir kıyafet aldığım zaman sanki 2-3 kez giyince onun ömrü bitiyor gibi geliyor. Sosyal medyada pek sık fotoğraf paylaşmam ama ayda bir iki kez de paylaşsam bir daha aynı kıyafeti giyesim gelmiyor .
Sanki sürekli onu giyiyormuşum hissiyatı oluyor.
Bu arada evde yeni gibi duran 3-4 yıllık bile var ama giyesim gelmiyor.
Çoğu zaman kaliteli alamıyorum nasılsa hemen sıkılacağım diye dediğim de trendyoldan uygun fiyatlı almak sonra onun da gereksiz ve ucuz gelmesi yakıştıramamakla sonuçlanıyor.
bir tık üstü koton ya da onun üstü zara, mango hiç almadım durumum da kötü değil yani bunları alacak kadar var niye böyle. Daha üstünü bilemeyeceğim durumum anca bu kadar. Pahalı bir şey alırsam da onun yasını tutuyorum gereksiz oldu diye .
Kapsül dolap deniyor ama o da aynısı olmuyor mu en nihayetinde, aynı kazak aynı ceket bluz.
Dolabımı tamamen çıkarıp yenilemek istiyorum ama yenilesem de sonuç aynı olacak gibi.
Giyim dolabımda kullanışsız sanırım tıka basa dolu görünüyor ama çok da bir şey yok cidden çok kıyafet alanlar nereye sığdırıyor bilmiyorum
Yok 32Yasınız kac 17/18
Allah daha buyuk dert vermesin bacımYok 32ama fotoğraflarıma bir bakıyorum her yerde aynı kıyafet nasıl denk geliyor anlamıyorum
Kıyafetlerden nefret ediyorum nasıl denk geliyorsa telefonumda hep aynı giyim . Bu arada paylaşım yapmasam da böyle pek paylaşım yapmam telefonumda duruyor çoğu fotoğraf“Kıyafeti sosyal medyada paylaşsam giyesim gelmiyor” cümlesi gerçek mi?
Kendinizden nefret ediyorsunuz! Net.
Amin daha büyük dertlerim de var ama küçüklere odaklanıp dertlenmek daha iyiAllah daha buyuk dert vermesin bacım
Allah seni koptumAmin daha büyük dertlerim de var ama küçüklere odaklanıp dertlenmek daha iyi
Aslında cevap çok basit, bir gazla alıyorsunuz ve aslında aldığınız şeylerin zevksiz olduğunu farkediyorsunuz,bunu psikolojik sebeplere dayandırmaya gerek yok,anlık kararlarla kıyafet alacağınız zaman almayın, birkaç gün sepetinizde bekletin arada girip bakın sonrasında göreceksinizki mantıksızmış,alıyorum alıyorum ama dolabımda giyinecek bişey yok demenin karşılığı aslında aldıklarınız size hitap etmiyormuş demek.Ben bir kıyafet aldığım zaman sanki 2-3 kez giyince onun ömrü bitiyor gibi geliyor. Sosyal medyada pek sık fotoğraf paylaşmam ama ayda bir iki kez de paylaşsam bir daha aynı kıyafeti giyesim gelmiyor .
Çoğu zaman kaliteli alamıyorum nasılsa hemen sıkılacağım diye dediğim de trendyoldan uygun fiyatlı almak sonra onun da gereksiz ve ucuz gelmesi yakıştıramamakla sonuçlanıyor.
bir tık üstü koton ya da onun üstü zara, mango hiç almadım durumum da kötü değil yani bunları alacak kadar var niye böyle. Daha üstünü bilemeyeceğim durumum anca bu kadar. Pahalı bir şey alırsam da onun yasını tutuyorum gereksiz oldu diye .
Kapsül dolap deniyor ama o da aynısı olmuyor mu en nihayetinde, aynı kazak aynı ceket bluz.
Dolabımı tamamen çıkarıp yenilemek istiyorum ama yenilesem de sonuç aynı olacak gibi.
Giyim dolabımda kullanışsız sanırım tıka basa dolu görünüyor ama çok da bir şey yok cidden çok kıyafet alanlar nereye sığdırıyor bilmiyorum
İkinci el olarak satın kullanmadığınızıBen bir kıyafet aldığım zaman sanki 2-3 kez giyince onun ömrü bitiyor gibi geliyor. Sosyal medyada pek sık fotoğraf paylaşmam ama ayda bir iki kez de paylaşsam bir daha aynı kıyafeti giyesim gelmiyor .
Burda bi hatun vardı her güne ayrı kıyafet alıp tatile gitmek isteyen, onunla arkadaş olsaydınız keşke ama her konuda küfür edip gidiyordu en sonunda tamamen gitti sanırımBen bir kıyafet aldığım zaman sanki 2-3 kez giyince onun ömrü bitiyor gibi geliyor. Sosyal medyada pek sık fotoğraf paylaşmam ama ayda bir iki kez de paylaşsam bir daha aynı kıyafeti giyesim gelmiyor .
Yilbaşı temalı kombin aramakla meşguldür o şimdiBurda bi hatun vardı her güne ayrı kıyafet alıp tatile gitmek isteyen, onunla arkadaş olsaydınız keşke ama her konuda küfür edip gidiyordu en sonunda tamamen gitti sanırım
Sorununuzun çözümü bende yok, ben 20 yıllık botu giyiniyorum hala