- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Yapıları çok güzel cidden canım, ama bir gün makyaj setlerimin resmini çekip koyucam, valla palet ve kozmetikten zehirlencem yakında :)
Farklı renkleri var da, böyle minik değil, naked in büyüğü var bir önceki sayfada..Bir de macin paleti var.
biliyorum aldım senden çok güzeller belki diğerlerinide alabilirim...
Senin aldığın coastal scentsin paletiydi..O da güzel evet..Ama bunlar daha güzel
hata yapıyorsun vermeklen kendimcee..
........esw sahtekar ya ..toredo nickime bayagı yazdı ..al boynerde set halinde sonra sat ne güzel
Bu elbise mi tunik mi beden nedir elbise ise boyu nerde
Medcezir merhaba nasılsın ? Saçların fiyatını öğrenmek istiyorum mümkünse ve birde acaba bu saçın rengini açtırabilr miyim ? TeşekkürlerEki Görüntüle 1388016 Eki Görüntüle 1388018 Eki Görüntüle 1388019
Cıt cıt saclar tekrar satısta..%100 dogal boyanmamıs sactır..icinde naylon sac v.s yoktur.
210 gr 55 cm civarıdır. Belin biraz ustunde kalıyor. Gramaj olarak cok yogun.
Bundan sonra urun ayırmıyorum ve satıs tamamlanana kadar urun kaldırmıyorum konudan.
İnsanlar bir geri dönüp bilgi verme nezaketini gostermiyorlar cunku.
Yeniler..
Siyah alt ve kot olan duruyor mu beden nedir
Eki Görüntüle 1380757
Eki Görüntüle 1380759
Eki Görüntüle 1380762
Eki Görüntüle 1380766
Eki Görüntüle 1380770
Eki Görüntüle 1380771
Bu elbise mi tunik mi beden nedir elbise ise boyu nerde
Medcezir merhaba nasılsın ? Saçların fiyatını öğrenmek istiyorum mümkünse ve birde acaba bu saçın rengini açtırabilr miyim ? Teşekkürler
Merhaba alt grupta ne kaldı. Pantolon esortman.benim boy 1.73. Uyuyorsa kalanlara bakmak istiyorum
Siyah ve renkli çanta için fiyat nedir ?Çok beğendim,yepyeni duruyor.
Fiyatları nedir ve bedenleri markaları kulanim durumları nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?