●△●●▽● Giyim-çanta ve kozmetik / Gerçek çıt çıt saç tekrar satışta●△●●▽●

biliyorum aldım senden çok güzeller belki diğerlerinide alabilirim...

hata yapıyorsun vermeklen kendimcee..

Kuzum naked 3 var bende zaten..Kullanıyorum..Hatta bi ara göz makyajı yapim de koyayım burdan
E şimdi renkler hemen hemen aynı, naked 2 fazlalık.

Burdaki mac in 3 misli büyüklüğünde bir paletim var..E macler de fazallık..
Napim ben şimdi bunları

Başka üyeler hakkında konuda konuşmayalım arkadaşlar..
Ben tanımam kimseyi, yalnız üslup rahatsız etti beni.

Medcezir merhaba nasılsın ? Saçların fiyatını öğrenmek istiyorum mümkünse ve birde acaba bu saçın rengini açtırabilr miyim ? Teşekkürler

Bu elbise mi tunik mi beden nedir elbise ise boyu nerde

Bu elbise satıldı :) Sayfanın başında bir link var, o sayfadan itibaren olanlar satışta genelde.

Eşofman altı siyah değil, koyu lacivert, kot pantolon da duruyor evet..

Medcezir merhaba nasılsın ? Saçların fiyatını öğrenmek istiyorum mümkünse ve birde acaba bu saçın rengini açtırabilr miyim ? Teşekkürler

Merhaba canım, özel mesajla görüşelim saçları..

Siyah ve renkli çanta için fiyat nedir ? Çok beğendim,yepyeni duruyor.

:) ikisi 40 lira olur linka..Renkli çantanın boyutu daha ufak ama. Nike çanta büyük.

Fiyatları nedir ve bedenleri markaları kulanim durumları nasil

Bedenler genelde 40..İspanyol paçalar pullit marka..30 beden. tena mağazasından almıştım.
Bol paça kot 40 beden, dilvin marka.
Eşofman altı da calencher marka, l beden.

Kullanım durumları sayılı..Tertemiz sıfır gibi ürünler..Fotoğraflarken buruşuk kırışık çıkabiliyorlar, bazadan çıkarıyorum çoğunu çünkü :)

Atama bekliyorum,kesinleşecek bugün yarın... Ben maaş alana kadar satılmazsa talibim.Olmazsa da canın sağ olsun,başka ürünlere kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…