- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
seyehat cantasi be kadarEki Görüntüle 1416045 Eki Görüntüle 1416046 Eki Görüntüle 1416047
İlki seyahat cantası..capraz askısı da var..
2. Mango yılan derili canta..
3. Mk postacı canta..
se seyehat cantasi be kadar
Maalesef Cok ihtiyacım bir sey olmadıgı surece takas dusunmuyorumCanim takas dusunur musun
bu nike cantanin altindaki canta ve 35 deki seyehat cantasi fiyatlari uyuyosa ps 2 ve elbiseyle takas edelim.Eki Görüntüle 1412601
Gerçek çıtçıt saç..İçinde naylon karışım yoktur..%100 gerçek ve boyasız saçtır..210 gr 55 cm..
Eki Görüntüle 1412600
38 numara vizon dolgu topuk..
Eki Görüntüle 1412602
sunny ultra ince sıfır klavye..
bu nike cantanin altindaki canta ve 35 deki seyehat cantasi fiyatlari uyuyosa ps 2 ve elbiseyle takas edelim.
tmm acelen yoksa burda kar var ve cok so guk. biraz hava acinca gondereyim. marti da beklerim bayan almazsa ben alirim. sayfa 35 de seyehat cantasida mi ayrildiSen bordo çantayı diyosun :) O çanta marta kadar ayırtıldı canım..Satılan ve ayırtılan ürünler var, özelden yolladım sana kalanları..eğer beğendiğin yoksa ben elbiseyi alayım
tmm acelen yoksa burda kar var ve cok so guk. biraz hava acinca gondereyim. marti da beklerim bayan almazsa ben alirim. sayfa 35 de seyehat cantasida mi ayrildi
tmm sen de adresini yolla. ben yarin aksam veririm hesap no. ucretin de acrlesi yok urunleri gonderecegim zaman olabilor. biseyler daha yuklersem bakarsin hemYok canım o ayrılmadı, onu özelden bilerek yollamadım, hani onu seçtiğini düşünerek diğer kalanları yolladım..
Acelem yok, sen ne zaman istersen, özelden bir de hesap numarası atarsan geçeyim hemen ücretini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?