●△●●▽● Giyim-çanta ve kozmetik / Gerçek çıt çıt saç tekrar satışta●△●●▽●

Sırt cantası..icini doldurdum..bosken cok tipsiz cıktı..icinde ve yanlarında da gozu var ve buyuk..defter kitap sıgar..

Yarın yola çıkmak üzere 4 kargom hazır

Samsung note 3 neo kapak ve kılıf var elimde 3 tane..ilgilenen olursa resim ekleyebilirim.

bu nike cantanin altindaki canta ve 35 deki seyehat cantasi fiyatlari uyuyosa ps 2 ve elbiseyle takas edelim.

Sen bordo çantayı diyosun :) O çanta marta kadar ayırtıldı canım..Satılan ve ayırtılan ürünler var, özelden yolladım sana kalanları..eğer beğendiğin yoksa ben elbiseyi alayım

Sen bordo çantayı diyosun :) O çanta marta kadar ayırtıldı canım..Satılan ve ayırtılan ürünler var, özelden yolladım sana kalanları..eğer beğendiğin yoksa ben elbiseyi alayım
tmm acelen yoksa burda kar var ve cok so guk. biraz hava acinca gondereyim. marti da beklerim bayan almazsa ben alirim. sayfa 35 de seyehat cantasida mi ayrildi

tmm acelen yoksa burda kar var ve cok so guk. biraz hava acinca gondereyim. marti da beklerim bayan almazsa ben alirim. sayfa 35 de seyehat cantasida mi ayrildi

Yok canım o ayrılmadı, onu özelden bilerek yollamadım, hani onu seçtiğini düşünerek diğer kalanları yolladım..
Acelem yok, sen ne zaman istersen, özelden bir de hesap numarası atarsan geçeyim hemen ücretini

tmm sen de adresini yolla. ben yarin aksam veririm hesap no. ucretin de acrlesi yok urunleri gonderecegim zaman olabilor. biseyler daha yuklersem bakarsin hem

beden ve fiyatlarını göremedim .nedir acaba?bir de tam olarak renklerini söyleyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…