●△●●▽● Giyim-çanta ve kozmetik / Gerçek çıt çıt saç tekrar satışta●△●●▽●

Ptt kargoyla yapabilir miyiz...Ücreti ürün alırken ödeme yapsam olur mu sizin için..kesinti olmaması için...

Ptt kargoyla yapabilir miyiz...Ücreti ürün alırken ödeme yapsam olur mu sizin için..kesinti olmaması için...

Kapıda odemeyi kaldırdı ptt maalesef..urun bedeli icin fatura istiyorlar :(

Bugun kargo gunumdu..yarın ve cuma cok doluyum..sizin icin sakıncası yoksa pazartesi cıkarabilirim..

Acelesi yok...Pazartesi çıkarabilirsiniz. . Ptt şubeden ürünü alırken ödeme yapıyorum. ..Daha bu hafta aldım..olmazsa kargo olur tabi..

Acelesi yok...Pazartesi çıkarabilirsiniz. . Ptt şubeden ürünü alırken ödeme yapıyorum. ..Daha bu hafta aldım..olmazsa kargo olur tabi..

İste ben de bugun kargo teslim ettim..merkez pttler 1 senedir kaldırdı kapıda odemeyi..semt ptt ler kabul ediyorlardı ama artık onlar da kabul etmiyorlar..en azından bulundugum il ve semtte yok artık..buyuk rahatlıktı bizim icin..bu sekilde insanlar havale eftyle ugrasıyor..

İste ben de bugun kargo teslim ettim..merkez pttler 1 senedir kaldırdı kapıda odemeyi..semt ptt ler kabul ediyorlardı ama artık onlar da kabul etmiyorlar..en azından bulundugum il ve semtte yok artık..buyuk rahatlıktı bizim icin..bu sekilde insanlar havale eftyle ugrasıyor..
Hımm anladım canım...Tamam o zaman...

index-10.jpeg
Canım bunun fiyatı nedir

Canım uzun süre şehir dışında olacağım için bluzu alamayacağım..Bilgin olsun istedim...Kusura bakma...İyi satışlar..

Estee lauder double wear concaeler..2-3 ay once tekin acardan aldım..bir kac kere anca kullanmısımdır..tamamen dolu yani..

20150130_231939.jpg
20150130_232226.jpg

PhotoGrid_1422717482512.jpg

Yıkanmıs deri bordo canta..fotoda ufak gibi cıkmıs epey buyuk ve genis bir cantadır..capraz askısı da var..

PhotoGrid_1422717510373.jpg

Mango bordo..

Merhabalar,

Kargom bu akşam geldi. Giysiler kusursuz ve eksiksiz geldiler. Ayrıca güzel hediyelerinde süperdi. Çok çok tsk ederim.

Başka alış verişte görüşmek uzere.

Back