- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.501
Böyle şeyler kimseye bişey yapmadığım sıralar oluyor en iyisi dilimin dikenini parlatayımYakinda belli olur
Bence de en azindan sebepsiz gitmezsinBöyle şeyler kimseye bişey yapmadığım sıralar oluyor en iyisi dilimin dikenini parlatayım
Bu kızcaz neden banlandıkii
Ya bi tane hamile grubu var bu yavrucağızı da oraya konu sahibi yapmışlar üstüne kaldı ya topik gelen vuruyor giden vuruyor stes topiği gibi zaten herkes burnundan soluyorBu kızcaz neden banlandıkii
Hahahaha gülmek sana çok yakışıyor gitme o topiğe miniğimhep gümlüyorum len yok yere
Hahahaha gülmek sana çok yakışıyor gitme o topiğe miniğim
bamya pilav salata kuzumSelam kızlar nasılsınız ya akşam yemegine ne yapacaksınız
Ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın canımbamya pilav salata kuzum
hiç fikrim ykOhhh afiyet bal şeker olsun yarasın canım
Ya hamur yogurdum kuşkonmazda var nasıl yapsam acaba
Gel canım hoşgeldin kendi hâlimizde bir sayfayız her alanda konuşuyoruzKızYakud-u Anka ilk sayfayı yeni keşfettim laflarımla yolda kalmış geminizi yürütmeye geldim bende.
Bir köşede otururum. Etliye, sütlüye zararım olmaz. Geminiz takısızmış ki zaten bendede para yokaltın fiyatlarıda malum...
Neyse girebilir miyim artık
Köfte pilav yaptımhiç fikrim yk
diğer kızlar nerdeler terk ettiler burayı yine
Afiyet olsun, ben tüp mideliyim aç yatıyorum resmen yaKöfte pilav yaptımgelin yiyelim
Olsun bende az yiyorum zaten sıcakta fazla yemek yenmiyoAfiyet olsun, ben tüp mideliyim aç yatıyorum resmen ya
Aynen, buz gibi su bütün ihtiyacımı karşılıyor.Olsun bende az yiyorum zaten sıcakta fazla yemek yenmiyo