- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.521
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok
Teşekkür ederimellerine kollarına emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yap canım boyaması falan çok zevkli taş boyamayı seviyorum ama saksı halini ilk defa denedim bendeçok
güzellerr Beton saksı yapıp boyamayı düşünürken gördüm bayıldım
Ben de taş boyama çok severim:) Bunu da boyarım bunu da diye diye evi taş doldurdum Saksıyı en kısa zamanda deneyeceğim size de gösteririmYap canım boyaması falan çok zevkli taş boyamayı seviyorum ama saksı halini ilk defa denedim bende
Beklerim valla ben kargoyla eve taş getirttim bileBen de taş boyama çok severim:) Bunu da boyarım bunu da diye diye evi taş doldurdum Saksıyı en kısa zamanda deneyeceğim size de gösteririm
Ellerine sağlık canım hem kuzunda boyama yapar sende5848BLCH beğenmene çok sevindim komiserim 5848'im
Kuzum boyaları yemesin diye ondan haberiz yapıyorum şimdilikEllerine sağlık canım hem kuzunda boyama yapar sende
Ayy en sevdiğim kafa Ben kendim topluyorum eş ailesi sahil kasabasında yaşıyor; her gittiğimde bi kova taş topluyorum, gelin hafriyatçı çıktı diyorlardırBeklerim valla ben kargoyla eve taş getirttim bile
Virüs var diye fazla çıkıp toplayamadım sahildenAyy en sevdiğim kafa Ben kendim topluyorum eş ailesi sahil kasabasında yaşıyor; her gittiğimde bi kova taş topluyorum, gelin hafriyatçı çıktı diyorlardır
Çoçuğun kıZmı erkekmi 2 yaş dolmadı demi dahaaKuzum boyaları yemesin diye ondan haberiz yapıyorum şimdilik
Erkek canım 2 buçuk ya aslına bakarsan çok da zamanım olmuyor biliyorsun uykususuzÇoçuğun kıZmı erkekmi 2 yaş dolmadı demi dahaa
Oda güzel kafanı dinliyorsun