- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
- #1.481
2 dir okul diyosun ne okulu bu kizSlm cnm iyilik ev iş çoçuklar okul koşuşturmaca hayat işte...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 dir okul diyosun ne okulu bu kizSlm cnm iyilik ev iş çoçuklar okul koşuşturmaca hayat işte...
Çoçukların okullu ve benim okullum meslek için2 dir okul diyosun ne okulu bu kiz
Kres falan mi? Okullar acildi da benim mi haberim yokÇoçukların okullu ve benim okullum meslek için
Kız ben İsviçre’de yaşıyorumKres falan mi? Okullar acildi da benim mi haberim yok
Ben bunu atlamisim demek gavur eller nasilKız ben İsviçre’de yaşıyorum
sensiz daha yoktu topiğin
Giriş yapmadan geldim okudum hergün iyi misiniz diye haberdar ettim kendimi sadece cevap yazamadım ama hep burdaydım hergün bazen yazmamış oluyorsunuz ama olsun yine de geliyodumsensiz daha yoktu topiğin
sen olmayınca yazasımız gelmedi pekGiriş yapmadan geldim okudum hergün iyi misiniz diye haberdar ettim kendimi sadece cevap yazamadım ama hep burdaydım hergün bazen yazmamış oluyorsunuz ama olsun yine de geliyodum
Geldim ya olsun çok özledim seni huulyaaHosgeldin ban guzeliii. Bu sefer uzun surdu yaa
Bende seni ozledimmm adanaliiimmmmGeldim ya olsun çok özledim seni huulyaa
dün geldim yazık bana ya 2 hafta nedir yok yere aynı kişi yapıştı üstümeBende seni ozledimmm adanaliiimmmm
Aynen yaa. Neyse ki kurtuldun galibadün geldim yazık bana ya 2 hafta nedir yok yere aynı kişi yapıştı üstüme
Umarım kurtulmuşuzdur yaAynen yaa. Neyse ki kurtuldun galiba
Yakinda belli olurUmarım kurtulmuşuzdur ya