- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Ben de 2006dan beri birlikteyim diye anlatirken birlikte büyüdük diyorum. Daha da demem.
Aman böyle boylu poslu da değil kipolismis esi, üniforma sevenler icin müthis bir kismet
Ben aldiktan sonra polis oldu benimki öyle fantaziler geliştiremedimpolismis esi, üniforma sevenler icin müthis bir kismet
Allah mesut etsin. Ne kadarlık evlisiniz.Yok kız normal valla .Ortak arkadaşımız vardı öyle görüp yazmış bana .Valla bende dedim ben ciddi ilişki düşünüyorum diye onun niyeti de evlenmekmiş bi baktık nikah yapmışız
Yok kız normal valla .Ortak arkadaşımız vardı öyle görüp yazmış bana .Valla bende dedim ben ciddi ilişki düşünüyorum diye onun niyeti de evlenmekmiş bi baktık nikah yapmışız
Kız dün de benim dilime dolanmıştıkizlar kizlar gelem miii yananizdann. öpemmiiii birden grubu gorunce bu sarki takildi dilime
Aman böyle boylu poslu da değil kiBen hep öğretmen isterdim aslında tatillerimiz felan bir olsun diye
Vuhuu adam başka seçenegim yok demiş kaçırır bu kız beni demiş.ay benimki evlilikten korkuyordu mecburen evlendi
hatta evlilik teklifini ben etmis oldum
bana acilmaya calisirken 14 yaslarinda falandik, evlenmek mi istiyorsun benimle demistim, msn vardi o zamanlar
mecburen evet demek zorunda kalmisti
ama sonradan anlatti o yasta ne evliligi aklim cikti diye
ciddi insanim o bakimdan
o almanyada yasiyordu, yaz tatillerinde görebiliyordum kismet kader
o da beni bekledi o yasa kadar
nasil asik ettiysem sapsigioff ya yakiyormusum harbiden
maşşallah valla o kadar süre iyi sürdürmüşsünüz.O kadar zaman bir ilişkiyi sürdüremezdim herhaldeay benimki evlilikten korkuyordu mecburen evlendi
hatta evlilik teklifini ben etmis oldum
bana acilmaya calisirken 14 yaslarinda falandik, evlenmek mi istiyorsun benimle demistim, msn vardi o zamanlar
mecburen evet demek zorunda kalmisti
ama sonradan anlatti o yasta ne evliligi aklim cikti diye
ciddi insanim o bakimdan
Vuhuu adam başka seçenegim yok demiş kaçırır bu kız beni demiş.
1 buçuk yıl oldu kuzum .Ben aldiktan sonra polis oldu benimki öyle fantaziler geliştiremedim
Allah mesut etsin. Ne kadarlık evlisiniz.
Ay onu benimki de diyor hala dururyo duruyo hic bir şey yokken çok sanslısın diyo. Ben de uf ya Allah kahretsin çok sanslıyım diyom.hala diyor ki sen beni nasil kandirdin aklim almiyor diye
maşşallah valla o kadar süre iyi sürdürmüşsünüz.O kadar zaman bir ilişkiyi sürdüremezdim herhalde
Allah bozmasın afiyet versin.1 buçuk yıl oldu kuzum .
Aman eşya düğün felan da benim için önemsiz .Önemli olan ağız tadımız bozulmasın vallailiskinin icine girersen dallas basliyor
kolay mi ya, cok zordu
ondan 21 yasimda evlendim
hayir son seneler kulagimda telefonla yasiyordum, kulak agrilarim baslamisti
bizimki ise girip para biriktirdi ben de okulumu bitirdim bitti gitti
yuvamizi kurup büyüttük
hic öyle gelinlik yapmadim, evlendigimde masam halim flan yoktu, zamanla aldik herseyi cok sükür
Ay onu benimki de diyor hala dururyo duruyo hic bir şey yokken çok sanslısın diyo. Ben de uf ya Allah kahretsin çok sanslıyım diyom.
Aman eşya düğün felan da benim için önemsiz .Önemli olan ağız tadımız bozulmasın valla
Yaa sanki benim hikayemi anlattın ikimizinkide aynııaynen al benden de o kadar
bedavaya evlenmisim diyorum bazen dalga geciyorum
mutlu olduktan sonra hicbir önemi yok
Bizde herşeyi kendimiz aldık .İkimizde çalışıyorduk zaten .Kimseden bir talebim de olmadı .Herşeyi borçla yaptık .Bitirdik de çok şükür . Sağlık olsun da herşey oluyoraynen al benden de o kadar
bedavaya evlenmisim diyorum bazen dalga geciyorum
mutlu olduktan sonra hicbir önemi yok
Yaa sanki benim hikayemi anlattın ikimizinkide aynıı
Bizde herşeyi kendimiz aldık .İkimizde çalışıyorduk zaten .Kimseden bir talebim de olmadı .Herşeyi borçla yaptık .Bitirdik de çok şükür . Sağlık olsun da herşey oluyor