- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Hoşgeldinayyyy cagnimmmm benimmm. davetli listende adimi gordugume cok sevndimm
Bize de öyle bir tatil lazım valla , aşkımızı ayakta tutmak içine sen de cok gencsin, tam o yaslarda hormonlardan ayni istek bastirmisti bende de
inan o duyguyu cok iyi biliyorum, hicbir mantigi yok sadece istiyorsun
ya biz kavusalim diye erkenden evlendik yine doyamadik birbirimize
yesilcam filmi gibi bir iliskimiz var
denk getirebilirsek bazen kvdemler erken gitmezse sinemaya kaciyoruz ama cok nadir
en son cümbür cemaat cocuk filmine gittik, hic gitmemekten iyidir
ama epey yorulduk ya, ne olur piyango falan ciksa da aninda maldivlere kacabilsek insallah amin
Ayy ne ic ne dis yirtik patlak catlak olmadi sukurrrr. Acayip esnekmisim onu anladim
saol cicegimmmmmmmmmHoşgeldintabii ki de adın olacak sensiz olmaz kuzum
Yaa bende ikiz istiyorum .Geceler boyu uykusuz kalıyım istiyorum , heryerim sarksın kabulüm .Delimiyim neBu arada bizde 9 yillik evliyiz 8 yasinda 1 oglumuz 9 aylik biri kiz biri erkek ikizlerimiz varhepsi ellerinizden oper teyzoslariii. Yasimi sormayin
Bize de öyle bir tatil lazım valla , aşkımızı ayakta tutmak içinBen kocamla tanışıp 6ay içinde nikahı bastık resmen .Keşke daha önce tanısaymışım diyorum ama
domestosss severinizzzzzz ev baklavasiii yaptiiiiama ilk denemem
Sizin ki daha da hızlıymış.Aman mutlu olalım da herşey önemsiz oluyor vallaay mutlu cift görünce ben de mutlu oluyorum, masallah size de
bizim dügün de üc gün icinde oldu, ben nisan söz falan da yapmadim, yildirim nikahi gibi oldu, bir günde gelinlik aldim
herkes cesaret edemez haa buna, uzak mesafeli iliski diyim sen anla
Canımız çekti be
AboovSizin ki daha da hızlıymış.Aman mutlu olalım da herşey önemsiz oluyor vallaValla ben internetten tanışıp evlendim bide nasıl güvendiysem 6 ay içinde nikah yaptık Boşluğumuza denk geldi ellam
Sizin ki daha da hızlıymış.Aman mutlu olalım da herşey önemsiz oluyor vallaValla ben internetten tanışıp evlendim bide nasıl güvendiysem 6 ay içinde nikah yaptık Boşluğumuza denk geldi ellam
keske şuradan tabaginizi uzatin gardas payi yapak diyebilecegimjz bir sistem olaydi kizlarrrrrCanımız çekti be
Ben de 2006dan beri birlikteyim diye anlatirken birlikte büyüdük diyorum. Daha da demem.ben benimkini bes alti yaslarindayken gözüme kestirdim
düsün o gün bugündür sapik gibi yolunu gözlüyordum
evlendim de rahatladim
Hadi kısa böylesi kendimizi tanıtalımBu arada bizde 9 yillik evliyiz 8 yasinda 1 oglumuz 9 aylik biri kiz biri erkek ikizlerimiz varhepsi ellerinizden oper teyzoslariii. Yasimi sormayin
Aboovenişte o kadar mı yakışıklı.
Yok kız normal valla .Ortak arkadaşımız vardı öyle görüp yazmış bana .Valla bende dedim ben ciddi ilişki düşünüyorum diye onun niyeti de evlenmekmiş bi baktık nikah yapmışızAboovenişte o kadar mı yakışıklı.