"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Bize de öyle bir tatil lazım valla , aşkımızı ayakta tutmak için Ben kocamla tanışıp 6ay içinde nikahı bastık resmen .Keşke daha önce tanısaymışım diyorum ama

Ayy ne ic ne dis yirtik patlak catlak olmadi sukurrrr. Acayip esnekmisim onu anladim

benim göbegimi bir görsen korkup kacardin
karin kaslarim pert
ynai ben kücügüm karnim devasal
kaslarim yirtildi, diastasis recti oldu iste, normalde her kadinda oluyor ama bende asiri oldugundan ameliyat olacagim daha
göbek falan yok ama uzun konu bu ya, corona yüzünden ameliyatim da ertelenecek bu gidiste
bu sene operasyon istiyordum hoppala bayram

Bu arada bizde 9 yillik evliyiz 8 yasinda 1 oglumuz 9 aylik biri kiz biri erkek ikizlerimiz var hepsi ellerinizden oper teyzoslariii. Yasimi sormayin
Yaa bende ikiz istiyorum .Geceler boyu uykusuz kalıyım istiyorum , heryerim sarksın kabulüm .Delimiyim ne

Bize de öyle bir tatil lazım valla , aşkımızı ayakta tutmak için Ben kocamla tanışıp 6ay içinde nikahı bastık resmen .Keşke daha önce tanısaymışım diyorum ama

ay mutlu cift görünce ben de mutlu oluyorum, masallah size de
bizim dügün de üc gün icinde oldu, ben nisan söz falan da yapmadim, yildirim nikahi gibi oldu, bir günde gelinlik aldim
herkes cesaret edemez haa buna, uzak mesafeli iliski diyim sen anla

Sizin ki daha da hızlıymış.Aman mutlu olalım da herşey önemsiz oluyor valla Valla ben internetten tanışıp evlendim bide nasıl güvendiysem 6 ay içinde nikah yaptık Boşluğumuza denk geldi ellam

Sizin ki daha da hızlıymış.Aman mutlu olalım da herşey önemsiz oluyor valla Valla ben internetten tanışıp evlendim bide nasıl güvendiysem 6 ay içinde nikah yaptık Boşluğumuza denk geldi ellam

ben benimkini bes alti yaslarindayken gözüme kestirdim
düsün o gün bugündür sapik gibi yolunu gözlüyordum
evlendim de rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…