- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Banlanmış bulunmaktayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ki bana göre baya zormuş canım . O kadar emek vermişsiniz .Mutlu olmayı hakediyorsunuz vallaaynen öyle, kiz bu gruptaki kisilerin baya ortak özellikleri cikiyor yavas yavas
en güzel ask zor olanmis diyorum o zaman
Nasıl?Banlanmış bulunmaktayım
Durun tamam banlanmamışım uyarı cezası almışım mesaj gelince yüreğim hopladı su getirin heleNasıl?
Senin ki bana göre baya zormuş canım . O kadar emek vermişsiniz .Mutlu olmayı hakediyorsunuz valla ❣
okyanus getirdimDurun tamam banlanmamışım uyarı cezası almışım mesaj gelince yüreğim hopladı su getirin hele
Aynen ya başkalarına ne oluyor bende hiç anlamam .Bizim herkes bir anda söyleyince şok oldu valla kimse beklemiyordu Babam şoka girdi resmenyalniz benim dügünde de olaylaaar olaylar oldu
aileler saolsun, evlenmemizi de istemeyenler cok oldu
kaynanam beni istemeye dahi gelmedi, esim dügünden üc gün önce geldi mesela, istemeye gelemedi falan
bizimkiler desen oy oy baya uzun
evlendik ama cok sükür
hayir evlenen biziz diger herkese ne oluyor acaba
Aynen canım şu dünyaya tekrar gelsem tekrar eşimi seçerimgüzel bir hikayemiz var bence
Oyyy bana anca yeter zaten tam böyle yazılanları okuyordum biden mune uyarı ceza yazısı göründü üstte yazdım o arada banlanmış bulunmaktayım diye elim gitti sanki banlansam yazabilecekmişim gibi umut işteokyanus getirdim
Aynen ya başkalarına ne oluyor bende hiç anlamam .Bizim herkes bir anda söyleyince şok oldu valla kimse beklemiyordu Babam şoka girdi resmen
Aman aman dikkat.Oyyy bana anca yeter zaten tam böyle yazılanları okuyordum biden mune uyarı ceza yazısı göründü üstte yazdım o arada banlanmış bulunmaktayım diye elim gitti sanki banlansam yazabilecekmişim gibi umut işte
Aynen canım şu dünyaya tekrar gelsem tekrar eşimi seçerim
Bende genç yaşta evlendim.
Hep dedim ilk sevdiğimle evlenicem rabbimde nasip etti bin şükür. Benim eşim isviçrede ben Türkiyedeydim o okullu bittirdi ben bittirdim . Ben 19 eşim 22 evlendik ama 18 yıldır beraberiz allah ömür verdigi sürece beraber olucaz2 tanede kuzumuz var 10 ve 8 yaşında böylee .
AMA Bİz ÇOK büyük konuştuk eşime demiştim ki seninle evlenecek kıza allah sabır versin ukalaa .(13yas) eşimde korkma seninle evlenmem kesin buz kraliçesi demşti(15yas )
Aynıı olaylarr bendede olduubu kadar da benzemezyaayalniz benim dügünde de olaylaaar olaylar oldu
aileler saolsun, evlenmemizi de istemeyenler cok oldu
kaynanam beni istemeye dahi gelmedi, esim dügünden üc gün önce geldi mesela, istemeye gelemedi falan
bizimkiler desen oy oy baya uzun
evlendik ama cok sükür
hayir evlenen biziz diger herkese ne oluyor acaba
En sevmediğim şey ya .İnsanlara üstten bakmak , sen nesin ki küçümsüyorsun , üstten bakıyorsun .Ay sinirlerim bozuluyor vallaevet sizinki hizli olmus zaten ama mutlu son
bizim herkes biliyordu iliskiyi ama görmezden geliyordu
cünkü kimse inanmiyordu evlenecegimize, biz de söylemedik hic kimseye
cünkü dedigim gibi yesilcam olaylarindan hallice sindirella örnegiyim
hayir kocam popiler bir damat adayiydi, benle evlenince herkesin zoruna da gitti bir yandan
cünkü beni de kimse sevmezdi hep sosyal statü olaylari
sindirellayim ben baya, ayakkabim yoktu sadece
Kimse demez dediğim gibi biz seçilmişlerizyalniz ne övündüm beee
her an biri cikim bizene be slk diyecekmis gibi geriliyorum su an
Aynıı olaylarr bendede olduubu kadar da benzemezyaa
Sakin ol babysii biz seçilmişlerizzzEn sevmediğim şey ya .İnsanlara üstten bakmak , sen nesin ki küçümsüyorsun , üstten bakıyorsun .Ay sinirlerim bozuluyor valla
En sevmediğim şey ya .İnsanlara üstten bakmak , sen nesin ki küçümsüyorsun , üstten bakıyorsun .Ay sinirlerim bozuluyor valla