"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Kiskanclik karaktere göre degisen birsey ama dozunda olan kiskanclik da tatli oluyor
yani sevgiliyken nasil kiskanirsa insan öyle kiskaniyoruz
bizimki paylasamamaktan geliyor gerci
Doğru ben evden cikmaktan pek hoşlanıyorum çıksam eşim kıskanır sanırım
Bende eşimi işi dolayisiyla hiç kiskanmiyorum erkek dolu 😄 kafam rahat

e bir yillik evlilikte cok normal degil mi
yani saglik problemi yok dimi, yoksa akisina birakin zevkini cikarin
benim yerime de :KK69:
Yok keşke öyle olsa .Malesef ciddi sorunumuz var tüp bebek olmadan imkansız :işsiz:aman neyse şimdibunları konuşup canımızı sıkmayalım 🤗

Yok keşke öyle olsa .Malesef ciddi sorunumuz var tüp bebek olmadan imkansız :işsiz:aman neyse şimdibunları konuşup canımızı sıkmayalım 🤗

Bir arkadasimin gecen sene tüp bebekle bebegi oldu, ugrasmislardi baya, simdi bir yasinda girdi kendiliginden ikinciye hamile kalmis üc aylik
bu da böyle bir animdir, sen düsün :dondurma:

Bir arkadasimin gecen sene tüp bebekle bebegi oldu, ugrasmislardi baya, simdi bir yasinda girdi kendiliginden ikinciye hamile kalmis üc aylik
bu da böyle bir animdir, sen düsün :dondurma:
İnşallah canım .Hayırlısı olsun ne yapalım .Olana kadar uğraşacağız artık .

İnşallah canım .Hayırlısı olsun ne yapalım .Olana kadar uğraşacağız artık .

cevremde bu hikayeye sahip cok insan var o yüzden kocanla güzel zamanlar gecir, gez falan
biz gezenleri gördükce hasetleniyoruz, beddua olarak da insallah cocuklari olur da gezemezler diyoruz icimizden, esimin bakisindan anliyorum ben öyle diyordur o da :KK53:
biz de hic zaman geciremedik, kiz ben evlendigimde 21 yasindaydim düsün, esim de 22
cocuklar büyüse de uzuuunca bir balayi yapsak diyoruz insallah :KK69:

cevremde bu hikayeye sahip cok insan var o yüzden kocanla güzel zamanlar gecir, gez falan
biz gezenleri gördükce hasetleniyoruz, beddua olarak da insallah cocuklari olur da gezemezler diyoruz icimizden, esimin bakisindan anliyorum ben öyle diyordur o da :KK53:
biz de hic zaman geciremedik, kiz ben evlendigimde 21 yasindaydim düsün, esim de 22
cocuklar büyüse de uzuuunca bir balayi yapsak diyoruz insallah :KK69:
Maşallah canım ne genç evlenmişsin .Ben 25 te evlendim 27 oldum yeni .Yaştan yana fazla problemim yok aslında ya.Millet 40 ındam sonra doğuruyor artık .Ama içimde bastıramadığım bir anne olma isteği var :KK37: Ay aman çokta geziyoruz ya sanki şimdi .Eşim polis doğudayız.Bizim tatillerimiz birbirine uymuyor zaten .Anca evde vakit geçiriyoruz 😅

Maşallah canım ne genç evlenmişsin .Ben 25 te evlendim 27 oldum yeni .Yaştan yana fazla problemim yok aslında ya.Millet 40 ındam sonra doğuruyor artık .Ama içimde bastıramadığım bir anne olma isteği var :KK37: Ay aman çokta geziyoruz ya sanki şimdi .Eşim polis doğudayız.Bizim tatillerimiz birbirine uymuyor zaten .Anca evde vakit geçiriyoruz 😅

e sen de cok gencsin, tam o yaslarda hormonlardan ayni istek bastirmisti bende de
inan o duyguyu cok iyi biliyorum, hicbir mantigi yok sadece istiyorsun
ya biz kavusalim diye erkenden evlendik yine doyamadik birbirimize
yesilcam filmi gibi bir iliskimiz var
denk getirebilirsek bazen kvdemler erken gitmezse sinemaya kaciyoruz ama cok nadir
en son cümbür cemaat cocuk filmine gittik, hic gitmemekten iyidir
ama epey yorulduk ya, ne olur piyango falan ciksa da aninda maldivlere kacabilsek insallah amin :dua:

Bu arada bizde 9 yillik evliyiz 8 yasinda 1 oglumuz 9 aylik biri kiz biri erkek ikizlerimiz var:KK36: hepsi ellerinizden oper teyzoslariii. Yasimi sormayin :KK70:

ay hep ikizlerim olsun isterdim
tek cocukla bile karnim iceriden yirtildi, simdi iyi ki olmamis diyorum
masallah sana heyt yavrum, senin sirtin yere gelmez :dondurma:

X