• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Givenchy Very Irresistible Kullananlar ???

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Kızlar bu parfümü kullananlar var mı? Bargellodan aldım ama d&p den kullanan daha çok sanırım d&p deki daha mı güzel ??? Bargellonun parfümleri çok yağlı geldi bana.

birinde duymustum bu kokuyu hoşuma gitti böyle kalıcı etrafı buram buram kokutan baya kadınsı bi koku =)) ne oldugunu oğrenince baktım bargello bilmiyorm da orjınaliyle dp deki birebir resmen

bargellonunkini kullanıyorum ben. Ofise gelen bi kadın very irresistible kokuyo dediğine göre benimkide benziyo demekki orjinale :9:

d&p nin parfümleri de sıkınca bana bole fazla bi yaglıyms gbi gelio canım sendekinin kokusu da etrfta farkediliosa sorn yk bnce cok yakından sıkmadıkça iz bırakmiolar ztn

ben hem aslını hem d&p'sini kullandım, aslı çok daha kalıcı tabii ama d&p'deki de taklidi de oldukça güzel,tereddüt etmeden kullanabilirsin. d&p nin bazı kokuları aslından bile güzel kokuyor(bkz:dkny-be delicious, benim evde aslı şişesinde ama ben d&p'sini kullanıyorum çoğu zaman),bazıları da berbat(bkz:dior-hypnotic poison).. herkesin teninde de farklı duruyor tabii, denemeden ve yanındaki birinden fikir almadan sakın alma bence..

Yaklaşık bir ay önce bir arkadaşım tarafından d&p 'den hediye geldi bu koku..Bir kaç kere sıktım..Bir çok kişi ismini aldı bu parfümün..Bence de oldukça başarılı..:12:

aslını kullanıyorum bu parfümün çok çekici ve kalıcı bi parfüm bana hediye gelmişti ama sanırsam d&p dolduruluyomuş ;)

orjinalini kullanıyorum.. bugday tenliyim sanırm cok uyum sağlıyor tenimle. bir kere sıksam aksama kadar kokuyor. ve erkek arkadaşım kokun aklımı alıyor diyor :66:

Açık parfüm konusundaki yorumları görünce orijinallerden vazgeçesim geliyor. :D

d&p'de ben de denerim o zaman bunu. Merak ettim.

Kokladığım en kötü kokulardan biri. Yoğun çiçek kokularını hiç sevmiyorum.
Orijinalini boynerde denedim bu arada. :S

Annem orjinalini kullanıyor bunun. Hatta o kadar seviyor ki birtane şişesini yarılamaya başladığı an diğer şişeyi sipariş ediyor.
Ben pek sevmiyorum kokusunu. Çok keskin bir gül kokusu alıyorum. Yumuşak kokuları daha çok seviyorum.

senelerdir kullandığım , parfüm listemdeki ilk sıradaki mis kokum. Çiçek ve fresh karışık alıyorum kokusunu hep..Hiç yoğun çiçek olarak adlandırmam. Tek dezavantajı her zaman çok pahalı :/ hiç indirime girdiğini görmedim doğru düzgün. Bluemel yazarın dediği gibi oldukça hafif aslında..

Back