• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Givenchy Absolutely Irresistible ???

Ben dün bu parfümü strawberyy den sipariş verdim.Normalde başka bir siteden almayı düşünüyordum ama aradaki fark %50 olunca bende hemen sipariş verdim.Bakalım bundan sonra ne olacak.Ayrıca aynı markanın bir diğer parfümü Ange Ou Demon başka bir sitede 30 cc 35,00 tl olarak satılıyor,orjinsl parfümü uygun fiyata kullanmak isteyenlere duyrulur.

bende vermeyi düşünüyorum aslında ama daha yeni bvlgari aldım ama insanda indirimi görünce dayanamıyor yaaa:P neyse senineline geçince yazarsın vücut kremi felan kokusu nasıl diye parfümüne benziyormu vs vs...

ya işte bu benim parfümümmm... nedense arkadaslarımın bazıları bayılıo bazıları hiç sevmio gerçi bu durum bütün parfümler için geçerlidir sanırım her koku herkese hitap etmio... bence süperr koku zemuszemus

evet koku herkese göre çok değişiyor ya, mesala ben gucci rush ı hiç beğenmiyorum.. hypnotic poison a da bir çok kişi bayılıyor ama ben onuda ağır buluyorum..

Arkadaşlar parfümüm az önce geldi,süper bir paket hazırlamışlar.Kutusu güzel,parfüm güzel,hediyeleri güzel.Ben çok memnun kaldım ve hemen bir sipariş daha geçtim.:dance:

Canım üzerimde parfüm vardı,bileğime biraz sıktım denemek için buram,buram koktu diğer kokuyu bastırdı,bence hoş güzel bir kokusu var ama denemeden parfüm almak risk işi,ben bu riski göze aldım ama pişman olmadım.Ayrıca yanında hediye göndermişler ben bundan sonra asla başka bir yerden parfüm almam kaydirigubbakcemile5

evet , mail attım ama geri almıyorlar parfümelrde geri iade yokmuş.. yok depolarını araştıracaklarmışp felan bu konu ile ilgili.. başka bir forumdada bir kıza aynısı olmuş onada araştıracağız demişler sonra araştırdık sorun yok die mail gelmiş.. valla seninki kokuyorsa orjinaldir başka birisi daha almıştı benimle birlikte onunki gayet kalıcıymış benimki öle çıktı:( yoksa bende alacaktım givenchy kokusunu beğenmiştim.. peki losyonları nasık kokuyor parfümle aynımı kokusu? bide sıktığında tekrar yaz olurmu kalıcılık konusunu uzun süre kalıyormu , çünkü ben testerını denedim 1 gün boyunca kakıcılığını koruyordu yani kokunun yayılması konusunda ama denemek için bluzüme sıkmıştım yıkamadım 1 hafta oldu hala kokladığıda kokuyor:)

evet , mail attım ama geri almıyorlar parfümelrde geri iade yokmuş.. yok depolarını araştıracaklarmışp felan bu konu ile ilgili.. başka bir forumdada bir kıza aynısı olmuş onada araştıracağız demişler sonra araştırdık sorun yok die mail gelmiş.. valla seninki kokuyorsa orjinaldir başka birisi daha almıştı benimle birlikte onunki gayet kalıcıymış benimki öle çıktı:( yoksa bende alacaktım givenchy kokusunu beğenmiştim.. peki losyonları nasık kokuyor parfümle aynımı kokusu? bide sıktığında tekrar yaz olurmu kalıcılık konusunu uzun süre kalıyormu , çünkü ben testerını denedim 1 gün boyunca kakıcılığını koruyordu yani kokunun yayılması konusunda ama denemek için bluzüme sıkmıştım yıkamadım 1 hafta oldu hala kokladığıda kokuyor:)

Çok üzüldüm ya,neden böyle olduki acaba.Ben kokuyu sıkalı baya oldu hala duruyor,kaldıkça güzelleşti sanki,losyonları henüz denemedim.Ben yarın hepsini deneyip bilgi veririm.

elmakurdu... strawberry den alışverişi kredi kartıylamı yapıosun.. başka seçenek yokmu.. havale vs..

Evet canım denedim,koku tende neredeyse 8-10 saat kalıyor,losyonların kokusu parfümle aynı onları kullanınca koku daha yoğun ve kalıcı oluyor.

buarada şimdi baktımda çilekte bitmiş parfüm:) yok.. he kalıcılık 8-10 saat sürüyor dedin ya, yani şu dışarıya verdiği kokumu o kadar sürüo, çünkü benim bluzda 1 hafta kaldı nerdeyse kokladığımda kokuyordu.

buarada şimdi baktımda çilekte bitmiş parfüm:) yok.. he kalıcılık 8-10 saat sürüyor dedin ya, yani şu dışarıya verdiği kokumu o kadar sürüo, çünkü benim bluzda 1 hafta kaldı nerdeyse kokladığımda kokuyordu.

Canım tenine sıktığında bu kadar kalıyor.Kıyafette daha uzun kalır.

Back