• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gittikçe silikleşen ovulasyon testi

amasyaelmasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
60
36
3
29
hanımlar 11. Gün doktora gittim sağda ve solda 14 mm yumurta olduğunu söyledi doktor hergun 2 mm büyür dedi bugün 18 mm olmasını bekliyordum fakat hala pik yapmadı sizce çatlamış mıdır ama hala kasigimda agri var dün değerlendirdik ama kontrole gitmeli miyim sizce yada ovulasyona devam mı etmeliyim ?

Eklentiler

• IMG-20250326-WA0003.webp
    IMG-20250326-WA0003.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 25
Canım bunların hiçbiri pik değil, belki en yakın 9. Gün. Ama o da değil. Bence test yapmayı bırakma devam et. Ama senin yerinde olsam doktora gider bir baktırırım. T çizgisi C ile ya aynı ya da daha koyu olacak. Bak benimkiler şu şekilde. PCOS var mı sende?

Eklentiler

• IMG_1361.webp
    IMG_1361.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1364.webp
    IMG_1364.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1370.webp
    IMG_1370.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 18
Canım bunların hiçbiri pik değil, belki en yakın 9. Gün. Ama o da değil. Bence test yapmayı bırakma devam et. Ama senin yerinde olsam doktora gider bir baktırırım. T çizgisi C ile ya aynı ya da daha koyu olacak. Bak benimkiler şu şekilde. PCOS var mı sende?
Evet kuzum pcos var bende yarına randevu aldım işte gidip baktircam pik olur diye bekliyordum peki 14 mm yumurta büyümeden catlar mi acaba

Çatlar mı bilemiyorum ama kiminin 18 mm de çatlıyor, benim mesela 18 mm de çatlamadığı oldu. 7 senenin bana öğrettiği bu yumurtaların sağı solu belli olmuyor. Doktora söylesene çatlatma iğnesi yapsın. Öyle yumurta hem büyüyor hem çatlamaya destek oluyor.

Bazen günde 1 mm de büyüyebilir. Bazı yumurtalar 25 mm e kadar çatlamayabilir bence siz devam edin eğer pik görmezseniz bir daha giderseniz belki yumurta çatlamayacak o zaman doktor bir şey söyler bence

Bazen günde 1 mm de büyüyebilir. Bazı yumurtalar 25 mm e kadar çatlamayabilir bence siz devam edin eğer pik görmezseniz bir daha giderseniz belki yumurta çatlamayacak o zaman doktor bir şey söyler bence
Catlatma iğnesi kullandım daha önce evet dedigin gibi iğne büyütüyor benim korkum solda büyümesi sol tüp kapalı çünkü benim sağ taraftaki büyürse daha iyi olur benim için inşallah istediğim gibi olur

Evet bugüne kadar hiç kiste cevirmedi daha önce letu da kullandım klomen de gonalf te inşallah kısmet çevirmez

Back
X